سلام بچه ها امروز ۱۵ روزه که عمل کردم ۲۴ سالمه، پیش دکتر مهدی قاعدی شیراز تو بیمارستان کوثر.گذاشتم قشنگ ۲هفته نقاهت بگذره هرچیو تجربه کردم بگم واسه اونایی که عمل دارن♥️
من هیچوقت مشکل لوزه یا بوی دهان نداشتم،۲ماه پیش گلوم عفونت کرد لوزه هام بزرگ شدن ،یکیش دیگه کوچیک نشد دکتر گفتن تو این سن دیگه کوچیک نمیشه باید زودتر عمل کنی عمل سختیم هست.
عملم با ریکاوری ۲ساعت شد به هوش اومدم از درد گریه میکردم اینو هم بگم من آستانه دردم خیلی بالاست و اینقد درد بدی بود ک اشکمو در اورد،۱ شب بستری بودم
۲بار خونی ک موقع عمل رفته بود تو معدمو بالا اوردم دیگه مشکل تهوع نداشتم،
بجز درد شدید گلو ،فک و دندونامم درد داشت
هفته اول گلو خیلییی خلط تولید میکنه که نمیشه درست قورت داد و حس خفگی میده من کیسه تهوع گرفته بودم وتف میکردم داخلش، دارو هم شربت سفکسیم و استامینفن و شیاف واسه درد دادن.
۳روز اول فقط تونسم چندقاشق کوچیک بستنی و ژله بخورم اونم بزور
از روز چهارم درد گوشم شروع شد، همچنان غذا نمیتونسم بخورم و شیر و اب میوه شیرین میخوردم
روز هفتم خودمو وزن کردم ۵ کیلو کم کرده بودم
با اینکه چیزی نمیخوردم جز مایعات روز۷م تا ۱۰م گلوم خونریزی کمی کرد که دکتر گفتن خونریزی ثانویه هست چون زخما دارن کنده میشن و اگر باز خون دیدی مایعات سرد بخور فقط
از روز یازدهم سوپی که تو میکسر کاملا له شده بود خوردم و روز ۱۲م یهو حس کردم الان اوکیم واسه غذا خوردن و برنج تو اب مرغ زیاد نرم کردم خوردم حرف زدنمم بهترشده فقط یکم درد دارم موقع قورت دادن غذا و حرف زدن
روی زخمامم دلمه سفید و مشکی هست ک دکتر گفتن عفونت نیست طبیعیه خودش میریزه. فقط تا بریزه باعث میشه دهن بو بگیره. ورزش هم گفتن بعد ۱ ماه میتونی شروع کنی اونم ورزش سبک،
عمل واااقعا سخت و دردناکی هست مخصوصا تا روز دهم هرروزش یه درد متفاوت تجربه میکنید،کاهش وزن به همراه داره دوره نقاهت سخت و طولانی داره و صبوری میخواد
و هرچی سن کمتر باشه بهتره پس صبر نکنید بدتر بشه✋🏻
امیدوارم تجربم مفید واقع بشه واستون قشنگا♥️