2777
2789
عنوان

عمل لوزه در بزرگسالان

| مشاهده متن کامل بحث + 206377 بازدید | 516 پست
عزیزم ایشالا به خوبی پیش میره منم بیست و سوم عمل دارم، تهرانین؟ 

پزشکم تهران هستن ولی شهرستان هم میان.من توی شهر خودمون عمل کردم قورت دادن با سوزش و درد همراهه ولی اون همه که بزرگش کردن نبود.به هرحال عمله و یه قسمتی از بدن رو برداشتن

پزشکم تهران هستن ولی شهرستان هم میان.من توی شهر خودمون عمل کردم قورت دادن با سوزش و درد همراهه ولی ا ...

ای جان به سلامتی عمل کردین، ایشالا که درد کم بشه و زودتر بهبود پیدا کنین، از حال خودتون خبر بدین اگر فرصت کردین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من امروز 8 روزه که عمل کردم ۲۲سالمه پیش دکتر کوکبی قزوین دکتر فوق العاده باتجربه و خوبیه درد زیادی داره ولی  قابل تحمله اما میدونی که بعد ۲.۳هفته کامل خوب میشی از دست لوزه ها راحت میشی

هرکی که میخواد عمل کنه اگه واقعا لوزش اذیت میکنه عمل کنه

من لوزه هام انقدر بزرگ بود که چسبیده بود بهم سنگ لوزه هم داشتم لوزه سومم داشتم دکتر گفت لوزه تو اخرین و بدترین مرحله لوزس

هیچی نمیشه خورد من جز یکم اب و شیر و چای سرد و یکم بستنی تو ی هفته هیچی نتونستم بخورم. وتو ی هفته ۵کیلو لاغرشدم

الان که ۸ روز گذشته دکتر معاینم کرد و گفت خیلی خوبه ولی بخیه هام خیلیییی اذیت میکنه اگه عمل با بخیه باشه واقعا اذیت میکنه چون ۳۰بخیه تو گلو میخوره تا اونجا جذب بشن و از بین برن ی مدت زمان میبره.دردش عادیه بلاخره عمله اونم تو گلو

امیدوارم هرکی عمل میکنه عمل خوبی داشته باشه و نظرم بدردتون بخوره

ای جان به سلامتی عمل کردین، ایشالا که درد کم بشه و زودتر بهبود پیدا کنین، از حال خودتون خبر بدین اگر ...

ممنون عزیزم سلامت باشید

امروز روز پنجمه خداروشکر خونریزی نداشتم اما دیروز چندبار سرفه کردم باعث شد درد گوشم بیشتر بشه

داروهایی که داده بودن همه شربت بودن سفالکسین استامینوفن و دیفن هیدرامین که دیروز تموم شدن فقط دیفن هیدرامین موند.دکترم گفتن اگه درد داشتم میتونم شیاف استفاده کنم که استفاده نکردم چون دردش گذراس و دائمی نیست

اما چون توی گلو هست کاری نمیشه کرد موقع قورت دادن یه کم اذیت داره که قابل تحمله

من از روز سوم بعضی غذاها رو خوردم اما بدون نمک و ادویه

اول اب سوپ بدون رب خوردم بعد کدو/سیب زمینی/بروکلی/هویج اب پز شده و دیروز هم نودل خوردم که خوردن نودل خیلی خیلی راحت بود

باز چیز جدیدی برام اتفاق افتاد میام اینجا مینویسم

ممنون عزیزم سلامت باشید امروز روز پنجمه خداروشکر خونریزی نداشتم اما دیروز چندبار سرفه کردم باعث شد ...

خدارو شکر که خونریزی نداشتین و  خوبین، چرا نمک نباید خورد؟ من بیست و سوم عمل دارم و و همیشه فشارم پایینه اگه نمک نخورم بیچارم، شما عوارض بیهوشی نداشتین؟ 

خدارو شکر که خونریزی نداشتین و  خوبین، چرا نمک نباید خورد؟ من بیست و سوم عمل دارم و و همیشه فشا ...

نمک و چیزای ترش و ادویه باعث التهاب لوزه میشه براهمین نباید اصلا بخوری

مشکل فشار داری ماست دوغ بدون نعنا خوبه میتونی بعد عملت بخوری باعث تنظیم فشار هم میشه البته از دکترت قبلش بپرس

سلام بچه ها امروز ۱۵ روزه که عمل کردم ۲۴ سالمه، پیش دکتر مهدی قاعدی شیراز تو بیمارستان کوثر.گذاشتم قشنگ ۲هفته نقاهت بگذره هرچیو تجربه کردم بگم واسه اونایی که عمل دارن♥️

من هیچوقت مشکل لوزه یا بوی دهان نداشتم،۲ماه پیش گلوم عفونت کرد لوزه هام بزرگ شدن ،یکیش دیگه کوچیک نشد دکتر گفتن تو این سن دیگه کوچیک نمیشه باید زودتر عمل کنی عمل سختیم هست. 

عملم با ریکاوری ۲ساعت شد‌ به هوش اومدم از درد گریه میکردم اینو هم بگم من آستانه دردم خیلی بالاست و اینقد درد بدی بود ک اشکمو در اورد،۱ شب بستری بودم

۲بار خونی ک موقع عمل رفته بود تو معدمو بالا اوردم دیگه مشکل تهوع نداشتم، 

بجز درد شدید گلو ،فک و دندونامم درد داشت

هفته اول گلو خیلییی خلط تولید میکنه که نمیشه درست قورت داد و حس خفگی میده من کیسه تهوع گرفته بودم و‌تف‌ میکردم داخلش، دارو هم شربت سفکسیم و استامینفن و شیاف واسه درد دادن. 

۳روز اول فقط تونسم چندقاشق کوچیک بستنی و ژله بخورم اونم بزور 

از روز چهارم درد گوشم شروع شد، همچنان غذا نمیتونسم بخورم و شیر و اب میوه شیرین میخوردم

روز هفتم خودمو وزن کردم ۵ کیلو کم کرده بودم 

با اینکه چیزی نمیخوردم جز مایعات روز۷م تا ۱۰م گلوم خونریزی کمی کرد که دکتر گفتن خونریزی ثانویه هست چون زخما دارن کنده میشن و اگر باز خون دیدی مایعات سرد بخور فقط

از روز یازدهم سوپی که تو میکسر کاملا له شده بود خوردم و روز ۱۲م یهو حس کردم الان اوکیم واسه غذا خوردن و برنج تو اب مرغ زیاد نرم کردم خوردم حرف زدنمم بهترشده فقط یکم درد دارم موقع قورت دادن غذا و حرف زدن 

روی زخمامم دلمه سفید و مشکی هست ک دکتر گفتن عفونت نیست طبیعیه خودش میریزه. فقط تا بریزه باعث میشه دهن بو بگیره. ورزش هم گفتن بعد ۱ ماه میتونی شروع کنی اونم ورزش سبک، 

عمل واااقعا سخت و دردناکی هست مخصوصا تا روز دهم هرروزش یه درد متفاوت تجربه میکنید،کاهش وزن به همراه داره دوره نقاهت سخت و طولانی داره و صبوری میخواد

و هرچی سن کمتر باشه بهتره پس صبر نکنید بدتر بشه✋🏻

امیدوارم تجربم مفید واقع بشه واستون قشنگا♥️

سلام سلام

من این چندوقته همه نظر ها رو خوندم، نظرها مفید بودن برام، بخاطر همین گفتم منم تجربه م رو بگم شاید برای خیلی ها مفید باشه....

بعضی نظرها منو ترسوند ولی من تصمیمم رو گرفته بودم و به اون نظرهایی که دلگرمم میکرد بسنده کردم..

من تو ۳۵ سالگی عمل کردم،  ۵ امین روزه که عمل کردم، خداروشکر خونریزی نداشتم و روز به روز دارم بهتر میشم..

پیش #‍دکتر_هادی_شرونی... عمل کردم هم تهران هستن هم شیراز ....واقعا عااالی واقعا بی نظیر و با حوصله و البته جدی و دقیق...

سختیش برای من همون ۲ روز و نیم اول بود که قورت دادن بستنی و آب یکم سخت بود و ولی قابل تحمله و ارزشش رو داره، مگرنه دردش در حد همون سرماخوردگی های همیشگیم بود، چون من همیشه موقع سرماخوردگی گلودرد شدید داشتم و سنگ لوزه هم داشتم...

اگه خودتون هم مراعات کنید و غذا های نرم و سرد بخورید ان شاءالله که هیچ مشکلی پیش نمیاد..

بیشتر بستنی و فرنی و آب فراوان میخورم تا تحریک نشه و مشکلی پیش نیاد..

بمن گفتن سنگ لوزه  تا۴۰ سالگی خوب میشه ، منم خیلی تحمل کردم و خودم سنگ لوزه ها رو با سرم شستشو یا با خلال دندان و دست تخلیه میکردم...ولی دیگه سنگ لوزه و سرماخوردگی های مکرر خسته م کرد و تصمیم به جراحی گرفتم...

بنظرم یکی دوهفته دوره نقاهت میارزه به چندین سال تحمل بوی بد و بی اعتماد بنفسی تو جامعه..

چون تو جامعه هستیم و همیشه استرس اینکه طرف مقابل حس بدی بگیره از بوی بد و از همه مهم تر نفس کشیدن راحت خودم بدون هیچ بوی بدی  و بدون کیپ شدن بینی...✌✌✌

امیدوارم برای همه راحت باشه و بیاید اینجا نظراتتون رو بگید 

موفق و سلامت باشید قشنگا💗💕💗

یارب نظر تو برنگردد

سلام سلام من این چندوقته همه نظر ها رو خوندم، نظرها مفید بودن برام، بخاطر همین گفتم منم تجربه م ...

سلام عزیزم منم 4 روز از عملم گذشته، دردم خیلی شدیده و تب هم کردم، شما مشکل تب نداشتین؟ 

سلام عزیزم منم 4 روز از عملم گذشته، دردم خیلی شدیده و تب هم کردم، شما مشکل تب نداشتین؟ 

عزیزم ...ان شاءالله بهتر شه حالتون

من ۲ شب اول دو سه بار موقع خواب کف پاهام داغ میشد ولی میرفتم اب میزدم به پاهام و رفع میشد..بلخره حراحی هست ولی تب یا دردی که اذیتم کنه نداشتم...قابل تحمل بود

بیشترین چیزی که اذیت میکرد حس کیپ شدن گلوم بود بخاطر التهاب زبان کوچک که اونم روز سوم رفته رفته بهتر شد

من آب هم خیلی زیاد میخورم تا گلوم هم خشک نشه..

تبی که اذیت کنه نه ، خداروشکر نداشتم..

اگر تب دارید به پزشکتون اطلاع بدید ممکنه خدای نکرده بخاطر عفونت باشه...

من قرص استامینوفن ۵۰۰ رو هر ۴ساعت و شربت کو اموکسی کلاو رو دقیق هر ۸ ساعت میخورم...

مواقعی هم که حس میکنم سوزش  داره استامینوفن رو ۳ ساعت هم خوردم و بستنی میخورم که سر شه و بی حس شه

خوردن قرص دفعه اول خیلی سخت بود ولی بخاطراینکه زودتر خوب شم، هرچی دکتر گفت رو انجام دادم

من ۳ روز اول هر دوساعت یکبار بستنی و آب میخوردم و غرغره میکردم، شبا هم بیدار میشدم هر ۲ساعت برای غرغره کردن...

امروز یکم اون چیزای سفیدی که هست افتاده و جاش قرمزه، فردا باید برم دکتر تا ببینه طبیعیه،  خونریزی میکنه یا نه؟

من ۳ روز اول هر دوساعت یکبار بستنی و آب میخوردم و غرغره میکردم، شبا هم بیدار میشدم هر ۲ساعت برای غرغ ...

برای منم یک کم کنده شده و قرمزه، سفیدیای من زیاده مال شمام این طوریه؟ دکتر به من گفت هنگام کنده شدن خون آبه دیدی نترس فقط یخ یا بستنی بخور سریع قطع میشه

برای منم یک کم کنده شده و قرمزه، سفیدیای من زیاده مال شمام این طوریه؟ دکتر به من گفت هنگام کنده شدن ...

بله برای منم سفیدی زیاده،  لکه های قرمز دیدم نگران شدم...ممنون که گفتین ..پس طببعیه...

منم سریع بستنی و آب یخ خوردم امروز زیاااد... و خداروشکر خونریزی نداشت تا الان...

چون زود باید برگردم سرکارم ، سعی میکنم خیلی مراعات کنم تا طول نکشه ، تو این ۶ روز یکبار ژله و آب آناناس خوردم دیدم یکم اذیت میکنه.. دیگه  جز بستنی و فرنی سرد و آب یخ چیزی نخوردم و خداروشکر اذیت نشدم...

شما دردتون کمتر شد؟ هنوزم تب دارین؟

این سختی هاش نهایت ۱۰ روز تا ۲ هفته س ، نگران نباشید میگذره...نمی مونه که...