2777
2789
عنوان

عمل لوزه در بزرگسالان

| مشاهده متن کامل بحث + 206377 بازدید | 516 پست

من 19 شهریور 1403 توو سن 37سالگی عمل کردم، عمل سختیه، دوره نقاهتش زیاده باید خیلی صبور باشید، من دو شب بعد از عملم بستری بودم، تا دوهفته فقط فرنی و بستنی و اب مرغ میخوردم، دردش هم تا ده روز اول زیاده ولی نگران نباشید دکتر به اندازه کافی مسکن میده من بعد از دو هفته شروع کردم پوره سیب زمینی رقیق شده خوردم، نیمرو خالی، خیلی رعایت کردم خداروشکر اصلا خونریزی نداشتم

با سلام .دوستان با دقت بخونید تا تجربه عمل لوزم رو خدمتتون عرض کنم. من ۳۴ سالمه و ۱۴۰۳/۹/۷ عمل جراحی لوزه انجام دادم .خیلی با خودم کلنجار رفتم که برم یا نرم چون کامنتهارو که میخوندم مو به تنم سیخ میشد .دلو زدم به دریا رفتم عمل کنم .ساعت ۹ صبح بیهوشم کردن .چشم باز کردم دیدم ساعت یک هست آوردنم تو بخش .خدا میدونه کوچکترین دردی نداشتم و همش منتظر درد عجیب بودم که دیدم اصلا دردی وجود نداره. یک شب بخاطر احتمال خونریزی بستری شدم و هر ۶ ساعت توی سِرُم استامینوفن تو رگی میزدن که درد رو نفهمم. فرداش ساعت ۱۲ مرخص شدم و اومدم خونه .الان ۶ روزه از عملم میگذره و دردی که میگفتن رو اصلا ندیدم و خیلی عالی بودم .فقط تنها چیزی که تو مخ آدمه نمیتونه آب گلوشو قورت بده که من تا ۴ روز میریختم توی سطل کنار دستم.تا ۵ روز هم نتونستم صحبت کنم که بعدش کم کم شروع کردم به صحبت .یه مقدار هم راحت نمیشه غذا خورد که اونم اصلا اشتهایی به غذا نداری که جزو دغدغت باشه.از روز بعد از مرخصیم یکی دو بار بستنی خوردم و شیر و عسل .و فِرِنی و آب میوه .دکتر واسم هر ۱۲ ساعت آمپول استامینوفن به همراه سرم نوشته بود که در صورت درد برم بزنم ولی من اصلا استفاده نکردم چون دردی نداشتم .خدا میدونه چون خودم خیلی ترس داشتم از عمل گفتم وقتی خوب شدم تجربمو خدمتتون بذارم که با خیال راحت تر تصمیم بگیرید .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان

من 24 سالمه و بعد کلی تحقیق دیروز عمل کردم. 

علائمم سنگ لوزه، عفونت مکرر، بوی بد دهان بود. 

بیمارستان تندیس با دکتر سعید ظفرمند عمل کردم. 

نوع عمل لیزری بود

خواستم تجربه این 2 روزم رو بگم بهتون :

در کل از عمل هیچی متوجه نمیشید چون بیهوش هستید و اصلا نگران خود عمل نباشید چون عمل آسونیه. 

بعد عمل که بهوش اومدم توی گلوم یکم احساس خلط و درد داشتم. توی بیمارستان حدود 3 4 ساعت نگهم داشتن که این مدت یکم بهم سخت گذشت چون هم مقداری لخطه خون بالا آوردم هم اسهال خونی داشتم که دکتر گفت عادیه و حین عمل وارد دستگاه گوارشیم شده. بعد 3 4 ساعت حالم بهتر شد یکم و مرخص شدم. 

وقتی رسیدم خونه تنها مشکلی که داشتم درد گلوم بود و گشنگی. 

چیزای سرد مثل بستنی و آب یخ خوردم که خون نیاد دیگه یه وقت و یکمم سیر بشم. 

در کل روز اول یکم سخت بود ولی خب بالاخره عمل جراحیه. 

امروز روز دوم هستش که مقداری بهترم و به درد عادت کردم. واسه درد از شیاف استفاده میشه که تاثیر گذار هست. 

در کل حال عمومی خوبی دارم و فقط درد گلو و اینکه چیزی نمیتونید بخورید هستش که اذیتتون میکنه. 

اگر کسی تجربه ای داره که مثلا 1 ماه بعد عمل نتیجه چی میشه ممنون میشم بگه که ببینیم راحت شدن یا نه😁🙏🏻

یعنی فقط یه نفر تو سایت بود که عمل لوزه انجام داده

سلام من هفته پیش انجام دادم ۳۴ سالمه اصلا درد ندارم ۱۰ روزه از عملم میگذره.تنها چیزی که تو مخیه آب دهن که نمیشه تا یک هفته قورت داد و غذا خوردن که از روز ۷ به بعد کم کم میتونی شروع کنی 

سلام دوستان امروز که دارم می‌نویسم روز پنجم عمل هست من بیستم عمل کردم 37سالمه اینکه میگن تو سن بالا خطر داره به مراقبت و تجربه ی دکترتون بستگی داره 

بیمارستان فارابی مشهد دکتر هنرور عملم کردن حدود نیم ساعت اتاق عمل بودم یه شب بیمارستان بستری بودم روز دوم یه کم درد داشتم که دردش با شیاف و مسکنایی که میدن خوب میشه اصلا غذای سفت نخورید که به شدت درد میگیره با نی چیزی نخورید در کل چهار پنج روز اولو مراعات کنید بعدش راحتیت 

امیدوارم به دردتون خورده باشه ولی اصلا نترسید به هر حال یه عضوی از بدنتون رو دارن جدا میکنن نمیشه بی درد باشه 

اینو بگم که دو سه شب درد بکشید بهتر از اینه که یه عمر عذاب بوی بد دهان و خروپف و سرماخوردگی و بکشید

سلام سلاممن این چندوقته همه نظر ها رو خوندم، نظرها مفید بودن برام، بخاطر همین گفتم منم تجربه م رو بگ ...

من 25 سالمه دوماهه عمل کردم هنوز ن میتونم راحت غذا بخورم نه صدام درست شده از اونورم تازه گوش دردم شروع شده شما تا چند وقت طول کشید درمانتون ؟

با سلام .دوستان با دقت بخونید تا تجربه عمل لوزم رو خدمتتون عرض کنم. من ۳۴ سالمه و ۱۴۰۳/۹/۷ عمل جراحی ...

سلام دقیقا همینطوره . منم ۲۲ سالم بود و این هفته عمل کردم و به جز اب دهان قورت دادن درد دیگه ای نداشتم .

واقعا بستگی به فرد داره و تو افراد مختلف متفاوته . منم پیام های اینجارو میخوندم واقعا ترسیده بودم حالم داشت بد میشد گفتم چطور این دردو قراره تحمل کنم ولی واقعا دردی ندارم . 

دوستان اصلا نگران نباشید درد کاملا با مسکن قابل کنترله و فقط مشکل غذا خوردنه که باید تحمل کنید تا بهبود داشته باشید . 

منم نظرم رو نوشتم که بقیه استفاده کنن و استرس زیاد نداشته باشن

سلام ،انشاالله که همه خوب شده باشن ،من امروز روز پنجم بعد از عملم هس ،روز اول و دوم خیلی خوب بودم ولی از روز سوم گلو درد زیاد ونمیتونم حرف بزنم از شدت درد،من پسر کوچیکی دارم که خیلی شیطونی میکنه روز اول و دومم هی با اون یواش حرف میزدم یکی دوبارم صدام بالا رف ،نمیدومم از اون بود یا چی ،که حالم از روز سوم بد شد ،انشاالله که تموم بشه این درد ها و راحت بشیم

یا عماد و من لا عماد و له  

سلام اومدم تجربه ام رو بگم شاید کسی خوند و بدردش خورد،من از روز ۷ یک قاشق روقن زرد گوسفندی که ما تو هر بیماری ازش استفاده میکنیم ،رو اب کردم و وقتی سرد شد قورت دادم ،باورم نمیشد نصف دردم رف ،اون درد شدید به یک درد ملایم قابل تحمل تبدیل شد،جوری که من دفعه اول بزور خوردم ،خوردن روغن خالی سخته ،ولی دفعه های بعد خودم با جون و دل میخوردم تا زودتر خوب بشم،و امروز روز دهم من خیلی بهترم ،تقریبا دردی ندارم .من صب و شب قبل خواب یک قاشق میخوردم طوری که با زخمای دهنم بخوره قشنگ

یا عماد و من لا عماد و له  

سلام دوستان من بعد از مدت ها تحقیق کردن و تردید یکشنبه ی هفته ی پیش عمل کردم،الان که یک هفته میگذره  کاملا خوبم و درد خیلی جزئی دارم موقع قورت دادن آب دهنم دارم،از تجربه ی عمل بخوام بگم خیلی بهتر از تصوراتم بود،من روزها اینجا رو بالا پایین کردم و دو دل شدم،چندین تا دکتر رفتم ولی بالاخره دل رو به دریا زدم،خیلی راضی ام و اگه برگردم عقب بازم عمل می کنم، من فکر می کنم نقاهتش هم به بدن آدم ربط داره و هم به تبحر پزشک،خلاصه که من کفشای آهنیمو پا کرده بودم واس این عمل حتی یسری دکترا خودشون بهم می گفتن دو هفته دهنت سرویسه، ولی واس من خوب بود،اهل نظر دادن توی اینجا نیستم  و درواقع اینجور بگم فقط واس این عمل و پرسیدن از تجربه ی عمل عضو شدم چون خودم خیلی تردید و ترس داشتم و اینجا از خیلیا سوال کردم گفتم نظرمو بنویسم شاید به درد کسی خورد،

سلام عزیزم من ۸روز از عملم میگذره ، ۲۶سالمه .تقریبا دو روزه میتونم حرف بزنم ،یک هفته ی اول خیلی دردش زیاد و غیر قابل تحمله من شیاف دیکلوفناک استفاده کردم خیلی کمک میکنه به کاهش درد ..روز اول عمل تا میتونی بستنی بخور هم دردو کم میکنه هم از خونریزی جلوگیری میکنه..آب پرتقال و آناناس اصلا مصرف نشه چون خیلی گلورو میسوزونه