2777
2789
عنوان

عمل لوزه در بزرگسالان

| مشاهده متن کامل بحث + 206377 بازدید | 516 پست
نه عزیزم من عمل نکردم. میترسم

یعنی هنوز بوی بد دهان داری؟ شوهرت ناراحت نیست بابت این موضوع؟ نزدیکی دارید یعنی مشکلی برات ایجاد نکرده؟ 

ببخشید این سوالا رو میپرسم آخه خودمم همین مشکلو دارم

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی هنوز بوی بد دهان داری؟ شوهرت ناراحت نیست بابت این موضوع؟ نزدیکی دارید یعنی مشکلی برات ایجاد نکر ...

من هر وقت اون ها توی لوزه هام جمع میشه، با انگشت فشار میدم و تخلیه میکنم.

اونجوری دیگه دهانم بو نمیدهد.

نه مشکلی از این بابت برای رابطه نداریم.

ما مشکلات دیگری داریم.

سلام درود برهمگی.  من ۳۰سالمه.  چهار روز هست که عمل لوزه کردم.  دهم بعدظهر عمل کردم یازدهم ساعت یک ظهر ترخیص شدم.  

بعد از به هوش آمدن خیلی درد رو احساس نکردم  یکی دو ساعت بعدش دردم شروع شد پرستارها با مسکن منو آروم کردن هر دو یا سه ساعت یک مسکن کامل تو رگ برام تزریق می کردن البته هم مسکن بود و هم چرک خشک کن

اصلا آبم نمی تونستم بخورم.  چنددبار دو تا سه قاشق آب خوردم همراهم بزور بهم بستنی ساده وانیلی داد بعدشم کم کم شروع به خوردن آب سرد کردم و هر چند ساعت یه بستنی می خوردم.  شب اول تو ببمارستان پرستار بهم سرم نمکی شوستشو داد کم شروع به قرقره کردن سرم کردم گلو کمی نرم شد راحت تر آب و بستنی می خوردم تا لحظه ترخیص چندین بار بهم آرام بخش دادن.  خدا رو شکر عملم خوب بود ولی نمی دونم چرا رو زبان رو زخم کرده بودن از هر دو طرف  وقتی برگشتم خونه یکم گیج بودم می خواستم بخوابم ولی خوابم نمی برد چون زبان کوچیکم ورم کرده بود و می افتاد ته حلقم می خواستم خفه بشم.  دکتر برام شربت آموکسی سلین و استامینوفن نوشت.  اما استامینوفن برای درد تاثیر نداشت از شیاف دیکلوفناک استفاده می کنم خیلی دردمو کم می کنه.  از روز چهارم تازه شروع کردم کلمه کلمه آروم صحبت می کنم در حدی که گلوم بهش فشار نیاد تو این چهار روز غذا شده آب سرد.  بستنی.  شیر سرد که قند توش حل کردم.  روز دوم بعداز عمل سوپ رو کامل میکس کردم  آب ریختم توش شول شول شد گذاشتم یخچال سرد شد در حد دو قاشق مربا وری خوردم حدود دو سه ساعت گریه کردم از شدت درد.  آب دهنم بشدت غلیظ شد دیگه نوم نمی تونستم قورت بدم آب می خوردم ار بینیم پسش میداد خیلی حالم بد شد.  روزی یک یا دوبار دوچار تب و لرز میشم چون بدنم ضعیف شده به شدت.  داخل گلوم جای لوزه ها همه سفیدک زده وگاهی هم زرد رنگه.  سفیدک ها خیلی سفتن اصلا بهشون دست نزیزن.  آب میوه شرین مجازین بخورین اما سرد باشه اصلا چیز گرم نخورین داروهاتون رو سر وقت مصرف کنین بعضی وقتا تو گلو می خواره سریع آب یا شیر می خورم چون سرفه و عطسه باعث خونریزی میشه.  شبها جای خنک بخوابین.  به خودتون اعتماد به نفس بدیند ذل.  ادرارم کامل رنگ خون شده مدفوع بعداز چهار روزرکردم.  

پنج سال دنبال خوب کردنش بود نه اما نشد پس از گرفتن رای چند تا دکتر عمل کردم تحت نظر دکتر مهدی محمودی واقع در بیمارستان فجر خیابان پیروزی

ساعت پنج صبح روز جمعه یعنی روز چهارم عملم. صبح از خواب بیدار شدم خواب نبرد یکم آب سرد خوردم و نشستم.  یکه دفعه تو گلو داغ شده تو آینه نگاه کردم لوزهام داشت خون می پاشید شدید از ساعت پنج  تا ساعت شیش یه بند ازم خون رفت ۱۱۵ آمد گفتن کاری از ما ساخته نیست دیگه با برادرم بایه تشت حمام تغریبا پر خون خودم به اورژانس بیمارستان بعثت رسوندم دیگه خونریزم قطع شد انقد خون ماسیده بود تو گلو و دهنم دیگه نفس نمی کشیدم بخودم آمدم دیدم سرم چیز بهم وصله آمپول انعقاد خون زدن و تقویتی زدن چندین بار خواستم بالا بیارم اجازه ندادن گفتن بدتر میشه تا ظهر اونجا افتاده بودم بعداز اونجا منو فرستادن بیمارستان فجر همونجایی که عمل کرده بودم به دکترم زنگ زدن گفتن بستری بشه تحت نظر باشه تا  دوشنبه میام رو سرش.  هم اکنون در بیمارستان بستری هستم خیلی درد دارم تیر می کشه تو گلو و گوش و چشمم.  همش با مسکن آرام میشم.  آب می خورم لوزهام شروع به سوزش شدید می کنه و تیر می کشه

ساعت پنج صبح روز جمعه یعنی روز چهارم عملم. صبح از خواب بیدار شدم خواب نبرد یکم آب سرد خوردم و نشستم. ...

سلام عزیزم. شما حالت بهتر شده ؟ من امروز ۱۹ بهمن میشه ۷ روز که عمل کردم. درد شدید گوش و گلو دارم هنوز. صحبتم که نمی تونم بکنم. شبا اصلا خواب درست ندارم. تو گلوم می سوزه پر ترشحات میشه . با احساس خفگی بیدار میشم. امروز صبحم یه دفعه از خواب بیدار شدم نشستم شروع کرد به خونریزی. از بینی و دهنم خون میریخت. اما خدا رو شکر سریع هم قطع شد. سریع کمپرس اب یخ گذاشتم. یه کم بعدش هم بستنی خوردم و آب یخ. اما همچنان خیلی می ترسم دوباره خونریزی کنه. 

دوستان اگه خونریزی بعد از عمل داشتین حتما از تجربه هاتون بنویسید. 

سلام عزیزم. شما حالت بهتر شده ؟ من امروز ۱۹ بهمن میشه ۷ روز که عمل کردم. درد شدید گوش و گلو دارم هنو ...

سلام خوبید عزیزم؟؟ وضعیتتون الان چطوره؟ چجوری اخه خونریزی کرد بعد ۷روز؟😭 منم الان تقریبا ۷روزه میگذره از عملم ولی واقعا درداش دیووونم کرده، من لوزه هام خیلی بزرگ بودن الان اصلا دردام کم نشدن گوش درد دندون درد گلو درد شدیییید، هیچی ام نمیتونم بخورم، میترسم خونریزی کنه خیلیییی میترسم از خونریزیش، بخدا خسته شدم، اگه شیاف نزارم ک قشنگ میمیییرم از درد، الان ۷روزه گذشته من ۴بسته شیاف استفاده کردم و شربت استامینوفن

گشنگی ام خیلیییی کلافم میکنه، دلم میخاد بمیرم دیگه😭 گولم زدن گفتن کلاااا سختی عملش ۴روزه، ولی با این وضع فکرکنم تا یک ماه درگیرم قشنگ

سلام خوبید عزیزم؟؟ وضعیتتون الان چطوره؟ چجوری اخه خونریزی کرد بعد ۷روز؟😭 منم الان تقریبا ۷روزه میگذ ...

سلام عزیزم. من دیشب اخر شب یه بستنی خوردم یهو گلوم خونریزی کرد دوباره.این بار یه کم طولانی شد. آمبولانس اومد بردنم بیمارستانی که عمل کرده بودم. چند ساعتی بستری بودم اورژانس اومدم خونه. گفتن مویرگ پاره میشه. اونقدر لخته های خون برگردوندم. اما همه دکترا و دکتر خودم گفتن طبیعیه. برای عمل لوزه حتی احتمال چند بار خونریزی هم هست نباید نگران باشید...

عزیزم نگران نباش منم درد دارم اونم از وضعیت خونریزم. اما شیاف سعی کن زیاد استفاده نکنی به خصوص دیکلوفناک. باعث خوتریزی میشه. من دو بار زدم و چه کار اشتباهی کردم.

من ۳۴ سالمه . تو سن بالا ریسکش همینقدر زیاده. ولی باز بستگی به عمل، خود بدن هر فرد داره. نگران نباش به خونریزی فکر نکن من اونقدر ترسیدم و بهش فکر کردم که شد. دستتم یه گوشه اش زخم بشه، کنده میشه روش خون میاد تا خوب بشه. این که جای خود دارد.

منم هر روز با خودم میگم دووم نمیارم. واقعا عمل سختیه. اما بیا به روزای بعدش که خوب شدیم فکر کنیم که راحت میشیم.🥰🥰🥰 

سلام بچه ها. من امروز روز هفدهم عملمه. به خاطر سنگ لوزه و بوی بدی که ایجاد می کرد عمل کردم و مشکلم رفع شد. الان خوندم که خونریزی داشتین روزای اول عملتون و واقعا ناراحت شدم. چون این عمل خودش به اندازه کافی دردناک هست چه برسه به اینکه دردسر و استرس خونریزی هم بهش اضافه بشه.

از تجربه خودم بخوام بگم من ۳۲ سالمه وقتی به هوش اومدم دردم خیلی مختصر بود. دکترم هم گفته بود به خاطر داروهای بی حسی بعد عمل درد چندانی نداری. حدود ۱۰ ساعت بستری بودم و شب برگشتم خونه. دکتر تو بیمارستان برام پمپ درد تجویز کرده بود و اون روز درد چندانی نداشتم. از ظهر روز دوم دردم بیشتر شد. بدترین روزها برای من روز پنجم تا هشتم بود که گلوم ورم کرده بود و قورت دادن غذا برام سخت بود و گوش درد شدید پیدا کردم.

در کل ۱۰ روز سختی خواهید داشت. درد داره گرسنگی داره اما قابل تحمله. به هر حال میگذره. من این ۱۰ روز هر ۶ ساعت ۱۰ سی سی استامینوفن می خوردم. 

از لحاظ غذا هم طبق دستور دکتر روز اول فقط آبمیوه و بستنی. از روز دوم علاوه بر اونها فرنی و سوپ میکس شده بدون ادویه و آب گوشت صاف شده و آب سیب و آب هویج. همشونم سرد. تا روز هشتم غذام این بود بعد اون نون خیس شده تو چایی و آب کله پاچه و آش رشته کامل میکس شده ادویه هم اضافه کردم به غذام. از روز چهاردهم هم همه غذا ها رو می خورم ولی  خوب می جوم به جز غذا های سفت و خشک.

بین این غذاها خوردن فرنی از همه برام راحتتر و بدون درد تر بود. مایعات درد بیشتری ایجاد میکرد تا غذاهای با بافت نرم.

شاید با خودتون بگین مگه میشه دو هفته غذا نخورد اما وقتی تو شرایط قرار می گیرین خودتون تمایل ندارین. من از هفته دوم دکترم میگفت برنج له شده بخور ولی خودم تمایل نداشتم.

خونریزی نداشتم خداروشکر فقط تنها مشکلم اینه که چشایی ندارم. فقط چیرای شیرینو حس می کنم. ته زبونم حس نمی کنه طعم ها رو و غذاها خیلی بی مزه ن برام. دکترم گفت دو سه ماهی طول می کشه چشاییت مثل روز اول بشه.

برای جلوگیری از خونریزی هم از دو هفته قبل عمل مصرف هر نوع مکمل ویتامین و آسپرین رو باید قطع کنید. بعد عمل هم اصلا از دیکلوفناک و پروفن و آسپرین نباید استفاده کنید.

سلام عزیزم. شما حالت بهتر شده ؟ من امروز ۱۹ بهمن میشه ۷ روز که عمل کردم. درد شدید گوش و گلو دارم هنو ...

سلام خوبی خیلی ممنون الان نسبت به قبل خیلی بهترم. امروز ۲۲ بهمن ۱۲ روز هست از جراحی لوزم می گذره بعد از خونریزی و بستری شدن دکتر گفت باید تا بیست بهمن بیمارستان بستری بمونی خودم ۱۸ بهمن با رضایت شخصی ترخیص شدم.  دکتر برای جلوگیری از خونریزیم قرص ترنسید نوشت هر هشت ساعت دو عدد دوتا آمپول دگزا روزی یکی برای تورم زبان کوچیکم نوشت. الان حالم بهتره غذا فقط شیربرنج سرد.  کته ماست.  آبگوشت بدون نخود.  چند مدل خورشت که اصلا نباید تند و ترش باشه رو مصرف می کنم آبمیوه اصلا نتونستم مصرف کنم الان پر تو خونه ما آبمیوس.  بهترین ملین شیر به همراه یکی دوتا قند توش حل کنی سر بخوریش غذا می خورم احساس می کنم همش میره تو گودی جای لوزها بعدش میرم با آب سرد قرقره می کنم ولی خیلی آروم.  در حال حاضر اون پوست های مرده و زرد رنگ روی لوزم اقتاد.  الان فقط یه لایه سفید نازک هست.  موقع قورت دادن آب و غذا گوشم تیر می کشه.  لوزهام درد می گیره ولی کمتر شده نسبت به اول.  دکتر گفت باید دردشو تحمل کنی آرامبخش بهم نداد.  ولی چندین روزی که بیمارستان بود خیلی اذیت شدم آرزوی مرگ می کرد چون آرامبخشها هیچ تاثیری روی من نداشت برام پمپ درد وصل کردن تا یکم آروم میشدم

ولی شیر برنج بخورین گلوتون رو زیادداذیت نمی کنه بکم جون می گیرین با برنج نیمه دونه درست کنید

انشاالله سلامتی همتون دیگه درگیر دکتر و بیمارستان نشید

تا چهل روز احتمال خونریزی هست ولی هفته اول خیلی خیلی مهمه.  هفته دوم خیلی مهمه.  هفته سوم مهمه و بعدس کم کم عادی میشه تا عید نباید از غذاهای سفت و خشک و آجیلی استفاده کنید تا سریع خوب بشین.  شیاف هم احتمال خونریزی رو زیاد می کنه  .  همش مایعات سرد بخورین.  شبها تا صبح چند نوبت بیدار شین مایعات و بستنی سرد بخورین تا خونریزیش کمتر بشه 

تو عکس معلوم نمیشه که. من امروز روز هجدهمه گودی های جای لوزه م پر شده تقریبا. داره ترمیم میشه. دردم هم خیلی کم شده. فقط از خواب که بیدار میشم چون خشکه دهنم یا زیاد حرف بزنم احساس کشیدگی پیدا می کنم.

منم از روز پنجم تا دهم تقریبا هر چی می خوردم انگار تو گلوم می موند سریع به سرفه میفتادم و وقتی گلوم و خالی می کردم تیکه های غذا میومد. اون چند روز خیلی برام سخت بود خصوصا اینکه گوش درد شدید هم بود اون روزا. با هر لقمه انگار یه سیخ تو گوشم فرو می رفت.

سلام الان د چه حالید؟ صداتون خوب شد؟  چطور بود در کل؟ عملش چند دقیقه طول میکشه؟

سلام ببخشید، بعد چندسال دارم جوابتو میدم. بله صدام خیلی خوب شده و بقول یکی از هم کلاسیام گفت صدات از قبل قشنگ تر شده (◍•ᴗ•◍)❤. عملش یه ۴۰ دقیقه شد. من راضی ام