سلام بچه ها. من امروز روز هفدهم عملمه. به خاطر سنگ لوزه و بوی بدی که ایجاد می کرد عمل کردم و مشکلم رفع شد. الان خوندم که خونریزی داشتین روزای اول عملتون و واقعا ناراحت شدم. چون این عمل خودش به اندازه کافی دردناک هست چه برسه به اینکه دردسر و استرس خونریزی هم بهش اضافه بشه.
از تجربه خودم بخوام بگم من ۳۲ سالمه وقتی به هوش اومدم دردم خیلی مختصر بود. دکترم هم گفته بود به خاطر داروهای بی حسی بعد عمل درد چندانی نداری. حدود ۱۰ ساعت بستری بودم و شب برگشتم خونه. دکتر تو بیمارستان برام پمپ درد تجویز کرده بود و اون روز درد چندانی نداشتم. از ظهر روز دوم دردم بیشتر شد. بدترین روزها برای من روز پنجم تا هشتم بود که گلوم ورم کرده بود و قورت دادن غذا برام سخت بود و گوش درد شدید پیدا کردم.
در کل ۱۰ روز سختی خواهید داشت. درد داره گرسنگی داره اما قابل تحمله. به هر حال میگذره. من این ۱۰ روز هر ۶ ساعت ۱۰ سی سی استامینوفن می خوردم.
از لحاظ غذا هم طبق دستور دکتر روز اول فقط آبمیوه و بستنی. از روز دوم علاوه بر اونها فرنی و سوپ میکس شده بدون ادویه و آب گوشت صاف شده و آب سیب و آب هویج. همشونم سرد. تا روز هشتم غذام این بود بعد اون نون خیس شده تو چایی و آب کله پاچه و آش رشته کامل میکس شده ادویه هم اضافه کردم به غذام. از روز چهاردهم هم همه غذا ها رو می خورم ولی خوب می جوم به جز غذا های سفت و خشک.
بین این غذاها خوردن فرنی از همه برام راحتتر و بدون درد تر بود. مایعات درد بیشتری ایجاد میکرد تا غذاهای با بافت نرم.
شاید با خودتون بگین مگه میشه دو هفته غذا نخورد اما وقتی تو شرایط قرار می گیرین خودتون تمایل ندارین. من از هفته دوم دکترم میگفت برنج له شده بخور ولی خودم تمایل نداشتم.
خونریزی نداشتم خداروشکر فقط تنها مشکلم اینه که چشایی ندارم. فقط چیرای شیرینو حس می کنم. ته زبونم حس نمی کنه طعم ها رو و غذاها خیلی بی مزه ن برام. دکترم گفت دو سه ماهی طول می کشه چشاییت مثل روز اول بشه.
برای جلوگیری از خونریزی هم از دو هفته قبل عمل مصرف هر نوع مکمل ویتامین و آسپرین رو باید قطع کنید. بعد عمل هم اصلا از دیکلوفناک و پروفن و آسپرین نباید استفاده کنید.