2777
2789
عنوان

عمل لوزه در بزرگسالان

| مشاهده متن کامل بحث + 206377 بازدید | 516 پست
منم فک کنم یک ماه از عملم گذشته خوب خوب شدم همه چی هم میخورم  تموم شد خداروشکر من کرمانشاه ...

سلام عزیزم ببخشید منم سنگ لوزه دارم و میخوام عمل کنم 

منم کرمانشاه هستم همشهری خودتونم با چه دفترچه ای عمل کردین هزینش واقعا ۱۰۰ هزار تومن شد؟ ، آخه من واسه هزینش میترسیدم زیاد بشه و واقعا داره اذیتم میکنه لوزم 

و اینکه الان خوبید ؟ مشکلی ندارید بوی دهنتون خوب شده ببخشید واقعا ..منم مثله شمام 

تروخدا اگه تاپیکو دیدی جواب بده ممنون.خدا خیرت بده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام منم لوزه دارم میخوام عمل کنم ۳۴ سالمه و دخترمم لوزه داره ۹ سالشه اونم خیلی لوزه هاش بزرگ شدن بن ...

سلام عزیزم

نگران نباشید عمل سختی نیست ولی از این نظر که غذا خوردن و صحبت کردن تا ۱۰ روز اول سخته و کلا بهتره کارهای سنگین نکنیم، به نظر من با هم عمل نکنید بهتره....

سلام دوستان

من ۳۰ سالمه و دهم خرداد عمل لوزه انجام دادم،الان بعد از گذشت ۱۱ روز بهترم ولی درد رو دارم،بعد از روز هشتم غذاهای نرم رو شروع کردم،آمپول کترولاک رو مواقعی که دردم شدید بود میزدم و کلن سه تا ازش زدم،ولی شیاف استامینوفن رو روزی ۶ تا استفاده میکردم تا روز هشتم،شیاف دیکلوفناک خون‌ رو‌ رقیق میکنه و احتمال خونریزی رو‌ زیاد میکنه،در کل عمل سنگینیه به نظرم بدترین شرایط رو در نظر بگیرید،آدامس زیاد بجوید از روز دوم،چون ترشح بزاق باعث تسریع در بهبودی میشه،کار سنگین انجام ندید،انشاالله که هیچکس به این عمل نیاز پیدا نکنه

من ۳۱سالمه دیروز تو بیمارستان تخت جمشیدکرج توسط دکتر ماریا اندجی گرمارودی عمل لوزه انجام دادم و زخمش هم بخیه شده.

من با خواندن نظرات تو اینجا خیلی استرس عمل رو داشتم و همش به تاخیر مینداختم ولی خیلی اذیت میشدم و مجبور با عمل شدم. 

دردی که اذیتم کنه تا الان که حدود۲۰ساعت از عملم گذشته احساس نکردم. دردش فقط کمی موقع قورت دادن هست، در کل دردش از موقعی که گلودرد میگرفتم کمتر هست.

الان نگاه میکردم روی زخم لای سفید داره میاد که نشون دهنده شروع به ترمیم زخم هست.

در کل خیلی از عمل راضی هستم  تشکر از پرسنل بیمارستان تخت جمشید، مخصوصا دکتر گرمارودی که بسیار دکتر خوب و با وجدانی هست. برخلاف چندتا دکتر حلق و بینی دیگه همون بیمارستان که یا به شدت پولکی بودن و یکیشم زنگ زدم گفت لوزه نگاه نمیکنم فقط زیبایی

سلام خانوم.من تو نی نی سایت تایپیک. شما رو خوندم که عمل لوزه انجام دادین.من ۲۳ سالمه دوبار سزارین شد ...

خواهر عزیزم. پیشنهاد میکنم اصلا انجام نده، مگه دکتر مجبورت کنه. من سزارین کردم، بینی عمل کردم، عمل سینه هم داشتم، اصلا عمل لوزه خیلی دردناکه، با اینا قابل مقایسه نیست. 

من دو روزه عمل کردم، روزی ۱۰۰ بار میگم غلط کردم

من الان 31 سالمه و 7 روزه که عمل کردم. دردش مخصوصا دو روز اول خیلی زیاد بود واقعا ولی بعدش کمتر شد. ...

ببخشید من تازه دو روزه عمل کردم. چی میتونستید بخورید؟ من فقط آب و بستنی میخورم.

من ۳۱سالمه دیروز تو بیمارستان تخت جمشیدکرج توسط دکتر ماریا اندجی گرمارودی عمل لوزه انجام دادم و زخمش ...

ایشالا که حالتون تا الان خوب شده باشه، من خیلی حالت تهوع دارم، خوابم نمیبره از استرس تهوع و اینکه خیلی درد دارم. شما چی میخوردید؟ آبمیوه طبیعی یا پاکتی ؟ من هیچی نمیتونم بخورم به جز آب و بستنی

سلام وقت بخیر

من ۲۵ سالمه و دیروز عمل کردم.

قبلش خیلی میترسیدم چون خیلی شنیده بودم

دردش وحشتانکه!

ولی برا من دردش خیلی کم بود.

عملم حدود یه ساعت طول کشید.

بعدش اومدم ریکاوری که بهوش بودم

ولی تهوع خون و... داشتم همون موقع(اولاش درد نداشتم چون بی حسی زده بودن)

کم کم درد گرفت دردش مثل گلودرد شدیده ولی قابل تحمله.

من فقط استامینوفن خوردم و اموکسی سیلین.

فقط چون میخواستم شب اول راحت بخوابیم شیاف دیکلو فناک زدم چون تبم شد۳۸ درجه.

زیاد نباید شیاف دیکلو بزنید چون خونریری رو تحریک میکنه.

همون بعد عمل هم بستنی خوردم هم اب هم شیربرنج و شبم سوپ ولی همش میکس شده و تو یخچال سرد شده.

دکتر خیییییلی مهمهههه

من دکترم کارش عالیه پیش هر دکتری نرید.

سوالی داشتین در خدمتم

ببخشید من تازه دو روزه عمل کردم. چی میتونستید بخورید؟ من فقط آب و بستنی میخورم.

من سه ساعت بعد عمل تو بیمارستان شام برام سوپ آوردن گذاشتم یخچال سرد شد نصفشو خورده بودم که یکی از پرسنل گفت نخور خونریزی میکنه.

تا دو روز آب خنک و بستنی خوردم بعدش دیدم بدنم خیلی ضعف کرده که از روز سوم سوپ خوردم و روزای بعد غذاهای نرم رو شروع کردم، الان ۹روز گذشته که تقریبا همه چی میخورم.

من تو حالت عادی درد نداشتم. قورت دادنی درد داشتم که اونم قابل تحمل بود

ایشالا که حالتون تا الان خوب شده باشه، من خیلی حالت تهوع دارم، خوابم نمیبره از استرس تهوع و اینکه خی ...

به من تو بیمارستان آمپول ضد تهوع تزریق کرده بودن اصلا تهوع نداشتم. آب هویج میخوردم. آب میوه پاکتی ها گلومو میسوزونه. 

من ۳۱سالمه دیروز تو بیمارستان تخت جمشیدکرج توسط دکتر ماریا اندجی گرمارودی عمل لوزه انجام دادم و زخمش ...

میتونم بپرسم هزینتون چقدر شد؟ بیمه قبول کردن یا آزاد پرداخت کردین؟ 

یا هیچے ؛ یا بهترینش