2821
2789
عنوان

😞چيكار كنم 😞

665 بازدید | 74 پست

بچه ها من ٨ماهه ازدواج كردم ولي همش حس ميكنم اشتباه كردم ،با اينكه شوهرم خيلي خوش تيپه و دوستم داره و واسم همه كاري ميكنه ،من تو اينستا كه دوست پسرا قبليمو ميبينم همش ميگم اشتباه كردم زود ازدواج كردم يا موقعيت بهتر داشتم (با شوهرمم دوست بوديم)

ديروز يكي از دوست پسر قبليام تو اينستا پي ام داد دلم برات تنگ شده و شدم همون حوري كه تو ميخواستي 

منم گفتم موفق باشي باي

امروزم يكي از پسرايي كه دو،سه بار همو ديده بوديم بهم پي ام داد و كلي اصرار داشت شماره بدم بهش و با هم بريم بيرون و بخنديم،دلم براي اون روزام تنگ شده كه همش با اكيپ بيرون بودم مسافرت بودم الان همش تو خونه ام .شوهرمم داره موهاش خالي ميشه و خيلي ناراحتم ازين موضوع،حس ميكنم به خاطر موهاش دارم ازش دور ميشم 😢

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁

متاسفم برات 

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تا وقتی که به این پسرا فکر کنی و جوابشونو بدی و پی ام هاشونو بخونی اوضاعت بدتر خواهد شد و بهتر نخواهد شد

مگه قراره تا اخر عمر شوهرت موداشته باشه

اینجوری میخوای تا اخر پاش وایستی؟

بیچاره شوهرت

واقعا نگرانشم

ببهشید انقدر رک گفتم

چاقی خرررر است😂

🙄😳😳😳

بچسب به زندگيت

اينستارو حذف كن

شوهر خيلي زيبا با اخلاق گند و دختر باز و معتاد و مشروب خور ميخواي؟

زندگي سالم زده زير دلت؟؟؟؟

فقط تو....تو بهترین اتفاق زندگیم بودی ،هستی و خواهی بود.

زندگيتو حفظ کن، اصلا گولشون رو نخور، تو داری ظاهر آدما رو میبینی،مطمینن با اونا خوشبخت نميشی،پشيمون میشی،به شوهرت عشق بورز،با شوهرت صمیمی تر از قبل شو

و خداوند "سر" را آفرید تا روی گردن باشد نه در زندگی دیگران 😏
🙄😳😳😳 بچسب به زندگيت اينستارو حذف كن شوهر خيلي زيبا با اخلاق گند و دختر باز و معتاد و مشروب خو ...

انقد حساس شدم به اين موضوع كه بيرون فقط به موي مردا نگاه ميكنم

مرد پرموي  بد اخلاق ميخواااي تحمل داري؟؟

ظاهر بعد از مدتي عادي ميشه مهم اخلاق و محبت است

فقط تو....تو بهترین اتفاق زندگیم بودی ،هستی و خواهی بود.
زندگيتو حفظ کن، اصلا گولشون رو نخور، تو داری ظاهر آدما رو میبینی،مطمینن با اونا خوشبخت نميشی،پشيمون ...

همش بهم ميگن زود ازدواج كردي چرا ازدواج كردي كه بموني تو خونه همش ،ميگن تو حيف بودي

مرد پررويي بد اخلاق ميخواااي تحمل داري؟؟ ظاهر بعد از مدتي عادي ميشه مهم اخلاق و محبت است

از هيچ نظر واسم كم نميذاره محبت خريد همش ميبرتم رستوران ولي كاراش به چشمم نمياد نميدونم چرا

بگو بره بکاره موهاشو ، یا ی چیزایی هست بزنی ب سر ریشش قوی میشه .

ب فکر موهای این و اون نباش عزیزم ک مو ب کسی وفا نکرده .

اگه خیلی برات مهمه ب فکر درمانش باش .

همش بهم ميگن زود ازدواج كردي چرا ازدواج كردي كه بموني تو خونه همش ،ميگن تو حيف بودي

ببین الان تو سن حساسی هستی، تصمیم گيريهات همه از رو احساسه نه عقلت،زندگيتو بچسب، حاضرم قسم بخورم 10 سال ديگه به افکار امروزت میخندی و میگی که خیلی احمق بودی به فکر دوستاي قبليت افتادی، زندگی شوخی نیست، زندگی مشترک خوبی داری، به این آسانی از دستش نده، چند سال ديگه اين تغییرات ظاهر شوهرت برات عادی ميشه، منم 18 سالم بود ازدواج کردم، الان بعد 16 سال زندگی، شوهرم موش ریخته و سفید شده، ولی يه تار موی سفیدشو با هزار تا پسر سوسول امروزی عوض نمیکنم

و خداوند "سر" را آفرید تا روی گردن باشد نه در زندگی دیگران 😏
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792