2777
2789
عنوان

😞چيكار كنم 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 74 پست
پس درست میگن هرچی دختر بیشتر دنبال پسر باشه تو مجردیش بخت واقبالش بهتر میشه

ایول داری👍🏽

دوآیه مقدس :(به تو چه )و(به من چه )را سرلوحه زندگیتان قرار دهید تاااااااااا. رستگار شوید   

بیچاره همسرتون.....

تعهد که فقط تو خونه موندن نیست شما باید از لحاظ ذهنی وروانی هم متعهد ایشون باشین؛شما انتخاب خودتو کردی الانم باید باخودت کنار بیای وبفهمونی که زندگی خاله بازی نیست که هروز یه طوری باشه

ای بابا......

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بشین با شوهرت صحبت کن بگو به دوست احتیاج داری و تنهایی آزارت میده 

چند تا دوست متاهل مثل خودت پیدا کن 

اگه زندگیت خوبه و شوهرت سر براه که بچه دار شو سرگرم میشی سنت هم کم نیست و زود هم ازدواج نکردی

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی
اینقد این حرفارو به خودت تلقین نکن...چرا خدا هرکاری برامون میکنه از هیچی راضی نیستیم

آره واقعا وقتی از خدا میخام منو ب خواسته هام برسونه وبراش تلاش میکنم و بهشون میرسم بازم راضی نیستم و از اون بیشترو میخام.بعضی وقتا از خودم بدم میاد

بچه ها سلام...🙋‍♀️
نه واسه اينكه بگيرنم  بيرون ميرفتيم ،ازاد بودم هرجا برم با هركي برم ولي الان حتي با دوستاي دخت ...

تا حالا فکر کردی بخاطر فشار زندگیه شاید؟ یکم قدرشناس باشید تورو خدا تو این اوضاع اقتصادی شوهرت انقدر بهت میرسه فکر کردی راحته؟

یکم رحم داشته باش اونم ادمه

زیاد سوره ناس بخون شیطون رفته تو جلد زندگیت 

چشمتو از بقیه بپوشون....مگه چند سالته میگن زود بو:؟ منم هجده سالگی ازدواج کردم همسرمم هجده بود خیلیا از سوزش حرف میزنن

من شوهرم یک چشمشم سوخته اما فوق العاده دوسش دارم و اصلا باورت میشه نمیبینم؟

دوست داری شوهرتم به تو جوری باشه که تو هستی؟ اونم میتونست الان با دخترای دیگ باشه میتونست در بند مسولیت زندگی نره و موهاشم بخاطر فشار زندگی نریزه

به نظرم سرتو از فضای مجازی بیار بیرون

ادامه تحصیل بده یا کلاس های دیگه برو

اگر میخوایی کانال های تلگرامی زندگی زناشویی هست تو تل اونارو دنبال کن و از مطالبش استفاده کن

استغفار و سوره ناس و فلق رو زیاد بخون....خیلی ادما حسادت میکنن و گاهی شیطون میاد ادمو گول میزنه که اگر جور دیگ بود بهتر بود....ازادی داشتن یعنی چی؟ هدف زندگی چیه؟ یکم عمیق ترفکر کن که چی میخوایی از دنیا

واسه یه آدمایی وقت میذاریم که پدر و مادرشون هم واسه تربیتشون وقت نذاشتن...

من واقعا فاز اینایی که میان پند و موعظه رو نمیفهمم هرکس شرلیطی داره خب چرا علامه دهر شدید حالا 

ببین بنظر من اینستاتو پاک کن و یه حساب کاربری جدید بساز خانمایی که با عشق خانه داری و شوهر داری میکنن رو فالو کن من الان خودم چندتاشونو دارم توی فالویینگام و خیلی ازشون کارای مثبت یاد میگیرم ، فضای خونتو از ارامش پر کن نذار شوهرت ازت دلزده شه هرکس استانه صبری داره ، انقدر به خودت تلقینای مثبت کن که واقعا تزریق شه به زندگیت ول کن این پسرای بیخودی ک میفتن دنبال زن شوهردار رو ، من و تو خوب میدونیم چزا میفتن دنبال زنای شوهر دار ... درضمن من یک دختر عمویی دارم ک واقعا صد درجه از شوهرش سرتره ولی جوری با شوهرش رفتار میکنه و بالا میبردش که کسی جرات نداره بهش تو بگه اونوقت تو جلو جلو به فکر اینی ک بگن شوهر فلانی داره کچل میشه ؟ توصیه دیگه ای ک بهت میکنم اینه که رابطه جنسیت رو با همسرت منظم کن و سعی کن توی اون تایم به هیچ چیز دیگه ای فکر نکنی این خودش عشق میاره 🌹🌻🌺 

ببین گلم الان خیلی دلشون آرامش زندگی تورومیخوادتوروخدازندگیت روبه دست بگیرلذت ببرازارامشی که داری من خودم دوست داشتم شوهرم اخلاق داشت دیگه هیچی نداشت کلا ثبات شخصیتی نداره به شوهرت عشق بورزیم آدمهای بی خودرواززندگیت حذف کن

من یه دوستی داشتم همش با پسرا  دوست میشد می گفتیم نکن کارت اشتباهه و این حرفا شهرمونم  کوچ ...

وای خدا، تنم لرزید،خیلیییییی بچگی کرد،خودشو بدبخت کرد، به مرد جماعت نباید اعتماد کرد، این پسرا مخصوصن ميرن دنبال خانمایی متاهل که ازشون باج بگيرن، عشق و علاقه کجا بود،فیلم ترکی که نیستش

و خداوند "سر" را آفرید تا روی گردن باشد نه در زندگی دیگران 😏
از هيچ نظر واسم كم نميذاره محبت خريد همش ميبرتم رستوران ولي كاراش به چشمم نمياد نميدونم چرا

به نظرم هنوز به بلوغ کامل نرسیدی شما سنت باید کم باشه احتمالا ... چون ظاهرگرا و ساده هستی ... زندگی به خرید و رستوران و موی پرپشت مرد نیست که گلم مسئولیت و سختیای زندگی خیلی زیاده ب حدی ک خیلی چیزای ظاهری اهمیتشونو از دست میدن ..😏😏

شما الان برای نجات خودت و جلوگیری از اشتباهات و یا خدایی نکرده خیانت احتمالی ، فقط اینستاتو حذف کن و فکر دوس پسراتو از سرت دور کن ... چون شما باید ب همسرت متعهد بمونی و زندگیتو حفظ کنی مطمئن باش مردا همشون مث همن هیچکدوم از شوهر تو بهتر نیستن😉😃😃

گلم اگه میتونی برو سر کار یا کلاسهای بیرون. فعالیت بیرون داشته باش. از دوست بازی خوشش نمیاد شوهرت. از بیرون رفتن چطور؟ کلاس رفتن؟ اگه خوشش نمیاد پس شرط کن که خودش ببرتت بیرون. تو برنامش بذاره جتما. شما از تو خونه بودن خسته شدی و این کاملا کاملا کاملا طبیعیه.

منم مثه شما بودم. ازادی داشتم. البته اصا اهل دوس پسر نبودما ولی خب تو خونه هم نبودم. ازاد بودم یه مقدار. اصا ادمی نبودم ک دو روز تو خونه باشم. ولی زندگی متاهلی متفاوت از مجردی هست. شما مسئولیت دار شدی الان. تازه بچه که بیاد خسته تر هم میشی. گریزی از این مسئولیت نیست ولی خب راهکار داره. راهکارشم فعالیت بیرونه

متاسفانه نسل ما به جنس مونث ی کم ظلم شده . تا مجردی، کامل ازادیم. بعد از ازدواج کامل تو خونه. خب ادم میخوره تو ذوقش. افسرده میشه. 

حالا این راه رو امتحان کن. روحیت خیلی خوب میشه. ب زندگیت هم میرسی. از زندگیت هم مطمئن باش. بهانه هم نگیر. این تجربیات من هست. منم جفت خودت بودم.