2777
2789
عنوان

😞چيكار كنم 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 74 پست
اینقد این حرفارو به خودت تلقین نکن...چرا خدا هرکاری برامون میکنه از هیچی راضی نیستیم

واقعا ارزوم داشتنش بود حالا كه دارمش همش اذيتش ميكنم و بهوونه ميگيرم

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

منم حس ترو داشتم، ب این فک کن ک اون پسرا واس یه روز بیرون رفتن و عشق وحالشون میخوانت با کلی زبون زیخ ...

مرسي عزيزم ،موهاش داره كم ميشه كچل نيست ،كليم خوش تيپه و مؤدب و ادم حسابي ولي من 😢😢ديوونه شدم 

٢٤،٢٨

خو خوبه که زیادم تفاوت سنی نداری 

زندگیتو خراب نکن بخدا خیلی حسرت این زندگی رو میخورن 

میگن کاش شوهرم کچل بود ولی آرامش و آسایش داشتین

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
مرسي عزيزم ،موهاش داره كم ميشه كچل نيست ،كليم خوش تيپه و مؤدب و ادم حسابي ولي من 😢😢ديوونه شدم  ...

به خودت بیا همین الان  برو اون پسرایه  خیابانی رو بلاک کن که بدونن با زندگی مردم بازی نکنن

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
به خاطر اینکه که بدون داشتن حتی یه ذره عشق با هم ازدواج کردید

اون عاشقمه و واسم همه كاري ميكنه همه كار منم دوسش دارم ولي ميگم جديدا تنهايي تو خونه موندن بهم فشار اورده دلم ميخواد برگردم به پارسال كه مجرد بودم و همه كار ميكردم و همه جا ميرفتم

بهش بگو برین مسافرت چن روزه  باشگاه برو یا خودتو مشغول  کن  یا به خونه برس دکور خونه رو عوض کن گل بگیر پرورش بده  از چن تا بگیر منم بیکارم ولی اگه یه گل خوشگل ببینم میگیرم بزرگ میشه تکثیر میکنم از این کارا یا آشپزی میکنم و کیک و دسر درس میکنم و شام و تزیین میکنم  شوهرمم  از این کارام  خوشش میاد

واقعا متاسفم ...برای شما واقعا ازدواج زود بوده! با ابنکه من خودم کم سنم اما اصلا و ابدا مثل شما نیستم.بعد عقد فقط و فقط همسرم تو چشممه و اونو میبینم.شمام عشقتو واقعی کن اونوقت ازین فکرا دور میشی 

ازدواج همینه برات تعهد میاره فکر میکنم ادمی هستی که زیاد اهل قید و بند نیست دوست داره فقط بهش خوش بگذره!

اون دوران تموم شد اگه قشنگ ببینی دوران مناهلی هم خوشی های خودشو داره دنبال اونا باش ....

یکم که بگذره میفهمی ظاهر زیبا هیچ تاثیری تو خوشبختی نداره پیش میاد شرایطی که حاضری شوهرت زشت ترین ادم روی زمین باشه اما فقط ادم باشه!

به نظر منم واسه ازدواجت زود بوده هنوز یه مقدار بچه ای 

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...
انقد حساس شدم به اين موضوع كه بيرون فقط به موي مردا نگاه ميكنم

عزيزم اين مسافرت ها و خنديدن و خوشگذروني با پسراي مختلف همش زودگذره! هر زني نياز داره ك خانواده داشته باشه! همسرت انتخابت كرده براي تمام عمرش! بقيه واسه عيش و خوشي تورو ميخوان! پيشنهادم اينه ك از فضاي مجازي دور بشي! و ارتباطتت رو با بقيه قطع كني! اونا فقط وسوسه ت ميكنن! مو قابل حله بريد پيش متخصص ! الان يارو از دم كچله ، مو ميكاره! فقط اينو بهت ميگم ك با ارتباط با پسراي ديگه فقط ميشي كه زن خيانتكار!! كه به لعنت خدا هم نميارزه!