2777
2789
عنوان

😞چيكار كنم 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 74 پست

ای کاش من جای تو بودم ایکاشششششششششششش شوهرم کچل کور بود ولی مهربون بود بددهن خیانتکار و......نبود

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین

من یه دوستی داشتم همش با پسرا  دوست میشد می گفتیم نکن کارت اشتباهه و این حرفا شهرمونم  کوچیک بود شوهرشم خیلی اینو  دوست داشت خیلی  

مدرسه میرفیم ۱۸سالش بود خلاصه این با یه پسر دوس میشه میگه اگه طلاق بگیری من باهات ازدواج میکنم و این حرفا یه روز پسره به دوستم میگه بیا تورو ببرم با خواهرم آشنا کنم دختره هم ساده هرچی بگی باور میکنه منو اونیکی دوستم کلی التماس کردیم نرو کارت اشتباه خودتو بدبخت نکن خلاصه این میره با پسره که با خواهر پسره آشنا شه اینو میبره یه خونه میگه خواهرم حتما پیش همسایس  بشین صداش کنم این منتظر میمونه بعد ده دیقه یه پسر دیگه رو می فرسته تو پسره گوشیشو تنظیم میکنه  فیلم بگیره زیر گلو دختره هم چاقو می ذاره 

دختره رو اذیت میکنه و ازش فیلم میگیره 

یهو تو حیاط مدرسه نشسته بودیم دیدیم الهام گریان  کنون  اومد با لباس پاره زنگ زدیم به خونوادش و پلیس و این حرفا انقد گریه میکرد میگف کاش به حرفاتون گوش میکردم و نمی رفتم حالا دیگه شوهرشو میخاست که شوهرش قبولش نکرد 

بچگی کرد ولی خواهرم تو چکی نکن 

چن سالته شوهرت چن سالشه؟

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

منم حس ترو داشتم، ب این فک کن ک اون پسرا واس یه روز بیرون رفتن و عشق وحالشون میخوانت با کلی زبون زیختن، ولی این شوهرته تو بدترین شرایط باهاته و واس عشق و حال نمیخوادت..

تنها راهشم اینه که رابطتو با شوهرت رفاقتی کنی نه فقط زن و شوهری..

درضمن بچسب ب زندگیت بخدا دخترا دنبال ی کور و کچلن که بگیرنشون، اینکه میگن شوهر کیلو چنده همش حرفه..

موفق باشی..

🌷💮ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💮🌷
پس درست میگن هرچی دختر بیشتر دنبال پسر باشه تو مجردیش بخت واقبالش بهتر میشه

ای کاش منم هزارتا دوست پسر میداشتم شاید شوهرخوبی گیرم میومد

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین

والا ما که دنبال این چیزا نبودیم چه بخت واقبال گندی داریم .شوهر م سیگاری بیکار .تازه هر جا پا بده همه کاری هم میکنه مشروب میخوره .اونوقت باید من بااین وضعم که 6ماهه حاملم بیام کار کنم به خاطر آبروم

نه واسه اينكه بگيرنم  بيرون ميرفتيم ،ازاد بودم هرجا برم با هركي برم ولي الان حتي با دوستاي دخت ...

هرکاری کنی مردم حرفاشونو میزنن ازدواج نکنی میگن ترشیده ازدواج کنی میگن شوهرش کچله بی پوله بد قیافس  پولدار باشی میگه فقط بخاطر پولش ازدواج کرد اهل گشت و گذار باشی میگن عین خیالشونم  نیس فکر آینده رو نمیکنن چیزی ندارن ول میکردن بچه بیاری میگن چه عجله ایی داشتین هنوز جوونین  بچه نیاری میگن حتما یه مشکلی دارن 

خلاصه بخاطر مردم زندگی نمیکنی که با حرف اونا زندگیتو  خراب نکن 

اخه دوستی نیست چه بهتر منم ش‌وهرمو  تم بذار حتی یه نیم روز با دوستاش بره  گردش  چون دو سته  که زندگی ادمو خراب میکنه منم با دوستام نمیرم ولی دوستان میان خونمون یا تلی حرف میزنیم 

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
نه فک نمیکنم همش با چندنفر دوست بوده عادت کرده نمیتونه با یک نفرباشه دلش همون خوشی های زود گذرو میخا ...

خب مگه مریضه ازدواج میکنه یه ادم دیگروبدبخت کنه 

والا ما از  فکرمونم بگذه خیانت میدونیم 

راحت اومده میگ دلم دوست پسرامو میخاد 

بارانم تمام دنیامییییییبی  
پس درست میگن هرچی دختر بیشتر دنبال پسر باشه تو مجردیش بخت واقبالش بهتر میشه

دنبال پسر نبودم اكيپ و مسافرت و دورهمي بوده 

كه الان هيچ كدوم نيست ،شوهرم همه كاري ميكنه برام سورپرايز،محبت ،رستوران ،سفر ولي من راضي نميشم به هيچي انگار😞

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁
خب مگه مریضه ازدواج میکنه یه ادم دیگروبدبخت کنه  والا ما از  فکرمونم بگذه خیانت میدونیم&n ...

نگفتم دلم دوست پسرامو ميخواد 

گفتم دلم تنگ شده واسه اينكه بيرون ميرفتم تعهد نداشتم خوش ميگذروندم

چون خوشی زده زیردلت اگه یه شوهرداشتی کلی میزدتت بازن شوهردارهم رابطه داشت کارهایی ازخونه که مردبایدا ...

نه اينجوري كه اصلا نميتونستم تحمل كنم 

با اين همه محبت نميتونم اونجوري كن ديگه هيچي