2777
2789
عنوان

😞چيكار كنم 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 74 پست
از هيچ نظر واسم كم نميذاره محبت خريد همش ميبرتم رستوران ولي كاراش به چشمم نمياد نميدونم چرا

چون بيكااااري

اينستارو حذف كن حذف كن حذف كن

بعضي شبكه هاي اجتماعي ضرر دارن براي زندگي مشترك

فقط تو....تو بهترین اتفاق زندگیم بودی ،هستی و خواهی بود.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ببین الان تو سن حساسی هستی، تصمیم گيريهات همه از رو احساسه نه عقلت،زندگيتو بچسب، حاضرم قسم بخورم 10 ...

نميدونم چرا اينجوري شدم پارسال خيلي دوسش داشتم واسه رسيدن بهش همه كار ميكردم امسال برعكس شدم 

يخ و خشك و بهونه گير

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁

فک میکنی اونا بگن طلاق بگیر ما میاییم  میگیریمت  مث فیلما؟؟؟نه خواهر من زندگی بازی نیس بگی این نشد اون یکی تو ازدواج کردی اگه با اونا دوس شی و از شوهرت طلاق بگیری اونا میگن از کجا معلوم با ما ازد کردنی یکی بهتر از ما بیاد با اونم دوست میشی و این حرفا اونارو بلاک کن و اینستا و حذف کن بچسب به زندگیت  وقتی میگی شوهرت خوبه موهاش میریزه به خودت نگاه کردی ؟تا آخر اینجور میمونی ؟اگه تا آخر همین شکلی موندی و پیر نشدی پس برو 

من ۲۲سالمه ریزش مو دارم چه برسه به شوهرت که هزار جور مشغله داره

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
بگو بره بکاره موهاشو ، یا ی چیزایی هست بزنی ب سر ریشش قوی میشه . ب فکر موهای این و اون نباش عزیزم ک ...

هرچي ميگم دكتر نمياد ميگه فايده نداره 

ميگه مگه تو منوهمه جوره دوست نداري ميگم چرا ولي اين موضوع اذيتم ميكنه

من دوستم اینستا داره، یک عکس هايي. با شوهرش ميندازه که هر کی نگاهش کنه ميگه لیلی و مجنون واقعین ، پست های عاشقانه برای هم میفرستم، 2 تا بچه داره، اينا ظاهر زندگيشونه،ولی از باطن داغونن،دوستم ميگه 3 ساله پیش شوهرش نخوابیده، تو اتاق بچه هاش میخوابه، مدام با هم دعوا و فحش و کتک کاری دارن، فقط بخاطر بچه هاش تحمل میکنه،الان پرشده از اینستا از این دروغا ، خوبه اسمشم هست دنیای مجازی یعنی واقعیت نداره

و خداوند "سر" را آفرید تا روی گردن باشد نه در زندگی دیگران 😏
فک میکنی اونا بگن طلاق بگیر ما میاییم  میگیریمت  مث فیلما؟؟؟نه خواهر من زندگی بازی نیس بگی ...

نه واسه اينكه بگيرنم 

بيرون ميرفتيم ،ازاد بودم هرجا برم با هركي برم ولي الان حتي با دوستاي دخترمم نيستم 

ميگه از دوست بازي خوشم نمياد.فكر ميكنم همه فاميل ميگن شوهر فلاني داره كچل ميشه .

از هيچ نظر واسم كم نميذاره محبت خريد همش ميبرتم رستوران ولي كاراش به چشمم نمياد نميدونم چرا

چون خوشی زده زیردلت اگه یه شوهرداشتی کلی میزدتت بازن شوهردارهم رابطه داشت کارهایی ازخونه که مردبایدانجام بده نمیداداونوقت دیگه دلت می خواست یه شوهرداشتی کچل بود

تلاش کن خوب میشی شما خیلی خام بودی با این اوصاف که ازدواج کردی 😂😂هنوز دوست پسر قبلتون بهتون پیام داده 😂😂چه جالبه من الان دوست پسر ندارم ناراحت چی باشم 😂😂

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜