2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بچه ها یا من اسمه دوا بخونید واسم ببخشید استارتر مریض توی امضام من نیستم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

این عالی دوران بارداری دکترم تجویز کرد خوردم خیلی خوب بود

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گذشته ای که حالمان را گرفته، آینده ای ک حالی برای رسیدنش نداریم وحالی ک حالمان را بهم میزند ،چه زندگی خوبی!!!!
اینو میخورم

دکتر تجویز کرده براتون ؟ واسه اشتهاس؟؟ دکتر به پسر منم داده اما نگفت چ موقع بدمش از داروخونه ک گرفتم گفت نیم ساعت قبل نهار مصرف بشه ...

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

دکتر تجویز کرده براتون ؟ واسه اشتهاس؟؟ دکتر به پسر منم داده اما نگفت چ موقع بدمش از داروخونه ک گرفتم ...

بله دکتر تجویز کرده . ولی اصلا نباید کلسیم قبل غذا خورده بشه چون پروتئین اجازه نمیده جذب بدن بشه . چون تو غذاها گوشت وجود داره.  

اغلب ساعت 3 بعداظهر میخورم ک هم از ناهار گذشته هم تا شام وقت زیاد مونده جذب بدن میشه

مینا قری هستم
واسه چی خوب بود؟

تمام ویتامین هارو داره و کمبودویتامین و برطرف میکنه من موهام و ابروهام خیلی خوب سده بود وهمینطور ناخنم حاملگی خیلی خوبی داشتم شاید بخاطر این دارو بوده نمیدونم .اسیدفولیک و این دارو رو مصرف کردم فقط

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گذشته ای که حالمان را گرفته، آینده ای ک حالی برای رسیدنش نداریم وحالی ک حالمان را بهم میزند ،چه زندگی خوبی!!!!
دکتر تجویز کرده براتون ؟ واسه اشتهاس؟؟ دکتر به پسر منم داده اما نگفت چ موقع بدمش از داروخونه ک گرفتم ...

برای اشتها نیست . جلوگیری از پوکی استخوان . جلوگیری از ریزش مو . و.... 

مینا قری هستم
2790
2778
2791
2779
2792