2821
2789
مصرفش چه طوریه؟ چون ویتامین دی هم داره میپرسم

یک شب در میون 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عکسش اینه، از شمام اینه؟

مال شما فک کنم ایرانیه یک شب در میون مصرف کن مال منم خارجیه در کل کلسیم با ویتامین د هست ترکیبش همشون باید یک شب در میان استفاده کرد 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
برای اشتها نیست . جلوگیری از پوکی استخوان . جلوگیری از ریزش مو . و.... 

پسرم زیر نظر دکتر تغذیع هست ؛  قرص آل آرژنین و این قرصو بهش داده ؛؛  البته من خودم گفتم یه دارویی واسه قد بهش بده اینارو داد 

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

پسرم زیر نظر دکتر تغذیع هست ؛  قرص آل آرژنین و این قرصو بهش داده ؛؛  البته من خودم گفتم یه ...

کلسیم برای افزایش قد خیلی خوبه. در کنارش شیر و ماست مخصوصا شیر ب پسرت بده بخوره

مینا قری هستم

البته ی مقدارشم جذب کلیه ها میشه و اگه طولانی مدت مصرف شه رسوب میده و سنگ کلیه میشه. زیر نظر پزشک باشه

✌️🫂          درخواست دوستی ندید لطفا .با کمال احترام برای دوستان،نمیپذیرم🌹

با سلام

قرص کلسیم ویتامین D آلفا با داشتن کلسیم و ویتامین D میتواند از پوکی استخوان جلوگیری کرده و باعث تقویت و استحکام استخوان ها و دندان ها شود. بهترین زمان مصرف مکمل های کلسیم ۱ ساعت بعد از غذا همراه با یک لیوان پر آب می باشد.

پسرم زیر نظر دکتر تغذیع هست ؛  قرص آل آرژنین و این قرصو بهش داده ؛؛  البته من خودم گفتم یه ...

عزیزم باید ارجی پلاس و کلسیم فوراور مصرف کنید ک بدوت عوارض هم هست  مشاوره و سفارش مکمل های کاملا ارگانیک و بدون عوارض واتساپ 09010183025

مال شما فک کنم ایرانیه یک شب در میون مصرف کن مال منم خارجیه در کل کلسیم با ویتامین د هست ترکیبش همشو ...

سلام منم فتق مهره دارم دکترم بهم چندتا ویتامین داده از این قرص خارجی داده یه روز درمیان ولی من دوروز پشت سرهم خوردم دست و پام گز گز میکنه از عوارض این دارو ههست ؟

عزیزم پسرتون چندسالشه؟!

دخترم عضلات پاش میگیره گفتن کلسیمش کمه

واسش از داروخانه گرفتم یادم رفت بپرسم برا بچه ها خوبه؟!

و خدایی که به شدت کافیست🥰