2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

جنه عاشقت شده بودهه 😅😅

اره کلی از پشت گی گیلیم کرد😂😂😃😃

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
کسی هست ک جن گیر دیده باشه

بله دایی مامانم

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
همونی بود که از پشت بغلت کرده

بگو جون تو😶😶😂😂

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
بله جن هایی که عاشق اون زن هستن

من تو یه سایت خوندم که همچین اتفاقی خیلی به ندرت میافته چون جن ها هم برای خودشون جامعه و خانواده دارن و اگه جنی عاشق یه زن انسان بشه درواقع جنی طرد شده از جامعه خودشه بعدش هم اونها تو یه بعد دیگه و به صورت غیر مادی هستن و ارتباط چندانی با انسان ها ندارن 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
اتش چن سالته؟

چطور😁😁 نکنه همون جن عاشقه ای😲😂

اره کلی از پشت گی گیلیم کرد😂😂😃😃

همیشه آهنگو با هندز گوش بده باشه😆

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

نسناس طايفه اي بودند كه قدري به انسان شباهت داشتند و داراي يك دست و يك پا و بجاي دهان ، منقار داشتند و مانند چارپايان ميچريدند ، اغلب اين دو طايفه ، در جنگ و نزاع بودند اما فساد و سركشي جنيان بيشتر بود و خداوند جمعي از فرشتگان را به جنگ انان فرستاد

در اين جنگ جمع كثيري از جنيان كشته شدند جمعي نيز اسير و تعدادي نيز به جنگل ها و صحرا ها گريختند . به اذن خداوند كودكان و خردسالان و زنان و مومنين جنيان ، امان داده شدند . يكي از كودكان جنيان بنام « عزازيل » همين تخم جن ، شيطان لعنت الله عليه بود كه خداوند دو فرشته را مامور نگهداري و تربيت او نمود

فرشتگان ، اورا به اسمان ها بردند ، شيطان بواسطه ي تعليماتي كه گرفته بود و كثرت عبادت و بندگي خدا ، به درجه و مقامي رسيد كه همچو فرشتگان مقرب درگاه الهي گرديد ولي پس از هفت هزار سال عبادت ، هنگامي كه حضرت ادم خلق گرديد تمام فرشتگان كه شيطان نيز در بين انان بود ، بر ادم سجده نمودند ولي شيطان ، بخاطر خباثت و شرارت نهفته در ذاتش ، از امر خداوند سر پيچي كرد

جنيان چون مانند فرشتگان معصوم نيستند و دچار خطا و لغزش ميشوند ، بهمين خاطر بود كه ابليس مغرور به جنس خود كه از اتش بود به درگاه الهي عرض كرد : چگونه من كه از جنس اتش و برترم بر ادم كه از جنس خاك است سجده كنم

از حضرت امام صادق (ع) نقل شده  كه : پس اينكه ابليس از بارگاه الهي رانده شده ، قادر بود تا هفت اسمان بالا برود و به سخنان فرشتگان گوش كند و خبر هاي اسماني را كسب كند ( استراق سمع = دزديده گوش كردن ) اما با تولد حضرت مسيح (ع) از بالا رفتن به سه اسمان بالايي منع شد و فقط ميتوانست تا چهار اسمان بالا برود و وقتي حضرت رسول اكرم (صل الله عليه و اله ) بدنيا امد ، ابليس از صعود به تمام طبقات اسمان ها منع شد و از ان پس فرشتگان ، شياطين جن را با تير هاي شهاب از در هاي اسمان راندند و براي هميشه از صعود به اسمان ها محروم شدند

از پيامبر اكرم (ص) نقل شده كه فرمودند : خداوند جنيان را بر پنج گروه افريده ، گروهي از انان مانند باد در هوا در حركتند و گروهي شبيه مار ها و گروهي عقرب ها و گروهي ديگر حشرات زميني و گروهي ديگر همچون ادميان هستند كه ثواب و عقاب دارند

«شيرين يربوع» نوعي از جن است كه به شكل زنان و در بيشه زار ها و بيابانها زندگي ميكند اين نوع جن اگر بر انساني دست يابد با او بازي بازي ميكند ، مانند گربه با موش ، تا او را بتدريج بكشد و اگر ببيند كسي زيبا روي است ، مفتون و شيفته ي او شده ولي همچنان به اذيت و ازار ميپردازد

شيرين يربوع تا مدت زمان طولاني با « سعلات » همدم بود و زندگي ميكرد . فرزندان سعلات را كه از شيرين يربوع متولد شده اند بني سعلات گويند

نوع ديگري از جن وجود دارد بنام «الزولاب» كه در يمن بسر ميبرد و گاها در اطراف مصر هم ديده شده و بسيار شهوت ران است و همين عمل او باعث مرگ ادميان ميشود و اگر از ادميان كسي از او نترسد قدرت ازار پيدا نخواهد كرد

نوع ديگري از جن بنام «الغدار» وجود دارد كه در جزاير دريا ها زندگي ميكند و صداي بسيار مهيبي دارد شباهت بسياري به ادمي دارد و از قاتلين ادميان است

نوع ديگري از جن بنام «وشق» ميباشد كه شكل او نيمي شبيه ادمي و نيمي شبيه نسناس است

از انواع ديگر جن ميتوان از «منها» نام برد كه كارش فريب و گمراه كردن زاهدان و عابدان است و كاري ميكند كه پرهيزكاران چنين پندارند كه صاحب كرامات شده اند و بدين نحو فرد را دچار عُجب و غرور ميكند تا از صراط مستقيم گمراه گردند . ميگويند زاهدي ميهمان داشت و ميهمان ميديد كه هر شب هنگام افطار ، اطراف زاهد چراغاني ميشد و سفره ي رنگيني گسترده ميشد و ميهمان بسيار متعجب ميگشت تا اينكه از ان زاهد دليلش را سئوال كرد ، ابتدا زاهد از پاسخ گفتن طفره ميرفت ولي وقتي اصرار ميهمان خود را ديد ، در جوابش گفت : مدتي است كه هر شب چنين اتفاقي ميافتد تا من گمان كنم اينها از كراماتي است كه من بدست اوردم ، تا سخن زاهد به اينجا رسيد چراغ ها و سفره ي رنگين ناپديد شدند 

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم
خودش بود دیگه رقصتو دلبریتو رژه قرمزتو دیگه دیده بود از خود بی خود سده بود😁

تو روحت😂😂

تازه چندبارم تو خواب بغلم کرد یبارم ۵ صبح از بیخوابی رفتم حموم دیدم یکی پشت در میزنه یعنی انقدر اون تو موندم تا صبح شد😶😂

از انواع ديگر جن ميتوان به جني كه در بلوچستان زندگي ميكند و قدي كوتاه و پوشيده از مو دارد ، اشاره كرد كه در كتاب « روح هاي تسخير شده » از اين نوع جن نام اورده شده كه شيار هاي چشمان انان عمودي و پاهاي انان همچو چارپايان سم دار است و بسيار شبيه انسان ها ميباشند و بيشتر در دل شب ها فعاليت دارند و مجالس بزم و عروسي خود را در حمام ها ، سرداب ها ، اب انبار ها و ... برپا ميكنند 

اين نوع جنيان در خانه هايي به بازي مشغول بوده اند و چه بسا بارها از روي رختخواب انسانهاي بخواب رفته نيز عبور كرده اند ، البته جنيان موجوداتي بسيار ترسو هستند و از سلاح سرد ميترسند و وجود كارد بزرگ و يا شمشيري در خانه باعث فرار انها ميشود 

شياطين جن اقسام گوناگوني دارند كه معروفترين انها بنام «غول» است و بيشتر در سر راه مسافريني كه تنها در بيابانها سرگردان شده اند ظاهر ميشود و در نهايت قصد جان او را خواهد كرد 

ساير انواع جنيان ميتوان به تيره هاي «آل» و «مرد آزما» و «بختك» اشاره كرد كه كه شبيه به انسان هستند كه دو گوش دو چشم و بيني و دهان مانند انسان دارند ولي بسيار قوي هيكل و نيرومند هستند 

جنيان مانند اتش سرخ رنگ هستند و در اين رنگ شدت و ضعف دارند يعني سرخ تيره ، سرخ روشن و غيره و نوعي از جنيان خاكستري رنگ هستند و طبيعتي خشن دارند و نوع ديگري سفيد رنگ و بسيار زيبا و مانند انسان سفيد پوست هستند و چشمانشان مانند انسان افقي قرار دارد ، همه ي جنيان مو دارند ولي شاخ و دم ندارند ، صدا دارند و بيشتر از حواس پنجگانه ي ادميان دارند و بر خلاف ادميان ، دستگاه گوارش ندارند زير فاقد عنصر خاك ميباشند و از هوا استفاده ميكنند و اب هم جز غذاي انها نميباشد ولي از بوي غذاي ادميان تغذيه ميكنند ، شخصي نقل ميكرد : براي سياحت به يكي از مناطق سر سبز شمال رفته بود كه شبانگاه با پختن غذا ، سنگ هايي به سويشان پرتاب ميشد و دانست كه از جانب جنيان و بخاطر بوي غذا بوده و بهمين خاطر ظرفي غذا به سمتي كه احساس ميكرد از انطرف سنگ ها پرتاب شده برده و در لابلاي درختان نهاده و پس از بازگشت ديگر سنگي پرتاب نشده 

در بين منجمين ، روز شنبه متعلق است به سياره ي زحل و روزي است كه در ان پدر جنيان «ابوالجان» خلق گرديد و همچنين عيد يهوديان است  از انجايي كه منجمين زحل را طالع نحس اكبر ميدانند و تعلق ان به روز شنبه ، لذا اين روز نحس و بد است و بيشتر شرارت ها و امور بد در اين روز اتفاق ميافتد كه در راس تمام اشرار « شيطان » از جنيان است 

در بين جنيان مانند ادميان ، خوب و بد ، كافر و مومن وجود دارد و هر جني زير دست و در اطاعت روسا و پادشاهان خود هستند چنانكه هرگز از روساي خود نافرماني نميكنند . در هر روز از ايام هفته يكي از جنيان بر تمامي جنيان حكومت و پادشاهي ميكند و پادشاهي اين هفت جن هميشه ثابت است و حاكمان و پادشاهان جنيان عبارتند از :

پادشاه روز شنبه بنام ميمون ابانوخ

پادشاه روز يكشنبه بنام سعيد المذهب ابو عبدالله

پادشاه روز دوشنبه بنام ابي الحارث

پادشاه روز سه شنبه بنام ابي محرز احمر 

پادشاه روز چهار شنبه بنام برقان با كنيه ي ابوالعجايب

پادشاه روز پنج شنبه بنام شهمورس كه قاضي جنيان نيز ميباشد

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم
همیشه آهنگو با هندز گوش بده باشه😆

نه اونجوری کیف نمیدم نمیشه رقصید😆😆😂😂

از انواع ديگر جن ميتوان به جني كه در بلوچستان زندگي ميكند و قدي كوتاه و پوشيده از مو دارد ، اشاره كر ...

این اسما رو مسخره نکنید یا بلند نخونید  

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز