2777
2789
تو روحت😂😂 تازه چندبارم تو خواب بغلم کرد یبارم ۵ صبح از بیخوابی رفتم حموم دیدم یکی پشت در میزنه یع ...

باهاش چه ها که نمیکنی همش خون به جیگرش میکنی که رقص و ماتیک و حموم 😂😂

نه اونجوری کیف نمیدم نمیشه رقصید😆😆😂😂

پس بزار کیف کنن 😂😂😂

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه مامانشم

ببین من خیلی زشتم استاترو برای پسرت بگیر از هر لای انگشتش یه هنر میباره😂😂😃😃

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
این اسما رو مسخره نکنید یا بلند نخونید    

اونجوری که تو گفتی من اصلا دیگه جرات نمیکنم خود متنو بخونم😥😥😂😂

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
ببین من خیلی زشتم استاترو برای پسرت بگیر از هر لای انگشتش یه هنر میباره😂😂😃😃

دروغ خیلیم خوشگله دیگه بهت نظر داره ک مامانشو فرستاده😂😂😂😂

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

من قبلا یه سایت پیدا کرده بودم که به طور کلی درمورد اجنه صحبت کرده بود نه اونچه که فقط تو قران هست یه سوالش برام جالب بود چرا یه جن کافر باید از ایه و سوره بترسه ؟ اونا هم مثل انسان ها خوب و بد دارن مگه اگه شما برای یه انسان کافر دعا بخونی اون یهو حالش بد میشه و فرار میکنه ؟ نه البته که اثر نداره نمیدونم شاید قران برای دلگرمی و ارامش انسان ها گفته دعا بخونید طبق تحقیقات علمی اخیر بعضی وقت ها مغز انسان رو فریب میده که انگار چیزی دیده یا احساس حظور کسی رو میکنه حتی فکر میکنه داره لمس میشه اما هیچکدام از این چیزا واقعی نیست و فرد فقط خیال میکنه حتی ازمایش هم روش انجام دادن هر چی بیشتر به یه چیز فکر کنید مغزتون هم اون تلقین رو قبول میکنه و شما رو فریب میده البته من نمیگم جن وجود نداره ولی به این شکلی ما میشناسیم نیست

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
باهاش چه ها که نمیکنی همش خون به جیگرش میکنی که رقص و ماتیک و حموم 😂😂

تازه ایندفعه قراره براش گیتار بزنم ایندفعه قشنگ باهام میریزه روهم😃😃😂😂

دروغ خیلیم خوشگله دیگه بهت نظر داره ک مامانشو فرستاده😂😂😂😂

من برم سرکوچه سوپری یه نوشابا بگیرم برای پذیرایی ازشون تو برو باهاشون هم صحبت شو به عنوان خواهر عروس تا من برگردم😂 اگرم بر نگشتم یعنی از مرز😂

مواظب خودت باش 😈😈😈

توهم همینطور😀😀😂😂

میخندید الان ولی اتش جونم مواظب باش تو رساله ها در مورد ازدواج جن با انسان نوشته در صورت تحمل حایز است  

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم
تعریف کن از کاراش

چی بگم ی دیونه ک تو ی اوتاقه لخته فقد دادشش میتونه درکش کنه میبرتش حموم زیرشو تمیز میکنه

تعریف کن از کاراش

جنرو دیده در حال دیدن قیمه رو ماستا بعدا بهش گفته نکن اونم دنبالش کرده بهش گفت پس حالا که به فکر سلامتیمی بیا بگیرمت 😶😶

شوخی بود😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز