2777
2789
تازه ایندفعه قراره براش گیتار بزنم ایندفعه قشنگ باهام میریزه روهم😃😃😂😂

مردای انسان که همه خیانتکار و مادر شوهرا همه بداخلاق پس لابد گفتی یه جن رو انتخاب کنم ببینم چطوره

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مردای انسان که همه خیانتکار و مادر شوهرا همه بداخلاق پس لابد گفتی یه جن رو انتخاب کنم ببینم چطوره

😂😂😂😂

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
ازش خاست ک بقیه جن ها رو از اون خونه برون کنه تا اهل خونه به ارامش برسن

هرکسی نمیتونه

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم
میخندید الان ولی اتش جونم مواظب باش تو رساله ها در مورد ازدواج جن با انسان نوشته در صورت تحمل حایز ا ...

تو رساله ها نوشته جنه خوشگل بود اگه یه جن قد بلند هیکل ورزشی خوش قیافه بیاد منو بگیره دیگه چه بدی داره😀 تازه اون موقع منو میبرن تیمارستان اتاق جدا دارم بهتر میریزیم رو هم😂

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
جنرو دیده در حال دیدن قیمه رو ماستا بعدا بهش گفته نکن اونم دنبالش کرده بهش گفت پس حالا که به فکر سلا ...

یا خدا آتش ولکن این حرفا دیوونه

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
ببینم این موضوع پر بازدید میشه یا نه 😅😅😅

یکم چرت بگم پربازدید میشه😆😆😂😂

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
تو رساله ها نوشته جنه خوشگل بود اگه یه جن قد بلند هیکل ورزشی خوش قیافه بیاد منو بگیره دیگه چه بدی دا ...

بسه دیگه عزیزم

یکم چرت بگم پربازدید میشه😆😆😂😂

چ خبر زشتول😂😂😂

تو رساله ها نوشته جنه خوشگل بود اگه یه جن قد بلند هیکل ورزشی خوش قیافه بیاد منو بگیره دیگه چه بدی دا ...

دیگه از من گفتن بود خوددانی  

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم

اره تازه خیلیم با احساس هر دفعه یه جوری منو میترسونه می.. تو خودم فقط همین مشکلشه😧😧😆😆

اره تازه خیلیم با احساس هر دفعه یه جوری منو میترسونه می.. تو خودم فقط همین مشکلشه😧😧😆😆

اصن تجربه کردی صوره بقره بزاری

اتش امشب میاد سراغت  

تو امشب قصد داری من تو تختم بارون ببارم من میدونم نه من شبا تا صبح با نارنجک میچتم اگه نخوابه گامبو 😂😂

راستی بچه ها من ی دفعه خونه مامان شب خوابیدم ساعت سه  سه ونیم شب بود بخدا ی لحظه بیدا  شدم دیدم ی پسره قد بلند شلوارک ابی خوشرنگ با تیشرت سفید پوشیده بود خوشگل بودا خوشتیپ بودا همینجوری روبه رو رو نگاه میکرد رفت سمت اشپزخونه فردا به هرکی میگفتم باور نمیکرد 😥😥 ولی مطمئن هستم