2777
2789

مطالب قبلی در مورد نر و ماده بودن جن ها بحث شد.بر طبق روایات آنها هم مانند انسانها دارای قوای شهوانی هستند و با هم ازدواج می کنند.در روایتی از امام موسی کاظم علیه السلام در مورد وصایای پیامبر به امام علی علیه السلام است امده:
یَا عَلِیُّ لَا تُجَامِعْ أَهْلَكَ فِی أَوَّلِ لَیْلَةٍ مِنَ الْهِلَالِ وَ لَا فِی لَیْلَةِ النِّصْفِ وَ لَا فِی آخِرِ لَیْلَةٍ فَإِنَّهُ یُتَخَوَّفُ عَلَى وَلَدِ مَنْ یَفْعَلُ ذَلِكَ الْخَبَلُ فَقَالَ عَلِیٌّ ع وَ لِمَ ذَاكَ یَا رَسُولَ اللَّهِ فَقَالَ إِنَّ الْجِنَّ یُكْثِرُونَ غِشْیَانَ نِسَائِهِمْ فِی أَوَّلِ لَیْلَةٍ مِنَ الْهِلَالِ وَ لَیْلَةِ النِّصْفِ وَ فِی آخِرِ لَیْلَةٍ أَ مَا رَأَیْتَ الْمَجْنُونَ یُصْرَعُ فِی أَوَّلِ الشَّهْرِ وَ فِی آخِرِهِ وَ فِی وَسَطِهِ
یا علی در شب اول،وسط و آخر ماه آمیزش مکن!...همانا جنیان در این سه شب به نزد زنان خود برای مقاربت می روند،آیا نمی بینی که مبتلایان به مرض صرع و جنون در این سه شب به این امراض گرفتار شده اند؟(1)
در سلسله مطالبی قصد دارم در مورد رابطه جنسی میان انسان و جن مطالبی رو عرضه کنم.امیدوارم مورد توجه دوستان واقع بشه و نظراتشون رو برای ارتقای مطالب حتما بذارند.
آیا ممکن است انسانی که از خاک آفریده شده با جنی که از آتش است ازدواج کند؟
یقینا چنین ازدواجی عقلا ممکن است و داستانهای بسیاری در کتابها مبنی بر وقوع ان نقل شده و مؤید این کلام است.(البته به مرور به آنها اشاره می کنم)
به خاطر همین امکان ازدواج است که فقها این مسأله را مطرح کرده اند و به آن پاسخ داده اند:
حکم فقهی ازدواج انسان و جن
اصل این سؤال باید به این صورت مطرح شود که آیا در ازدواج، همجنس بودن زوجین شرط است یا خیر؟
در مورد این مسأله علما چند دسته شده اند.از میان اهل سنت حسن،قتاده و عده ای دیگر ازدواج با جن را مکروه دانسته اند.مالک بن انس ازدواج با ایشان را مطلقا جایز دانسته.اما برخی از حنابله آنرا حرام دانسته اند و به آیه 21 سوره روم استدلال کرده اند که فرموده:ومن ایاته ان خلق لکم من انفسکم ازواجا لتسکنوا الیها...(2)از نشانه های خداوند این است که همسرانی از جنس خودتان برای شما آفرید.
در این ایه می فرماید:"من انفسکم"یعنی زنانی از خودتان.ظاهر آن این است که در ازدواج هم جنس بودن شرط است و جن و انسان همجنس نیستند لذا ازدواجشان باطل است.همچنین از طریق اهل سنت روایت شده که پیامبر از ازدواج با جن نهی فرمودند(3)
علمای شیعه هم نظراتی راجع به این مطلب دارند:
حضرت ایت الله تبریزی رحمه الله در استفتائی که در تاریخ 12/3/1381 از معظم له شده فرمودند:
ازدواج با اجنه جائز نیست.
حضرت ایت الله بهجت رحمه الله در تاریخ 11/3/1381 مرقوم فرموده اند:
در صورت تحمل جائز است ولی ظاهرا ازدواج با آنها خیلی مشکل است.
در استفتاء دیگری در مورد ازدواج مرد جنی با دختر انسی فرموده اند:
چون خوف خطر دارد، خلاف احتیاط است و بر تقدیر جواز، احوط (احتیاط واجب) متعه (ازدواج موقت) است یا این‏كه (در صورت ازدواج دائم) طورى باشد كه شرط كنند، وكالت را كه اختیار طلاق با دختر باشد. البته در صورتى كه از جهت اسلام و ایمان كفو باشند.(4)
پی نوشت:
1.کافی،ج5،ص499
2.ایه 21 سوره روم
3.بحارالأنوار،ج 60،ص 310
4.سایت مرحوم ایت الله بهجت
اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم
یا خدا آتش ولکن این حرفا دیوونه

اره اصلا نمیدونم چم شده بچه ها امشب برام قران بخونین رد دادم از صبح😣😣

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

از طریق اینه ریسشونو میشه احضار کرد ولی خیلیییییییییییییییی باید وارد و استاد بود وگرنه میکشنت

نه بابا این کار خطرناکه نکنید 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
چ خبر زشتول😂😂😂

میخوام سربه رام کنی امشب خواهرت پر😂😂

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
اره اصلا نمیدونم چم شده بچه ها امشب برام قران بخونین رد دادم از صبح😣😣

ای جوونم چته من برات میخونم عزیزم از بس دیوونه بازی در میاری لعنتی

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
دیگه از من گفتن بود خوددانی    

تورو خدا این استیکرو نزار جدی جدی واقعی میشه😢😓

اصن تجربه کردی صوره بقره بزاری

نه😓

بیشتر بگو

از وقتی سرباز بود شروع شد هیچکی باورش نمی کرد البته من تا حالا ندیدمش چون بشدت ادمو ازار میده

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
راستی بچه ها من ی دفعه خونه مامان شب خوابیدم ساعت سه  سه ونیم شب بود بخدا ی لحظه بیدا  شدم ...

با شلوارک😥😥😂😂

نه😓

همین الان بزار نترس چته بخند

من تو یه سایت خوندم که همچین اتفاقی خیلی به ندرت میافته چون جن ها هم برای خودشون جامعه و خانواده دار ...

تو زمان یکی از پیامبرها یا امام ها این اتفاق رخ داده گلم یادم نیست کدام ولی خوندم خیلی وقت پیش عزیز دل ماها با یک سری کارا اونا را وارد دنیا مون میکنیم گاهی هم به دلیلی تو خونه هستن مثلا میخوان چیزی بگن یا خاک خونه رو جای غصبی بوده یا کسی اونا را وارد زندگی مون کرده

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
ای جوونم چته من برات میخونم عزیزم از بس دیوونه بازی در میاری لعنتی

اوهوم 😥😥😣😣😓😓

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز