2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155938 بازدید | 10472 پست
به نظر من این همش تلقین که آدم هی به خودش بگه بچه من نیست ,ماه عسل یه برنامه داشت که دو خانواده بچه هاشون تو بیمارستان عوض شده بودن اما تا وقتی نمیدونستن مثل بچه خودشون دوستش داشتن
تبالاخره تیکرو گذاشتم ,انشالله همه بچه های نی نی سایت این تیکرو بگذاران و فقط برا ی سوالهای بارداری اینجا بیام 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلام بچه ها دیروز اومدم اینجا هیچ کس جوابگو نبود یه دوست کلا تو سایت دارم اونم که چندوقت نیست منم کلی براش دعا کردم جاش خوب باشه و دوباره به سایت سر بزنه جواب منو بده تو تهران برای ای و ای با اس اهدایی اگه دکتری سراغ دارید لطفا به من معرفی کنید من خیلی تنهام تو این مسیر خیلی
خدایا شکرت بی نهایت شکرت.خداجونم دوستت دارم .ایاک نعبد و ایاک نستعین.
همش به خودم انرژی مثبت میدم میگم همه چی درست میشه ولی هربار یه مشکلی پیش میاد ش خیلی داغونم افسرده دارم میشم از زندگی سیر شدم هیچ کسی نیست باهاش درد ودل کنم
خیلی خدا رو دوست دارم اصلا هم ناشکرنیستم ولی دیگه خسته شدم شوهرم اگه میداشت میرفتم از بهزیستی بچه میوردم ولی قبول نمی کنه میگه بچه اول خودت بدنیا بیار بعدی از بهزیستی میآریم موندم چیکار کنم
من هشت خاله دارم کلی دخترخاله وقتی می رم خونه مامانم مامان شروع میکنه این حالت اینو گفت اون یکی اینو پس نوه منو کو کی میارین دخترخاله هام که نگو مهرداد مسخره می کنن میگن ما زودتر از تو حامله میشیم
به خدا میگم مگه منو دوست نداری خوب منو ببر پیش خودت من اصلا اذیتت نمی کنم فقط منو ببر از پیش ادمات اگه جهنم ببرم لااقل میدونم به خاطر اشتباهام گناهام تو داری عذاب میدی ولی تو این دنیا خیلی از ادم هات دلمو میشکونن عذابم بی دلیل من با هیچ کسی کاری ندارم چرا منو آزار میدن
شوهرم میگه تو زبون نداری جواب بدی اینا سواستفاده میکنند بازخواست زنگ بزنه شوهرانشان جلوشونو بگیرم من نداشتم میگم ول کن دعوا خونشون ننداز من فقط نشستم تو خونه نه باشگاه می رم نه جایی از صبح تو نی نی سایتم تا شب حتی دیگه به مامانم اینا هم زنگ نمی زنم سرنمیزنم حوصله هیچ کسی رو ندارم
خیلی پرحرفی کردم اشتباه تایپی زیاد هست امیدوارم ببخشید اول صبح اومدم سرتونو درد آوردم بازم معذرت میخوام
بچه ها بخودمون بها بدیم..ارزش بدیم تا بتونیم زندگی کنیم...حتما حتما ی کاری کن که از خونه بیرون بری و تو خونه نباشی ک ذهنتو مشغول کنی..از این فرصت استفاده کن نینا عزیزم..هرکاری که دوس داری انجام بده..بعدا ک نی نی بیاد دیگه نمیتونی هیچ کاریو انجام بدیا..