2777
2789
عنوان

دینی و فارسی

56 بازدید | 17 پست

چیکار میکنید . اینو دوتا رو ۲۰ بگیریم . شما روشی دارید ؟ . بهترین مطالعه چیه بنظرتون . تا الان دو دور خوندم اما نهایتا بتونم ۱۸ بگیرم

هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق ...🪴

من تازه نصفشو دور اول خوندم دیگه 2 دور خدایی باید 20 بگیری

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 درخواست دوستی میدی از هر تاپیکی منو دیدی همونجا علت درخواستتم بگو🧡 اگه تو یه بحثی جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم. 🖤🖤🖤بعد مدتها تو داشتی منو به این باور میرسوندی که هنوز ادمای خوب تو دنیا پیدا میشن ولی تا اومدم بشناسمت پر کشیدی، به ارزوت رسیدی و منو ارزو ب دل گذاشتی .میگفتن خاک سرده پس چرا گونه من هر شب از اشکام گرمه؟ شاید چون هنوز خاک روت نریختن؟ کاش میشد یه بار بغلت کنم، لاقل از نزدیک نگات کنم ،بشینم ساعت ها پای حرفات آخ از حرفات اون بصیرت اون صلابت اون استراتژی اون هوش اون ادیب بودنت ، شعرات...فقط میتونم دنیا دیگه رهبری مث تو به خودش نمیبینه همونطور که قبل تو ندیده بود و چه درد بی علاجیست گرفتار تو بودن ،چه موهبتیست تو را شناختن که نسیب هر کس نشود! از اون بالا برام دعا کن که بدجور سرنوشتت ارزومه ,دعا کن زودتر بیام پیشت تحمل این ادما هر روز برام سخت تر از دیروزه ,یه بیگانه میون این زمین که همش قفسه :( میدونم لایق شهادت نیستم ولی دعا کن بشم میدونم پیش اوس کریم خیلی عزیزی💔 این صبر که من (بعد از تو) میکنم افشردن جان است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۰چیه

قبول بشم راضیم😭😭🤣

ادبیات خیلی فرجهش کمههههه نمیتونمش

تنهام. ۱۸ سالگی، آدم خودش نصف جهان مشکلاته! از یه طرف درس و تست، از اون یکی طرف آینده مبهم، از اون یکی هم اضطراب که مثل مهمون ناخونده میاد و نمیره. تو سن ۱۸.۱۷ سالگیم چن بیماریو باهم دارم ولی نمیخام ناشکری کنم(خیلیاهم دارن مث من هستن)...خیلی از همسنامو میبینم درگیر کنکور و خوشگذرونی و...هستن ولی من با خانواده دارم بخاطر بیماری هام دست و پنجه نرم میکنم. حیف که ظرفیت تریاک و سیگار ندارم یا استفاده میکردم. شنیدم نباید بیماری هارو به کسی گف ولی من میگم خالی بشم. خداروشکر راضیم و زندگیم میگذرونم شماهم بگذرونین از خدا راضی باشین، خدا بدبختارو دوس داره اینطور شنیدم.

چرا نهایتا ۱۸؟خوب بخون بعدم کل نهاییای سال قبلو بزن جوابارو بنویس بعد با پاسخنامه چک کن من با این رو ...

ببین روش خوندن من این

کل کتاب میخونم بعدش سوالای دی و شهریور و خرداد سالای فبل خوبه؟ ولی بازم نمرم ریدس تمرکز ندارم

تنهام. ۱۸ سالگی، آدم خودش نصف جهان مشکلاته! از یه طرف درس و تست، از اون یکی طرف آینده مبهم، از اون یکی هم اضطراب که مثل مهمون ناخونده میاد و نمیره. تو سن ۱۸.۱۷ سالگیم چن بیماریو باهم دارم ولی نمیخام ناشکری کنم(خیلیاهم دارن مث من هستن)...خیلی از همسنامو میبینم درگیر کنکور و خوشگذرونی و...هستن ولی من با خانواده دارم بخاطر بیماری هام دست و پنجه نرم میکنم. حیف که ظرفیت تریاک و سیگار ندارم یا استفاده میکردم. شنیدم نباید بیماری هارو به کسی گف ولی من میگم خالی بشم. خداروشکر راضیم و زندگیم میگذرونم شماهم بگذرونین از خدا راضی باشین، خدا بدبختارو دوس داره اینطور شنیدم.

ببین روش خوندن من اینکل کتاب میخونم بعدش سوالای دی و شهریور و خرداد سالای فبل خوبه؟ ولی بازم نمرم ری ...

برای خودت سوال توضیح بده . با مداد خط ببر وقتی میخونی . یک درس یا دو درس بخون بعد برو سوال حل کن

هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق ...🪴

امروزم شروع کردم سه درس خوندم صبح . ۳ درسم امروز و ۳ درس شب فرداهم همینطور

برو وقتتو بزا رو بقیشون

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 درخواست دوستی میدی از هر تاپیکی منو دیدی همونجا علت درخواستتم بگو🧡 اگه تو یه بحثی جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم. 🖤🖤🖤بعد مدتها تو داشتی منو به این باور میرسوندی که هنوز ادمای خوب تو دنیا پیدا میشن ولی تا اومدم بشناسمت پر کشیدی، به ارزوت رسیدی و منو ارزو ب دل گذاشتی .میگفتن خاک سرده پس چرا گونه من هر شب از اشکام گرمه؟ شاید چون هنوز خاک روت نریختن؟ کاش میشد یه بار بغلت کنم، لاقل از نزدیک نگات کنم ،بشینم ساعت ها پای حرفات آخ از حرفات اون بصیرت اون صلابت اون استراتژی اون هوش اون ادیب بودنت ، شعرات...فقط میتونم دنیا دیگه رهبری مث تو به خودش نمیبینه همونطور که قبل تو ندیده بود و چه درد بی علاجیست گرفتار تو بودن ،چه موهبتیست تو را شناختن که نسیب هر کس نشود! از اون بالا برام دعا کن که بدجور سرنوشتت ارزومه ,دعا کن زودتر بیام پیشت تحمل این ادما هر روز برام سخت تر از دیروزه ,یه بیگانه میون این زمین که همش قفسه :( میدونم لایق شهادت نیستم ولی دعا کن بشم میدونم پیش اوس کریم خیلی عزیزی💔 این صبر که من (بعد از تو) میکنم افشردن جان است

ارایه و دستور بشین ببین فقط . بقیشم بخون تا حفظ شی .

برای درسایی مثل زبان و ادبیات و عربی، اول لغات درس میخونی، بعدش ک معنی لغات درس رو خوندی ،اول متن همون درس رو معنی میکنی و مترادف ها و متضاد ها و نقش های دستوری و آرایه های ادبی رو در میاری. بعدش ، قواعد اون درسو میخونی مثلا آرایه های ادبی مربوط ب همون درس یا. نکات دستوری ادبیات مثل مفعول یا قواعد درس عربی یا گرامر زبان . بعدش، تمرینات درسو حل میکنی( برای زبان، اول حل کتاب درسی، بعدش کتاب کار) . بعدش حل نمونه سوال و رفع اشکال

برای زبان، فعل های بی قاعده رو ،آخر بخون و شعر های حفظی ادبیات و تاریخ ادبیات و املای لغات ادبیات و فایل های صوتی زبان همینطور

برای فایل های صوتی زبان، متن فایل های کتاب درسی رو دانلود کن و بخون اونا رو و حتی حفظ کن. برای شنیداری زبان، اول سوالات رو بخون قبل شروع فایل صوتی.بعدش، همراه با فایل صوتی، به سوال هات جواب بده و یه سری اطلاعات از سوال یا جواب رو بنویس روی چرک نویس توی امتحان.

برای پاراگراف نویسی هم، با همون جمله ها با عبارت های داده شده، پاراگراف بنویس ک حداقل ۳ تا جمله پشتیبان داشته باشه. یه جمله مقدمه و یه نتیجه گیری. گرامر و لغات زبان و گرامر عربی از پایه ۷ ام تا ۱۱ ام رو بلد باش مفیده برای امتحان و فایل های صوتی زبان ۱۰ ام و ۱۱ ام مفیده چون اومده توی امتحان ازش

و آرایه های ادبی و نکات دستوری از ۱۰ ام و ۱۱ ام برای فارسی

برای دروس ریاضی و حلیات فیزیک و حلیات شیمی

اول خوندن درسنامه یا جزوه دبیر یا خود متن کتاب درسی و ازش خلاصه نویسی کردن( فرمول ها و مفاهیم رو بنویس در خلاصه نویسی ات) بعدش حل تمرینات داخل متن درس بعدش حل تمرینات آخر فصل بعد نمونه سوال و رفع اشکال و مرور

مرور خلاصه نویسی

تمیز نویسی رو تمرین کن

برای زیست،و حفظیات شیمی و حفظیات فیزیک، اول خوندن متن درس روزنامه وار بعدش با دقت پاراگراف ب پاراگراف بخون بعدش حل نمونه سوال و مرور متن درس و رفع اشکال

و شکل های زیست، رسم کن حتما چند بار برای خودت

استراتژی ت رو مشخص کن ک سر جلسه امتحان اول کدوم سوال ها رو جواب میدی و.....

نی نی یار لطفا پست من رو حتما منتشر کن

مشاور انتخاب رشته کنکور

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز