الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
به نظر من این همش تلقین که آدم هی به خودش بگه بچه من نیست ,ماه عسل یه برنامه داشت که دو خانواده بچه هاشون تو بیمارستان عوض شده بودن اما تا وقتی نمیدونستن مثل بچه خودشون دوستش داشتن
تبالاخره تیکرو گذاشتم ,انشالله همه بچه های نی نی سایت این تیکرو بگذاران و فقط برا ی سوالهای بارداری اینجا بیام
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سارا جان درسته اصلا ب نظر من مادر واقعی اونه که با خون و دل بچه رو بزرگ میکنه عشق میورزه غصه میخوره این ک دیگه تو شکم خودمونم بزرگ میشه و بالاخره خون ما میره تو رگهاش
سلام بچه ها دیروز اومدم اینجا هیچ کس جوابگو نبود یه دوست کلا تو سایت دارم اونم که چندوقت نیست منم کلی براش دعا کردم جاش خوب باشه و دوباره به سایت سر بزنه جواب منو بده تو تهران برای ای و ای با اس اهدایی اگه دکتری سراغ دارید لطفا به من معرفی کنید من خیلی تنهام تو این مسیر خیلی
خدایا شکرت بی نهایت شکرت.خداجونم دوستت دارم .ایاک نعبد و ایاک نستعین.
همش به خودم انرژی مثبت میدم میگم همه چی درست میشه ولی هربار یه مشکلی پیش میاد ش خیلی داغونم افسرده دارم میشم از زندگی سیر شدم هیچ کسی نیست باهاش درد ودل کنم
خیلی خدا رو دوست دارم اصلا هم ناشکرنیستم ولی دیگه خسته شدم شوهرم اگه میداشت میرفتم از بهزیستی بچه میوردم ولی قبول نمی کنه میگه بچه اول خودت بدنیا بیار بعدی از بهزیستی میآریم موندم چیکار کنم
من هشت خاله دارم کلی دخترخاله وقتی می رم خونه مامانم مامان شروع میکنه این حالت اینو گفت اون یکی اینو پس نوه منو کو کی میارین دخترخاله هام که نگو مهرداد مسخره می کنن میگن ما زودتر از تو حامله میشیم
به خدا میگم مگه منو دوست نداری خوب منو ببر پیش خودت من اصلا اذیتت نمی کنم فقط منو ببر از پیش ادمات اگه جهنم ببرم لااقل میدونم به خاطر اشتباهام گناهام تو داری عذاب میدی ولی تو این دنیا خیلی از ادم هات دلمو میشکونن عذابم بی دلیل من با هیچ کسی کاری ندارم چرا منو آزار میدن
شوهرم میگه تو زبون نداری جواب بدی اینا سواستفاده میکنند بازخواست زنگ بزنه شوهرانشان جلوشونو بگیرم من نداشتم میگم ول کن دعوا خونشون ننداز من فقط نشستم تو خونه نه باشگاه می رم نه جایی از صبح تو نی نی سایتم تا شب حتی دیگه به مامانم اینا هم زنگ نمی زنم سرنمیزنم حوصله هیچ کسی رو ندارم
بچه ها بخودمون بها بدیم..ارزش بدیم تا بتونیم زندگی کنیم...حتما حتما ی کاری کن که از خونه بیرون بری و تو خونه نباشی ک ذهنتو مشغول کنی..از این فرصت استفاده کن نینا عزیزم..هرکاری که دوس داری انجام بده..بعدا ک نی نی بیاد دیگه نمیتونی هیچ کاریو انجام بدیا..