2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155938 بازدید | 10472 پست
مرسی نازلو عزیز ان شا... مامان شدن خودت وای هر کاری میکنم نمیتونم استرسو دور کنم نمیدونم چرا مرتب به خودم میگم استرس نداشته باش ولی فایده نداره بدتر تپش قلب میگیرم
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
سلام به همه. امیدوارم خوب و خوش و امیدوار باشید. نفس جونم خیلی خوشحالممم که دخنلیت مشکل خاصی نداره به همون اندازه که وقتی خودم فهمیدم دختر منم مشکلش خاص نیست. دوباره بردمش سونو اون کیستا بودن ولی بهمون گفتن ک اینا اهمیتی ندارن و ساختار مغز نرماله تو حاملگی هم بودن ولی احتمالا به خاطر اینکه استرس نگیرید بهتون نگفتن.هزار بار خدارو شکر میکنم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ثمین جان آقای خامنه ای هم اس اهدا رو جایز میدونن .البته برای اطمینان تو نت دوباره سرچ کن و ببین. راستی ابن سینا بهتون گفت سید پیدا میکنه؟ میدونستین دخر منم سیده؟البته ما خودمون سید نیستیم.من نزدیک انتقالم فهمیدم ک اونا سید بودن
یلدا جون نمیدونم چه مطلبی خوندی ک نظرت تغییر کرده ولی من ک الان ی مادرم. و بچه ای رو دارم که حتی از تخمک خودمم نیست عاشقانه دوستش دارم و هیچوقت پشیمون نیستم ک چرا چنین کاری کردم .پس بد به دلت راه نده .بعد از ب دنیا اومن بچه همه مسایل اهدایی بودن فراموش میشه
در مورد فرزند پذیری اگر واقعا این مسیر براتون سخت شده حتما بهش فکر کنید و از طریق بهزیستی اقدام کنید . من قبل از درمان وقتی واقعا داشتم کم میاوردم وقتی ک مثل شما شب و روزم گریه بود اونموقع هایی ک چشم دیدن هیچ زن بارداری رو نداشتم تصمیم گرفتم اقدام کنم برای فرزند خواندگی و واقعا به آرامش رسیدم چون با همه وجودم رفتم دنبال این کار .انگار شده بودم یک زن باردار که منتظر به دنیا اومدن بچش باشه.نمیدونید از تمام استرسها نجات پیدا کردم اصلا ذوقی داشتما .... البته بعد ففط به اصرار بزرگترامون تصمیم گرفتیم شانسمونو تو درمانم امتحان کنیم ک قسمتون اینجوری شد.
به هر حال جنین اهدایی هم نه ماه تورشکم شما ست از خون شما میخوره بزرگ میشه به نظر من مادر واقعی بچه اونیه که تو رحمش هست
تبالاخره تیکرو گذاشتم ,انشالله همه بچه های نی نی سایت این تیکرو بگذاران و فقط برا ی سوالهای بارداری اینجا بیام 
فدات یلدا گلی. انشالا شما هم به خودت آرامش بده انقدر درگیر نباش .صبرتو زیاد کن شما فقط مشکلتون بچه هیت با شوهرت .نمیدونی من با شوهرم چقدرررر مشکل داشتم مشکلاتی ک شاید هیچکس طاقت نمیاورد ولی خب به هر دلیلی ک بود موندم اگرم میخاستم جدا شدم هیچوقت به خاطر بچه جدا نمیشدم .سنت کمه وقت داری اصلا ی مدت بی خیال باش برو دنبال خوشگذرونی تا ب آرامش برسی . ی بار دیگم گفته بودم من 4سال طول کشید تا با اهدایی کنار اومدم.