2777
2789

مادرم مدتی قبل گفت چشمام خوب نمیبینه.

بردیم دکتر های مختلف، گفتن چیزی نیست آب مرواریده و الان عمل نمیخواد.

مادرم خیلی بی قراری میکرد، یه چشم پزشک دیگه بردیمش، گفت ظاهرا مشکل از شبکیه چشمشه و ببرید دکتر شبکیه.

وقتی بردیم گفت هر دو چشم خونریزی کرده و دیگه دیدش خوب نمیشه اما نمیذاریم کور بشه.

گفتن هر ماه تزریق میخواد، هر چشمی شش میلیون و نیم که با عکسبرداری میشه ماهی پونزده میلیون تومن.

الان چند جلسه انجام داده، بهتر نشده هیچ، بدترم شد. الان صورت های ما رو یک ساله نمیبینه، رنگها، اجسام، تلویزیون... هیچی💔💔💔 همش میخوابه، چون هیچکاری نمیتونه انجام بده😢😢

تر خدا یه راه نجاتی، درمانی چیزی بگین شاید چشماش دوباره ببینه. تهران نیستیم.

عزیزم، انشاالله هر چه سریعتر خوب بشن🥲

راهی که بلد نیستم اما به نیت سلامتیشون آیة الکرسی میخونم.

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم~ ✿کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱~اگه بعد بحث و دعوایی توی تاپیکهاتون شرکت کردم به این علت نیست که پشیمون شدم یا یک همچین چیزی فقط کاربری های رندوم یادم نمیمونه~یک عاشق پاییز و زمستون☃༄~تف به قوم پدری، لعنت به قوم مادری~راجع به اعتقاداتم با هیچ کسی شوخی ندارم. توهین کنی، متقابلا بهت توهین میکنم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

آیت الکرسی خوندم براش💗

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️

کدوم شهرهستید؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من خیلی ناراحت شدم باید از اول میومدیم تهران بیمارسنان فارابی چرا اینجوری شده

تهران نبودیم، شرایط خیلی بد بود. دیگه اورژانسی بردیم دکتر شبکیه و اونم تزریق کرد.. نمیدونیم دقیقا علتش چی بوده

الهی خدا مادرتو شفا بده صلوات فرستادم

پسر عموی منم تو سن ۴۰ سالگی با دو تا بچه ی ۸ و ۱۱ ساله مشکل بینایی پیدا کرده بهترین پزشکای تهران معاینش کردن و گفتن این بیماری رو زیر ده نفر تو کل جهان دارن چند ساله بیناییش بسیار ضعیف شده رانندگی هم دیگه نمی تونه بکنه چهره ها رو هم تا از نزدیک نبینه نمی تونه تشخیص بده دکترا گفتن درمانی نداره و تا چند ساله آینده بیناییشو به طور کامل از دست میده 😞

دیابت دارن؟؟

یکی از لذتهایی که تازگیا کشف کردم، گوش کردن به معنی 🌹🌹🌹🌹قرآن با صدای خدا بیامرز بهروز رضوی ( سایت صافون ترجمه قرآن صوتی مسعود رباعی...)اگه رفتین گوش کردین اول برای ظهور امام زمان و بعد عاقبت بخیری خودت و خانواده من هم دعا کن ...حتما گوش کنید لذت میبرید🌹🌹🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم،🌹🌹🌹🌹