2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67204 بازدید | 1266 پست
عشق منم مثه شما همین قدر احساسی و عاشقه..ما جدا شدیم ولی بیشتر از همه فکر اون داره داغونم میکنه..ک ب ...

خب چرا جدا شدین؟؟

کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...  
عشق دو طرفه رو از دست دادید هنوز عشق یه طرفه رو تجربه نکردید ببینید چ دردیه وقتی طرف نمیدونه و خاطره ...

ینی عشقم دوطرفه بود؟؟میشه واضح تر بگین؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما فامیل هستیم و پدرم خیلی خیلی سخت گیر و حساسه...ی مدت پنهانی رابطه داشتیم ولی اگه پدرم بفهمه هیییچوقت راضی نمیشه!!

چن بار اومده خواستگاری ولی چون سنش کمه(۲۱) کسی جدیش نمیگیره😢 

جدا شدم ب امید این ک ی روزی بهش برسم..چن سال دیگه

خواستگارای خیلی خوبی دارم از همه لحاظ و چون با اون مقایسش میکنن ک هنوز فقط ی سربازه رضایت نمیدن

ما فامیل هستیم و پدرم خیلی خیلی سخت گیر و حساسه...ی مدت پنهانی رابطه داشتیم ولی اگه پدرم بفهمه هیییچ ...

خب الان شما درقبالش مسولین؟چن رابطه داشتین 

شکست عشقی اره من ...روز عقد پسره چقدر گریه کردم حتی عقدشم رفتم .همه مگفتن چته مگفتم یکی از دوستام مرده ...چند ماهی بود دیگه متنفر شدم ازش نمیتونم ببینمش ..تاوان اره یکی یه بلایی سرم اورد شیش سال پیش الان داره سر خواهرش میاد ..

خدایا جز تو معبودی نیست  تو پاک منزهی و من از ستمگران هستم ..
شکست عشقی اره من ...روز عقد پسره چقدر گریه کردم حتی عقدشم رفتم .همه مگفتن چته مگفتم یکی از دوستام مر ...

علت جداییتون چی بوده ؟

علت جداییتون چی بوده ؟

چون لات بود ولی من دوسش داشتم خانوادها راضی نبودن نشد دیگه اما حالا من شدم زندایی همین پسره خخخ ..ولی هنوزم نمیتونم ببینمش 

خدایا جز تو معبودی نیست  تو پاک منزهی و من از ستمگران هستم ..
چون لات بود ولی من دوسش داشتم خانوادها راضی نبودن نشد دیگه اما حالا من شدم زندایی همین پسره خخخ ..ول ...

خب جدایی ک از سمت شما بود

سلام....شما بهتر شدی؟؟؟؟ از دیشب همش دارم به شما فکر میکنم واسه آرامشت دعا میکنم...

حرف تاوان شد گفتم بگم...

من واقعا فکر نمیکنم تاوان بدن بابا....الان که همشون راست راست میچرخن همه جا

کاش واقعا ناواتی باشه

دیگه تاپیک هایی که توش از عشق اولتون چه خبر...کجاست...چیکار میکنه و... حرف میزنن نمیرم...اگه رفتم بهم یاد آوری کنین بیام بیرون..حتما یاد آوری کنین...ممنون
سلام....شما بهتر شدی؟؟؟؟ از دیشب همش دارم به شما فکر میکنم واسه آرامشت دعا میکنم... حرف تاوان شد گف ...

سلام ندا خانم شاید باورتون نشه یا بگین حسم بزرگ نبود یا عاشق نبود اما بخدا راهنماییتون و این سایت خیلی بهترم کرد دیدم عوض شده