2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67204 بازدید | 1266 پست

اون عاشقت نبودہ من با ھمسرم پنج سال دوس بودم و خواستگارایی داشتم کہ از لحاظہ مالی چھرہ تحصیلات خیلی خیلی بالاتر از ھمسرم بودن خانوادم با اونا موافق بودن ولی در موردہ ھمسرم برعکس بود من یہ لحظہ ھم بہ کسی غیر از ھمسرم فکرنکردم و ھیچی از شرایط خوبہ اونا بہ چشمم نمیومد ھمین کہ فکر کنید عاشقتون نبودہ عشقش واقعی نبودہ فراموش میکنید

دعا کنید خالہ بشم😢 ( ھفت ماہ فقط تا کنکورم موندہ روزی یہ ساعت سایت میام بیشتر اومدم تذکر بدین ممنونم دوستای گلم )
اینکه دیگه از شکست ناراحت نباشین و بدونین هر شکستی دلیل بر پایان زندگی نیست و با روی باز پذیرای روز ...

ان شاالله 

کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون از راهنماییتون..میشه بگین الان اون کجای ازش اطلاع دارین؟؟چرا جداشدین؟؟

تاپیک زدم درموردش.بعد چند ماه برگشت به التماس.اما من اصلا قبوووولش نکردم.الان هرکی میبینش بهم میگه فلانی انگار۴۰سال پیرتر شده!من برای آرزوی خوشبختی کردمو این خوشبختی به خودم برگشت.دنیا حساب کتاب داره.اون با بی رحمیییی تموم قلب منو شکست و بدتر از همه بهم خیانت کرد .خداهم جوابشو داد.تنها کاری که باید بکنید اینه که بسپاریدش دست خدا و به خدا اعتماد کنید که جواب دل شکستتونو میگیره دیر یا زود!این جمله معروف یادتون بمونه که میگه: خاموش بایستید و نجات خداوند را ببینید.خدا برای شما جنگ خواهد کرد❤️

فرشته گفت: پس قرارمان این باشد در زمین هرچه انسان انجام داد نتیجه اش را ببیند...خداگفت: جز دل شکستن که خودم جوابش را میدهم💔💖
تاپیک زدم درموردش.بعد چند ماه برگشت به التماس.اما من اصلا قبوووولش نکردم.الان هرکی میبینش بهم میگه ف ...

خیلی مفید و تاثیر گذار

ممنون بخدا منم الان شرایطم سخته ولی بعضیا میگن مرد ک انقد سست نیس اما نمیدونن ک عشق ب جسم آدم آسیب ن ...

روح منم اسيب ديد. تيكه هاى قلبمو خودم جمع كردم و نوازششون كردم. من ديدم رو عوض كردم كلا. عشقش مثل يه سم تو بدنم بود. مي مردم واسش.

ميدونيد من به خدا گفتم يه آدمى رو بيار تو زندگيم كه روزى هزار مرتبه شكر كنم كه اون رابطه به هم خورده. اصلا از خدا تاوان نخواستم واسه اون فرد. از ته دلم بخشيدمش. 

اينم بگم طرف من يه ادم تحصيل كرده است و ممكنه فردا هيات علمى اين مملكت بشه.

اما خب خدا تنها كسيه كه ميتونيم بهش تكيه كنيم. پيشنهاد ميكنم كامنتاى دوره عشق و مودت عباس منش رو نت سرچ كنيد و بخونيد. 

روح منم اسيب ديد. تيكه هاى قلبمو خودم جمع كردم و نوازششون كردم. من ديدم رو عوض كردم كلا. عشقش م ...

ممنون خییییلی ممنونم آرامش بخش بود

من تا دلت بخاد😑😂

من ک همیشه زخمش تو دلم هست با اینکه برگشتیم بهم همیشه دلم سنگینی میکنه

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
من تا دلت بخاد😑😂 من ک همیشه زخمش تو دلم هست با اینکه برگشتیم بهم همیشه دلم سنگینی میکنه

ینی ازدواج کردین؟؟

ینی ازدواج کردین؟؟

اره ی ساله زندگیمون خیلی خوبه شوهرم خیلی خوب شده منم همینطور همه بمون حسودیشون میشه ولی هیچوقت اون روزا یادم نمیره خیلی ناراحتی کشیدم هم از خودتم هم از اون هم از خانوادم افسردگی و غمم هنوز باهامه نمیدونم چجوری تموم میشه

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
اره ی ساله زندگیمون خیلی خوبه شوهرم خیلی خوب شده منم همینطور همه بمون حسودیشون میشه ولی هیچوقت اون ر ...

خوشبحالتون و خداروشکر از خدا کمک بخواه حتما کمک می‌کنه تا این حس از بین بره من شنیدم چله عاشورا خیلی خوبه 

خوشبحالتون و خداروشکر از خدا کمک بخواه حتما کمک می‌کنه تا این حس از بین بره من شنیدم چله عاشورا خیلی ...

کاشکیییی😢 

عشق منم مثه شما همین قدر احساسی و عاشقه..ما جدا شدیم ولی بیشتر از همه فکر اون داره داغونم میکنه..ک با تنهایی چ میکنه.. بیشتر از خودم نگران اونم😔 تو جمع سر سفره فقط اشک تو چشام جمع میشه