2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67204 بازدید | 1266 پست
متاسفم برات.من سعیمو میکنم با ادمایی مثل شما درگیر نشم .من تجربه ای ندارم و از اول تا الان فقط خوانن ...

لطفاً باهاش هم دهن نشین بخدا ارزششو ندارم اصن از اول ب قصد تهمت نظر داد

کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...  
اخی. متاسفم.... شاید خانوادش مجبورش کردن...نمیدونم خیلی سخته حال و روزتو درک میکنم چون خودمم کشیدم ...

ممنون بابت همدردی و نظرتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپيكتون رو الان ديدم. من شكست خوردم. بعد از چندسال كشمكش تموم كردم رابطه رو. سه سال گريه قرص و بيمارستان و قلب شكستت و هزارتا كوفت و زهرمار.

اما بالاخره خودم تموم كردم. از حالم بگم كه عالى. اميدوار. طرفمم بخشيدم. اونو بخشيدم واسه آدمى كه آينده مياد تو زندگيم. 

در ضمن خيلى رشد كردم تو اين شكست. خدايا شكرت.

اتفاقا عشق یعنی پیروزی و لذت از زندگی  نه درد کشیدن و حقارت! این که شما توقع داری دختر مردم ب ...

چه حرف پر تناقضی،چطور انتظار یه دختر و فراهم کردن یه زمدگی معمولی براش می شه حقارت ولی به اب و اتیش زدن اون پسر نمی شه حقارت،اگه حقارتی هم به قول شما باشه که نیست باید دو طرفه باشه نه یه طرفه.....

به سلامت. با یه ریپلای نکردن خوشحال مون کن.

همیشه همه جا یه ادمای عالمی مث شما پیدا میشه ک یچیزو از حالت قشنگ دربیاره و بهمش بریزه کسی شما رو وادار ب نظر دادن نکرده خودتون نظر دادین ک اصلا نظرتون نه منطقی بود ونه ارزش بیانی

عزیزم من بدترین شکست عشقی رو خوردم تا یک ماه مداوم گریه میکردم و فقط به مردن فکر میکردم تلخ ترین روزای عمرم بود اما دیدم اگه خودم ب خودم کمک نکنم حتی خداهم نمیتونه کاری برام بکنه.پس باتموم وجود به خدا توکل کردم و ازش خواستم آرومم کنه هرطور که میتونه.طرف مقابلمو بخشیدمو باتموم وجود براش آرزوی خوشبختی کردم تموم عکسا و پیامای مشترکمونو پاک کردم شمارشو پاک کردم تا چکش نکنم.هرچیزی ک اونو یادم مینداخت از جلوی چشمام دور کردم.به نفرای بعدی ک پاپیش گذاشتن فکر کردم و از بینشون اونی ک باملاکام جور بود انتخاب کردم و خدارو شکر الان توی یه رابطه ی فوق العاده م و هرروز این جمله رو میگم که چه خوب که بااون شکست کنار اومدم و به خودم و اطرافیانم فرصت دوباره دادم چون الان هزار برابر خوشبخت تر از قبلم.پس فک نکن با شکست عشقی و جدایی به آخر خط رسیدی به قول شمس تبریزی از اینکه زندگیت زیر و رو شده نگران نباش از کجا معلوم ک زیر زندگیت بهتر از روش نباشه😉

فرشته گفت: پس قرارمان این باشد در زمین هرچه انسان انجام داد نتیجه اش را ببیند...خداگفت: جز دل شکستن که خودم جوابش را میدهم💔💖
تاپيكتون رو الان ديدم. من شكست خوردم. بعد از چندسال كشمكش تموم كردم رابطه رو. سه سال گريه قرص و بيما ...

ممنون بخدا منم الان شرایطم سخته ولی بعضیا میگن مرد ک انقد سست نیس اما نمیدونن ک عشق ب جسم آدم آسیب نمیزنه ب روح آدم آسیب میزنه..تاوان داده؟؟

تاوان پس نداد؟

نه من عشقم یه طرفه بود گناهی نکرده بود که تاوان پس بده.اما من خیلی خوشبخترم.اما اون  مثل من خوشبخت نیست.ومنم خوشحالم کنار اون نیستم .حالا که ۳۲ سالم شده میفهمم وصله ی هم نبودیم اگر یه ازدواج عاقلانه داشته باشی خوشبخت میشی تا اینکه از روی احساس تصمیم بگیری.ازیه مرد بعیده بخواد ازرو احساس تصمیم بگیره صحبت سر یک عمره یه عمرررر.راضی به قسمتت باش .واون هم اگر نامردی کرده حتما تاوان پس میده اماشاید اونم مجبورشده.چون دخترا احساساتی هستن احتمال میدم مجبورش کردن

بابا آدم دلش خرابه شرایط خوب نیس یکی دیگ میاد حال ادمو بدتر می‌کنه 

صبور باش. یه روزی درست زمانی که بخاطرشکست عشقی که خورده بودم مریض و افسرده شده بودم یه جای خیلی مقدس یه خواب عجیبی راجب عشقم دیدم که راجب خواب توضیح نمیدم چون شخص عادی توخوابم نبود.. واون به حال و روزم توخواب لبخندمیزدن. من درک کاملی نداشتم ازاون قضیه و فقط تنهاتونستم تصمیم بگیرم باکسی دیگه ازدواج کنم هیچوقت دلم نذاشت اون خواب رو گه دوشب پشت سرهم دیدم رو بپذیرم و خیلی غصه هااااا خوردم ولی همین الان یلحظه یاد اون خواب افتادم گفتم اینجابنویسم. که دیگران بخونن و بدونن تقدیر هست خداهست. وما هیچی نیستیم مقابل خدا من کاربرتقریبا قدیمی ام داستان عشق مو گفته بودم قبلا .هیچکس مث من به پای عشق نسوخت . 

عزیزم من بدترین شکست عشقی رو خوردم تا یک ماه مداوم گریه میکردم و فقط به مردن فکر میکردم تلخ ترین روز ...

ممنون از راهنماییتون..میشه بگین الان اون کجای ازش اطلاع دارین؟؟چرا جداشدین؟؟

من شکست عشقی نخوردم خودم کسیو ول کردم که هنوز بعد ده سال هر روز بیشتر میاد تو ذهنم که چرا اینکارو کردم. تاوان نمیدونم این تاوانه یا نه اما زندگیم با شوهرم عشقی نداره.  یه آدم بی اهمیته.  احساسش فوق العاده کمه. همش میگم کاااااش اون بود کسی که تا این حد منو دوست داشت. اینم بگم من اصلا بخاطر پولو... ولش نکردم برعکس اون وضعش نسبتا خیلی خوب بودو شوهر الانم اصلا هیچی نداشت. واقعا نمیدونم چرا این انتخابو کردم حتی همون اولا هم از قیافه شوهرم خوشم نمیومد. واقعا خام شدم

من چیزی نفهمیدم..جواب کدوم سوال من بود؟؟

اینکه دیگه از شکست ناراحت نباشین و بدونین هر شکستی دلیل بر پایان زندگی نیست و با روی باز پذیرای روز های خوش دیگه باشین

صبور باش. یه روزی درست زمانی که بخاطرشکست عشقی که خورده بودم مریض و افسرده شده بودم یه جای خیلی مقدس ...

ممنون ازت