2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67022 بازدید | 1266 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تجربه ای که بدست آوردی بزار برای زندگی آیندت دیگه فکر برگشتن به گذشته رو نکن .....همه چیز دست خودته ...

سلام عزیزم بهت افتخار میکنم شما واقعا نمونه یه زن قوی هستی که تونستی اون همه سختی رو پشت سر بذاری و هم زمان با وجود همه سختی ها نا امید نشدی و تلاشت رو متوقف نکردی خدا رو شکر 

شما الان شغلتون چیه؟ و اینکه چه چیزی باعث میشد با وجود این همه سختی بتونی تمرکزت رو روی پیشرفت بذاری ؟چون من خودم با یه ناراحتی کوچیک کل زندگیم زیر و رو میشه و حتی نمیتونم کارای روزمره خودمو درست انجام بدم...

برات آرزوی بهترینها رو دارم و با اینکه ندیدمت دوست دارم

اگه ممکنه درخواست دوستیمو قبول کن 

سلام عزیزم بهت افتخار میکنم شما واقعا نمونه یه زن قوی هستی که تونستی اون همه سختی رو پشت سر بذاری و ...

سلام خانومی شما لطف داری ....راستش شغلم اداری هست توی یه ارگان دولتی کار میکنم ....یادمه بچه بودم توی دوران ابتدایی همیشه به فکر این بودم درس بخونم دکتر بشم کار ندارم نتونستم پزشکی بخونم اما از اونجایی که توی یک خانواده پر جمعیت زندگی میکردم و از نظر مالی در اون سطحی که توقعات من بودم نبودیم همیشه تنها راه پیشرفتم رو و اینکه به اون چیزی که میخوام فقط از طریق درس خوندن و شاغل شدن بدست میاد میدیدم هدفمو انتخاب کرده بودم و چیزی نمیتونست مانع رسیدن من به اون هدفی بشه که یه بچه 8 ساله برای خودش تعیین کرده بود البته فکر نمیکردم برای رسیدن به هدفم اینطوری سختی بکشم فکر میکردم راحت تر از اینا بدست بیاد اما با همه سختی ها چون به خودم ایمان داشتم هیچ اتفاقی نتونست مانع تلاشم بشه ....البته من نمیگم از این اتفاقات تحت تاثیر قرار نگرفتم یا افسرده نشدم آره منم زیر بار این فشارها کمرم خم شد اما سعی کردم زود جمعش کنم و کمرمو راست کنم بالاخره انسان احساس داره و تحت تاثیر قرار میگیره اما منطقی فکر کردم و دیدم از نشستن و غصه خوردن به جایی نمیرسم حتی خدا هم نمیتونست به کسی که فقط میشینه و غصه میخوره و تلاش نمیکنه کمک کنه ....یا اینکه بعضی ها میشینن میگن خب صلاح این نبوده و واگذار به خدا هر چی پیش اومد همون قابل قبوله اما من این اعتقادو قبول ندارم معتقدم خدا به انسان عقل داده هر کس درست فکر کرده و با تمام تلاش خودش به هدفش رسید همون صلاحش بوده هر کس هم نشست و منتظر یه دستی شد تا از غیب بیاد بهش کمک کنه به همون اندازه نتیجه میگیره خدا اصلا برای کسی بدی نمیخواد در وجود خدا فعل منفی وجود نداره پس هر چیزی که فکر میکنی باهاش به آرامش میرسی همون صلاح تو هست پس براش تلاش کن تا بهش برسی...عزیزم درخواست دوستیت برام نیومده انگار سایت یه مشکلی داره بازش میکنم اما درخواستی وجود نداره تا پذیرش کنم ...منم برای شما آرزوی بهترینها میکنم ممنونم که وقت گذاشتی و زندگینامه مو خوندی

سلام به تمام اعضای این تاپیک الهی که به آبروی امام زمان همگی به بهترین وجه ممکن خوشبخت شده باشید الهی غرق در نور و رحمت خدا باشید اونقدری که اصلا تاوان دادن یا ندادن اونی که درحقتون نامردی کرده دیگه براتون مهم نباشه.  اون خانومی که داستانش رو نوشته بود استارتر و دیگر اعضا اگر بعد از گذشت این چند سال تجربه ای کسب کردید که ممکنه برای ما هم شنیدنش لازم باشه بگید لطفا

تجربه ای که بدست آوردی بزار برای زندگی آیندت دیگه فکر برگشتن به گذشته رو نکن .....همه چیز دست خودته ...

💪 شما برای خودت یه پا روانشناس شدیا.  درد و رنج آدم ها رو بزرگ میکنه انشالله خدا شما و عزیزانتون رو حفظ کنه