2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67857 بازدید | 1266 پست
چه جالب منو یاده گذشته انداختید منو شوهرم ۵ سال با هم دوست بودیم،که البته بین این ۵ سال یعنی بعد از ...

خدا رو شا‌کر باش بخاطر عشقتون......عشق من ..با دروغ فریبم داد و جا زد و رفت...خطشو فروخت بهمین سادگی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا رو شا‌کر باش بخاطر عشقتون......عشق من ..با دروغ فریبم داد و جا زد و رفت...خطشو فروخت بهمین سادگی

چه داستانی داشت اون خانم

ما هم دو ساله با همیم تا مخالفت خانوادش پیش اومد اسم منو آورد یه دو هفته ای حالش بد بود تا اومد هفته پیش منو ببینه و خب اوکی بود 

برگشته شهرشون شیراز واسه عید و آزمون ارشدش امروز آزمون داره 

خونه که راش ندادن خونه عموش مونده

نمیدونم چی میشه استرسم ندارم البته 

فقط من اولین کسی بود که دوسش داشتم همین 

دعا کن برامون همه چی درست بشه 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
اقا بود ....حرف زد ....قول داد....اما رفت بدون اطلاع ...خطشو قروخت و تمام ..گفت نمیخوامت......

چه سخت 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
بخاطرش همه کار کردم..حتی رشته دانشگاهیم رو دوست نداشتم فقط چون تو شهر اون بود خوندم

بگردم الهی 

ما هم یه روزه حرف نزدیم میترسم نیاد دیگع 

البته چون کنکورشه امروز سمتش نمیرم بعدش هم نمیدونم میاد یا نه 

هیچی نگفته

ولی نمیدونم چرا دلم ارومه هیجیم نیست

بگردم الهی  ما هم یه روزه حرف نزدیم میترسم نیاد دیگع  البته چون کنکورشه امروز سمتش نمیرم ...

چی بگم....اگه بخواد بره میره اگه بخواد بمونه میمونه...اون وقتی رفت ی شبه تصمیم نگرفته بود....بهش فکرکرده بود  تنهایی...بعدش عملی کرد ...من موندم  دل واموندم و ی دنیا خاطره..الان دارم با اشک مینویسم بعد ۱۴  سال....

من الان که بفکر رضا میفتم اصلا از خوبیهاش یادم نمیاد فقط یاد بدیهاش میفتم و روزی صد بار خدارو شکر می ...

خداروشکر که خوشبخت شدی عزیزم 

منم زندگی خیلی سختی داشتم و بعد دوسال دوستی که طرفو اندازه خدا میپرستیدمش دوماه پیش گذاشت و رفت که الان داره با یکی دیگه عقد می‌کنه و من حالم افتضاحه😔 

خیلییی دلتنگشم اونم مثل رضا هم خیلی برام زبون می‌ریخت هم وابسته ی مادرش بود ومنم بخاطرش خط قرمزامو رد کردم ولی  آخرم پشتمو خالی کرد و رفت.

دلم میخواد پیشرفت کنم و به جایی برسم که لیاقتشو دارم و اگه یه روزی برگردم به عقب نگاه کنم خوشحال باشم که اون آدم دیگه تو زندگیم نیست ولی کارم فقط گریه و زاری کردنه نمی‌دونم چجوری ارادمو‌ قوی کنم😔😔😔

خداروشکر که خوشبخت شدی عزیزم  منم زندگی خیلی سختی داشتم و بعد دوسال دوستی که طرفو اندازه خدا م ...

خیلی ممنون عزیزم 

راستش اینکه الان دلت شکسته و برات سخته بهش فکر نکنی یه اتفاق خیلی طبیعی هست بالاخره تو انسانی و احساس داری خودتو سرزنش نکن اما در همین حین که شبها بهش فکر میکنی و برای جدایی ازش گریه میکنی به فکر پیشرفت خودت هم باش تو احتیاج به زمان داری تا بتونی فراموشش کنی به خودت زمان بده و در عین حال به فکر کار و پیشرفتت باش اجازه نده زمان زیادی برای کسی که لیاقت تورو نداشته صرف بشه هر مرحله از زندگیت که ببینی به پیشرفت نزدیک شدی باعث میشه یک مرحله از فکر کردن بهش دورتر بشی تا جایی که انقد ازش دور میشی که ممکنه روزها بگذره و تو بهش فکر نکرده باشی این یه اتفاق خودبخودی هست و خیلی جاها دست خودت هم نیست اما روزی میرسه که یادت هم نمیاد همچین شخصی توی زندگیت بوده..... یه مشکلی که من داشتم این بود که همسر عقد کرده رضا بودم همه میدونستن و میشناختنش حرفهای دیگران خیلی آزارم میداد حتی بعضی از همکارام میومدن میگفتن فلان جا دیدیمش یا با فلانی دیدیمش باز داغ دل منو تازه میکردن حتی خبر ازدواج مجدد رضارو یکی از همکارام بهم زنگ زد (با اینکه اون روز مرخصی بود) گفت که ازدواج کرده خیلی اذیت شدم تا به همه فهموندم دیگه اون همسر من نیست و حرفشو جلوی من نزنن....

خیلی ممنون عزیزم  راستش اینکه الان دلت شکسته و برات سخته بهش فکر نکنی یه اتفاق خیلی طبیعی هست ...

مرسی که برام وقت گذاشتی عزیزم.

یعنی میشه یک روزی دیگه برام مهم نباشه؟

دیوانه وار دوسش داشتم ولی خب تهش نشد که بشه

مرسی که برام وقت گذاشتی عزیزم. یعنی میشه یک روزی دیگه برام مهم نباشه؟ دیوانه وار دوسش داشتم ولی خب ...

معلومه که میشه البته دست خودت هم هست سعی کن وقت و انرژیتو الکی برای اون هدر ندی حالا اشکالی نداره یه زمان هایی بخاطرش گریه کنی و بهش فکر کنی ولی اجازه نده همه زندگیتو بگیره و جایی برای فکر کردن به آیندت نزاره من هم دیوانه وار رضارو دوست داشتم ببین اون همسرم بود تکیه گاهم بود بعد از پدرم انقد بهش تکیه کردم که وقتی پشتمو خالی کرد با سر خوردم زمین من خودمو رها کرده بودم واسه همین انقد ضربه خوردم از اون زمان یاد گرفتم هیچ وقت انقد خودمو وابسته کسی نکنم توی ازدواجم با همسر الانم خیلی چیزارو رعایت کردم اصلا خودمو وابسته ش نکردم با اینکه خیلی دوسش دارم پدر دوتا بچه هامه اما وقتی عقد کردیم طوری رفتار کردم تا اون وابسته من بشه تا حدی که بی صبرانه میخواست عروسی بگیریم و زود بریم خونه خودمون تا منو بیشتر داشته باشه بعدا هم توی زندگیم عاقلانه رفتار کردم تا الان که شش سال از ازدواجمون میگذره هنوز عاشقانه زندگی میکنیم و مشکلی خدارو شکر با هم نداریم

معلومه که میشه البته دست خودت هم هست سعی کن وقت و انرژیتو الکی برای اون هدر ندی حالا اشکالی نداره یه ...

خداروشکر که کنار هم حالتون خوبه 

منم خیلی خودمو ول کرده بودم و وابستش بودم بابت همین با سر خوردم زمین .باید تلاشمو کنم که حالم خوب بشه ولی خیلی بهش فکر میکنم بیست و چهار ساعت شبانه روز ذهنم درگیره که واقعا عذابم میده .هی دلم میخواد برگردم عقب و همه ی اشتباهاتی که تو رابطه کردم رو درست کنم تا ولم نمیکرد چون از رو بی تجربگی خیلی اشتباها کردم 😔

خداروشکر که کنار هم حالتون خوبه  منم خیلی خودمو ول کرده بودم و وابستش بودم بابت همین با سر خور ...

تجربه ای که بدست آوردی بزار برای زندگی آیندت دیگه فکر برگشتن به گذشته رو نکن .....همه چیز دست خودته دیگه فکر کردن 24 ساعته به صلاحت نیست قوی باش اجازه نده بخاطر احساسات زودگذر جوانی فرصتت از دست بره اگه آینده روشن میخوای باید تلاش کنی هیچ پیشرفتی با نشستن و توکل کردن بدست نیومده برای هر چیزی باید تلاش کنی ....مطمئن باش موفق میشی اما تلاش کن