2777
2789
عنوان

شکست عشقی

67022 بازدید | 1266 پست

کیا شکست عشقی خوردن میخام بدونم تا کی این حس تلخو دارن، چجوری فراموش کردن اصن فراموش میشه یا همیشه با آدم میمونه؟؟ وسوال دیگ اینه ک کسی دل کسیو بشکنه جواب پس میده ؟؟تاحالا کسی دیده تاوان دل شکستنو یا فقط حرفه

کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من

نمیدونم فراموش'میشه یا نه ولی خیلییی کمرنگ میشه

گذر زمان همه چیو حل میکنه

تاوان نمیدونم ولی امیدوارم نده یعنی دلم نمیخواد تاوان بده

همیشه هم براش آرزوی خوشبختی کردم

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

من خوردم خیلیی بد بود راستش نمیتونستم فراموشش کنم تا اینکه دوباره برگشت😐ولی دوستم راحت فراموش کرد سر تقریبا یه ماه ولی من نتونستم حتی تا یه سال فراموش کنم

بستگی به روحیات خودت داره

فراموش نمشه.قرار نیست فراموش بشه.ولی اصلا به شکست عشقی عقیده ندارم این نشد بعدی.

ینی همیشه این حس همراه ادمه

اگر واقعاً عاشق باشی می‌دانی که هر چیزی آغازی دارد و پایانی. یعنی لحظه‌ای برای آغاز و لحظە‌ای برای پایان وجود دارد و این مساله هرگز غمگینت نمی‌کند. در لحظەی پایان، هرگز دل‌آزرده نیستی. می‌دانی کە آن فصل دیگر تمام شده است. افسرده و ناامید نمی‌شوی. به درکی عمیق می‌رسی و به معشوقت که تو را ترک می‌کند چنین می‌گویی: 

"به من هدیه‌های فراوان بخشیدی، به من نگرش‌های جدیدی نسبت به زندگی آموختی. پنجره‌هایی به رویم گشودی که بدون تو هرگز قادر به گشودن آنها نبودم و حالا زمان جدایی رسیده است. راه‌های ما از هم جدا می شوند."

پس او را در آغوش می‌کشی و با او وداع می‌کنی اما نه با خشم، نه با رنجش و ناراحتی بلکە با قلبی مالامال از عشق و سپاسگزاری. فراموش نکن کسی که می‌داند چگونه عشق بورزد، می‌داند چگونه جدا شود و رها کند.

👤اُشو

Elf

@weed_lash

من نمیدونم فراموش'میشه یا نه ولی خیلییی کمرنگ میشه گذر زمان همه چیو حل میکنه تاوان نمیدونم ولی ام ...

دیگ طرف براتون مهم هس

یه روزی چینی بندزن (کسی که چینی های شکسته رو به هم می چسبانید)از کوچه ای رد میشد ومیخوندچینی بند زن اومده
هرکس چینی شکسته داره بیاره تاواسش بند بزنم ناگهان دختری اومد جلو و گفت:چینی بندزن من دلم شکسته میتونی مثل چینی بندش بزنی و به حالت اولش برگردونی چینی بند زن جواب داد:بندزدن دل تو خیلی سخته  آخه دل تو ازبرگ گل نازکتره و کار من نیست ولی یه نفر که تو هفتمین شهر عشق میشینه میتونه این کارو انجام بده
(برگ گل اگه باشه بند میزنم به آسونی دل تو نازک تره این کاره من نیست میدونی یه نفر سراغ دارم تو هفت شهر عشق میشینه این دل شکسته رو اون فقط باید ببینه )
سپس دختر دل شکسته از چینی بند زن آدرس هفت شهر عشق رو خواست وچینی بند زن پاسخ داد: (اگه هیچ وقت دروغ نگی به شهر اول میرسی شهر دوم اینه که کمک کنی به هر کسی سومی هم اگه میخوای تو باید صبور باشی شهر چهارم به دورنگی و بدی ها دور باشی شهرپنجم دل تو همیشه پاک و صاف باشه شیشمی هم میبینی اگه پشت کوه قاف باشه) دختر دل شکسته باتعجب پرسید:این که شش شهر شد مگه نگفتی هفت شهر عشق پس شهر هفتم چی شد؟چینی بند زن پاسخ داد:(شهر هفتم راهشو دیگه نشونت نمیدم اگه اون شیش شهرو رفتی که دارم بهت میگم دیگه اونجا توخودت اون راهو پیدا میکنی اگر از ابرا گذشتی ماهو پیدا میکنی)
و آن کوچه را ترک کرد.دختر دل شکسته با تمام وجود اون شش شهرو طی کرد و بعدازمدتی دوباره صدای چینی بند زن رو شنیدکه از کوچه شون رد میشد. رفت جلو و به چینی بند زن گفت:چینی بندزن هفتمین شهر عشق رو دیدم و حالا احساس میکنم دلم دوباره پاک و صاف شده وبه حالت اولش برگشته .سپس چینی بند زن خدا را شکر کرد و رفت...

اگر واقعاً عاشق باشی می‌دانی که هر چیزی آغازی دارد و پایانی. یعنی لحظه‌ای برای آغاز و لحظە‌ای برای پ ...

من چیزی نفهمیدم..جواب کدوم سوال من بود؟؟

من خوردم خیلیی بد بود راستش نمیتونستم فراموشش کنم تا اینکه دوباره برگشت😐ولی دوستم راحت فراموش کرد س ...

باهاش ازدواج کردی؟