2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67178 بازدید | 1266 پست
سلام....شما بهتر شدی؟؟؟؟ از دیشب همش دارم به شما فکر میکنم واسه آرامشت دعا میکنم... حرف تاوان شد گف ...

کاش تاوان باشه چن تا تاوان نده دلم آروم نمیگیره

کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ندا خانم شاید باورتون نشه یا بگین حسم بزرگ نبود یا عاشق نبود اما بخدا راهنماییتون و این سایت خی ...

خب خداروشکر آقا محمد...هم اسم پسرمن هستی...حالا تازه چند وقته که میگذره به چندین ماه که برسه کلا عشقش از یادت میره برادر من...اما فراموشی کامل سخته...فقط آهنگ غمگین هم گوش ندی ها بدتر آدمو ضجر کش میکنه...ان شالله موفق باشی و خوشبخت...بهترین های خدا نصیبت بشه

دیگه تاپیک هایی که توش از عشق اولتون چه خبر...کجاست...چیکار میکنه و... حرف میزنن نمیرم...اگه رفتم بهم یاد آوری کنین بیام بیرون..حتما یاد آوری کنین...ممنون
چرا من اصلا به عشقو عاشقی اعتقاد ندارم   فک مینکم فقط بعد ازدواج که ادم وابسته میش

خیلی اعتقاد دارن فک کنم بهترینم همین باشه

سلام ندا خانم شاید باورتون نشه یا بگین حسم بزرگ نبود یا عاشق نبود اما بخدا راهنماییتون و این سایت خی ...

اصصصصصلا هیچ شکی به حست نیست....مطئنا عمیق و پاک ان شالله هم خدا یکی مناسب حس و دلت برات میدا کنه بهش دل ببندی

دیگه تاپیک هایی که توش از عشق اولتون چه خبر...کجاست...چیکار میکنه و... حرف میزنن نمیرم...اگه رفتم بهم یاد آوری کنین بیام بیرون..حتما یاد آوری کنین...ممنون
خب خداروشکر آقا محمد...هم اسم پسرمن هستی...حالا تازه چند وقته که میگذره به چندین ماه که برسه کلا عشق ...

ممنون خواهر ممنون از آرزوی قشنگتون و دل مهربونتون..ان شاالله خوشبختی پسرتون ببینین ان شاالله شماهم خوش باشین و دلتون شاد وخدای مهربون بهترینا رو براتون رقم بزنه.الهی امین

اصصصصصلا هیچ شکی به حست نیست....مطئنا عمیق و پاک ان شالله هم خدا یکی مناسب حس و دلت برات میدا کنه به ...

ممنون خواهر عزیز خدا شاهده ازته دلم آرزوی شادی و خوشی براتون میکنم میگن خدا ب دل شکسته ها گوش میده

اگ یه طرف بود کتک نمی‌خورد تورو خونوادش نمیستاد

من‌تجدبه شو داشتم.خانوادم‌مخالف بودن از اول.اولین دلیل مخالفتشون‌خواهر بزرگترم‌ بود و بعد هم شغلش.اومد خواستگاری و گفتن نه چون‌خواهر بزرگتر داره .وقتی خواهر بزرگم ازدواج کرد دیگه گفتن نه.راستس دیگه کم اوردم ۱ سالو نیم میجنگیدم  با خونوادم دیگه کم اوردم.دایی مو اوردن بدجوری تحقیرم کرد گفت تو اینقدر ضعیف النفسی که که با حرفاش خام شدی و دوسش داری و عشق فقط یک سال اوله و این حرفا.

میدونین خانوادم مخاللف بودن و من دیگه رسما کم اوردم.بعد ۱۵ روز هم به اولین خواستگارم  که اومد جواب دادم.ادم یه جاهایی کم میاره دیگه نمیکشه .من تا ۲ هفته قرص اعصاب میخوردم.دلیل خوانوادم شغلش بود و دیسک کمرش.

اون ۹۴سال ازدواج کرد  و منم که همون سال ۹۰.

ولی بچه ها مون هر دو متولد ۹۴ هستن.مال اون بهمن مال من اسفند.

تاوانشم دیدم البته شوهرم تا سال ۹۶ باهام سرد سرد سرد با کمترین رابطه جنسی در حد ۹ ماه یه بار یا سالی یه بار.ولی بعدش اتفاقاتی افتاد که تونستم بهسش زنگ بزنم و حلالیت بطلبم و ازون روز یخورده ارامشگرفتم

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن

براش دعا کن .اون دو سال از همه قهر کرده بود حتی خونوادش شماره ای ازش نداشتن تا سال ۹۲.منم کم بدبختی نداشتم روزهای حووونی و نامزدیم که همه گل و بلبلند من میسوختم .گناه من فقط کم اوردن بود.دیگه طاقت خرفاشون نداشتم.البته پدر مادرم بودن خدشبختی مو میخواستن

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن
من‌تجدبه شو داشتم.خانوادم‌مخالف بودن از اول.اولین دلیل مخالفتشون‌خواهر بزرگترم‌ بود و بعد هم شغلش.او ...

ان شاالله خوشبختی و آرامش بیاد سمتت