کیا شکست عشقی خوردن میخام بدونم تا کی این حس تلخو دارن، چجوری فراموش کردن اصن فراموش میشه یا همیشه با آدم میمونه؟؟ وسوال دیگ اینه ک کسی دل کسیو بشکنه جواب پس میده ؟؟تاحالا کسی دیده تاوان دل شکستنو یا فقط حرفه
ببخشش و فراموشش کن مطمئن باش اگه ازدواج هم میکردین اینده خوشی نداشتین.
زندگی فقط اون رویاهای ما نیست.من شعار نمیدم تجربه ۸ سال زندگیه
تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن
عزیزم میخوام اول از همه بهت بگم چیزی به نام شکست عشقی وجود نداره ! اگه واقعا تجربه ی حس دوست داشتن و عشق بوده و حالا به هر دلیلی قطع شده ؛ شکسته تو نیست و تو میتونی از این پتانسیلی که داری در مراحل بعدی استفاده کنی . وقتی پرونده ی یک موضوعی رو میبندی دیگه برات مهم نباشه که طرف مقابلت دچار عذاب خواهد شد یا نه! دستتو بذار رو زانوهاتو پاشو سریعتر
فراموشش کنید نیازی نیس کاری کنید زمان کمک میکنه میشه یه خاطره خیلی دور گوشه ذهنت.
باور کنید همه مرد ها و زن ها یجورند.فرق زیادی بینشون نیست.
این ماییم که با رویا پردازی بهشون پروبال میدیم
تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن
یه سوره ای هر روز بخون یا هر دعایی.من ال یاسین بهن ارامش نیده.اون زمان یادم نیس جی میخوندم ولی یه سوره ای که دوس داری هر روز سر نماز بخون و از خدا بخواه که از یادت ببردش باور کنید میبره.من اینطوری به ازامش ررسیدم
از من وابسته تر و دل نازکتر لحساساتی تتر فک نکنم باشه تو دنیتا.
ولی با خدا و قران تونستم از یاد ببرمش
عالیه.اکه میتونین اقا هم که هستین برین پیاده روی اربعین.جنان بهتون ارامش بده و از خدا هنونجا یه همسر خوبو بجه های صابح طلب کنید که وقتی برگشتین اازدواج کنین
سلام یکی از دلایلی ک امروز این اکانتو ساختم همین تاییپک بود دوست عزیز شمایی ک شکست عشقی خوردی این عشق یه تجربه شد برات و تا اخر عمرتم همراهت میمونه و هر از گاهی یادت یادت میوفته و نمیتونی ازش فرار کنی یا از یادت ببریش ب طور کامل و طرف مقابلت همون عشقت مطمن باش تاوانشو پس میده حتما حتما حتما رو این تاوان تاکید دارم خیلی زودم این اتفاق میوفته پس زیاد پیشو نگیر دو سه ماه نه فوقش پنج ماه دیگه از یادت میره و زندگیت ب روال عادی برمیگرده و تو بازم شاد میشی و خنده رو لبات میاد انشالله خدا کمک کنه