2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67178 بازدید | 1266 پست

ببخشش و فراموشش کن مطمئن باش اگه ازدواج هم میکردین اینده خوشی نداشتین.

زندگی فقط اون رویاهای ما نیست.من شعار نمیدم تجربه ۸ سال زندگیه

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن
براش دعا کن .اون دو سال از همه قهر کرده بود حتی خونوادش شماره ای ازش نداشتن تا سال ۹۲.منم کم بدبختی ...

براش دعا کنم؟؟

کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میخوام اول از همه بهت بگم چیزی به نام شکست عشقی وجود نداره ! اگه واقعا تجربه ی حس دوست داشتن و عشق بوده  و حالا به هر دلیلی قطع شده  ؛ شکسته تو نیست  و تو  میتونی از این پتانسیلی که داری در مراحل بعدی استفاده کنی . وقتی پرونده ی یک موضوعی رو میبندی دیگه برات مهم نباشه که طرف مقابلت دچار عذاب خواهد شد یا نه! دستتو بذار رو زانوهاتو پاشو سریعتر

فراموشش کنید نیازی نیس کاری کنید زمان کمک میکنه میشه یه خاطره خیلی دور گوشه ذهنت.

باور کنید همه مرد ها و زن ها یجورند.فرق زیادی بینشون نیست.

این ماییم که با رویا پردازی بهشون پروبال میدیم

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن
عزیزم میخوام اول از همه بهت بگم چیزی به نام شکست عشقی وجود نداره ! اگه واقعا تجربه ی حس دوست داشتن و ...

ممنون از اینکه جواب دادین ب لطف بچه های سایت و خدای مهربون بعد یک ماه امروز بهتر شدم و دیدم عوض شده

براش دعا کنم؟؟

اره نفرینش نکن.برا هر دو تون دعا کن.

یه سوره ای هر روز بخون یا هر دعایی‌.من ال یاسین بهن ارامش نیده.اون زمان یادم نیس جی میخوندم ولی یه سوره ای که دوس داری هر روز سر نماز بخون  و از خدا بخواه که از یادت ببردش باور کنید میبره.من اینطوری به ازامش ررسیدم

فراموشش کنید نیازی نیس کاری کنید زمان کمک میکنه میشه یه خاطره خیلی دور گوشه ذهنت. باور کنید همه مرد ...

خیلی مفید و تاثیرگذار و واقعیت

از من وابسته تر و دل نازکتر لحساساتی تتر فک نکنم باشه تو دنیتا.

ولی با خدا و قران  تونستم از یاد ببرمش

اره نفرینش نکن.برا هر دو تون دعا کن. یه سوره ای هر روز بخون یا هر دعایی‌.من ال یاسین بهن ارامش نیده ...

دارم زیارت عاشورا میخونم

دارم زیارت عاشورا میخونم

عالیه.اکه میتونین اقا هم که هستین برین پیاده روی اربعین.جنان بهتون ارامش بده و از خدا هنونجا یه همسر خوبو بجه های صابح طلب کنید که وقتی برگشتین اازدواج کنین

اره نفرینش نکن.برا هر دو تون دعا کن. یه سوره ای هر روز بخون یا هر دعایی‌.من ال یاسین بهن ارامش نیده ...

خیییلی ممنون از انرژی مثبتتون بخدا بعضی از حرفا تو این سایت خیلی دلسوزانه و تاثیر گذار بوده مث شما و ادمو زنده می‌کنه میدونم ک هنوز انسانیت هست

سلام یکی از دلایلی ک امروز این اکانتو ساختم همین تاییپک بود  دوست عزیز شمایی ک شکست عشقی خوردی این عشق یه تجربه شد برات و تا اخر عمرتم همراهت میمونه و هر از گاهی یادت  یادت میوفته و نمیتونی ازش فرار کنی یا از یادت ببریش ب طور کامل و طرف مقابلت  همون عشقت  مطمن باش تاوانشو پس میده حتما حتما حتما رو این تاوان تاکید دارم خیلی زودم این اتفاق میوفته پس زیاد پیشو نگیر دو سه ماه نه فوقش پنج ماه دیگه از یادت میره و زندگیت ب روال عادی برمیگرده و تو بازم شاد میشی و خنده رو لبات میاد انشالله خدا کمک کنه  

هیچـــی مثــــل قبـــل نمـــیشه ولــــی میــشه یــهزندگــی دوبــاره ســاخــت★
پس تاوان ک میگی فک نکنم ربطی ب شما داشته باشه البته خدا میدونه

اها شما از اون موقعه گیر تاوان دادی خخ ..تاوان ب این ربطی نداره ..تاوان یه نفری خیلی اذیتم کرد حالا سرخواهر خودش اومده

خدایا جز تو معبودی نیست  تو پاک منزهی و من از ستمگران هستم ..
سلام یکی از دلایلی ک امروز این اکانتو ساختم همین تاییپک بود  دوست عزیز شمایی ک شکست عشقی خوردی ...

بجون عزیزم قسم آرزوم شده یه خنده از ته دل کاااش زودتر اون روز برسه من خیلی احساسیم طاقت ندارم

اگر واقعاً عاشق باشی می‌دانی که هر چیزی آغازی دارد و پایانی. یعنی لحظه‌ای برای آغاز و لحظە‌ای برای پ ...

عالی 👌👌👌 اشو حرف نداره خوشابحالش چه دیدگاهی داشته همیشه آرزومه مثل اون بشم

❤السلام علیک یا اباعبدالله علیه السلام❤ 🍁دخترآبانم🍁