2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67178 بازدید | 1266 پست
اها شما از اون موقعه گیر تاوان دادی خخ ..تاوان ب این ربطی نداره ..تاوان یه نفری خیلی اذیتم کرد حالا ...

چن تنها همین آرومم می‌کنه و میگم عدالت هنوز هست

کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...  

اره اگه واقعا حق باتو باشه دلت واقعا بشکنه مطمئن باش تاوانشو میبینه ...

خدایا جز تو معبودی نیست  تو پاک منزهی و من از ستمگران هستم ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اگه واقعا حق باتو باشه دلت واقعا بشکنه مطمئن باش تاوانشو میبینه ...

اگ دلم آروم شد شاید بخشیدمش

من موقعه زایمانم برادرشوهرم خیلی متلک مینداخت مخندید ک من مریضم ..بعد پنج سال زنش زایمان کرد تا ده روز تو بیمارستان بود مریض شده بود ..اینا بخاطر خندهاییی ک کرد ...موقعه ک بچم شیر مدادم همشون مگفتن تو شیر نداری بدی واسه همین بچت لاغره و گریه مکنه .اگه شیر نداشته باشم ک بچه پس نمیاورد با جیش نمکرد ..همون روز خواهرش زایمان کرد شیراش اب بود بچش وزن نمگرفت شیرخشکی شد

خدایا جز تو معبودی نیست  تو پاک منزهی و من از ستمگران هستم ..
من موقعه زایمانم برادرشوهرم خیلی متلک مینداخت مخندید ک من مریضم ..بعد پنج سال زنش زایمان کرد تا ده ر ...

خدا جای حق نشسته واقعا خدا هست

خيلي ناراحت شدم ك تو تاپيك قبليت بدون فكر كردن نظر دادم و گفتم ك حتما اذيتش كردي ك رفته

الان ك هنوزم اينقد ناراحتي مطمعنم واقعا عاشقش بودي

نميدونم چرا همبشه فكر ميكردم پسرا بخاطر اين چيزا ناراحت نميشن ولي الان نظرم عوض شد

لياقتتو نداشته

شايدم خونوادش مجبورش كردن و خودش راضي نبوده

قبل اينكه بره دعواتون نشده بود؟بي دليل يهو رفت؟

😔

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
یه بار پارسال منو تو خیابون دید.من دم در سوپر مارکت بودم.منم دیدمش اما اون متوجه نشد که منم دیدمش. ب ...

الان خیلی از روی حرفت گذشته ولی دوست داشتم جوابتو بدم ..میدونی من ادمیم که فقط به دل خودم فکر میکنم با دل کسی که عاشقشم اگه من جات بودم میدیدم هنوز دوستم داره همه چی ول میکردم میرفتم باهاش البته اگه اونم این کار بکنه ..تو ی بار زندگی میکنی ی بار عاشق میشی چرا ساده از دستش میخوای بدی

خيلي ناراحت شدم ك تو تاپيك قبليت بدون فكر كردن نظر دادم و گفتم ك حتما اذيتش كردي ك رفته الان ك هنوز ...

نه بابا فدای سرت مقصر جامعمونه‌..نه بخدا خیلی باهم خوب بودیم گف من چجوری کس دیگ رو تصور کنم گف اگ تنهات گذاشتم منو نبخش داشتیم باهم دنبال راه چاره می‌گشتیم ک خونواده راضی بشن بعد فرداش دیگ ازش خبری نشد تا فهمیدم ک عقدشه

الان خیلی از روی حرفت گذشته ولی دوست داشتم جوابتو بدم ..میدونی من ادمیم که فقط به دل خودم فکر ...

بابا این خانوم الان شوهر داره اون آقام زن داره بعد تکلیف و اون آقا و اون زن چی میشه بچهاشون چی؟؟اصلا فک نکنم درست باشه

خخخخ محمدرضا

پس شما نيستي🤣

من ٨ سال با يه پسري در حد زندگي مشترك باهم دوست بوديم با كلي عشق

كم كم كه بزرگ شديم متوجه تفاوت فرهنگيمون و خسيسيش شدم

وقتي داشتم با شوهرم ازدواج ميكردم با اون كات كردم

زن داداششو فرستاد پيشم واسطه

ولي چه فايده با واسطه كه اخلاقش درست نميشد كه

ولي شايد خودش حق رو به خودش بده

الان هم شايد دوست دختر شما دليل منطقي داشته نميدونم شايدم بخاطر پول...

گذشته اي كه رهاتون كرده،شما هم رهاش كنيد به طبيعت

با روي خوش برين به جلو

نه بابا فدای سرت مقصر جامعمونه‌..نه بخدا خیلی باهم خوب بودیم گف من چجوری کس دیگ رو تصور کنم گف اگ تن ...

😔😔😔😔😔

مطمعن باش دل شكستن تاوان داره. 

حداقل اگه با دعوا جدا مبشد ادم اينقد ناراحت نمبشد. 

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
پس شما نيستي🤣 من ٨ سال با يه پسري در حد زندگي مشترك باهم دوست بوديم با كلي عشق كم كم كه بزرگ ...

دلیل منطقی فک نکنم ولی خودمم دلیلشو نمی‌دونم منو یه دفعه ول کرد بی دلیل حالا یا پول یا تیپ یا اجبار ولی رفت الآنم میخاد بره جهیزیشو انتخاب کنه با سلیقه خودش انقققد خوشحال بود..

بابا این خانوم الان شوهر داره اون آقام زن داره بعد تکلیف و اون آقا و اون زن چی میشه بچهاشون چی؟؟اصلا ...

بله فهمیدم ولی من خیلی کله شقم اگه این اتفاق برام میوفتاد همه چی ول میکردم میرفتم پیش کسی که دوسش دارم ....بعدم بسه چقدر میای اینجا غصه بخور پاشو برو یه دوست دختر پیدا کن😐

😔😔😔😔😔 مطمعن باش دل شكستن تاوان داره.  حداقل اگه با دعوا جدا مبشد ادم اينقد ناراحت نمبشد. ...

بابا نکرد خدافظی کنه نکرد بگه ب این دلیل رفتم موقعیت نداشتی شرایط نداشتی پول نداشتی نگفتم رفت و من موندمو این همه چرا