2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

181 بازدید | 29 پست

ی ادمی بود خیلی سال پیش بی نهایت همدیگرو دوس داشتیم خیلی زیاد خیلییی ی عشق دو طرفه ک هیچکس باورش نمیشد در اوج دوست داشتن مجبور ب جدایی شدیم من دقیق ۱سال و ۳ ماه براش گریه کردم

حالا بعد چندین سال بدون اینکه بهش فکر کنم یهو خوابشو دیدم دیشب همدیگرو بغل کرده بودیم تو بغل هم گریه میکردیم هی همدیگرو میبوسیدیم....

خیلی بد بود طوری که همسرم از خواب بیدارم کرد گفت چه خوابی داری میبینی چرا انقدر گریه میکردی

حتی الان با نوشتنش اشکم در اومد...

بنظرتون تعبیر خاصی داره؟یا فقط دلتنگی..

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

این یه جور خودمراقبتی مغزه که میخاد از خودش در برابر ناراحتی هایی داشته مراقبت کنه

دقیقا با اینکه خیلی ناراحت کننده بود ولی بغل کردن و بوسیدنش تو خواب ارومم کرد بعد سالها

میدونم منم همش تجربه میکنم در حالی که واقعیت چیز دیگس

تو واقعیت خیلی همدیگرو دوس داشتیم

در اوج دوست داشتن جدا شدیم تو روزایی که گریه میکردم همش میگفتم چرا حتی الان یادش افتادم حالم بد شد نمیدونم چرا اینارو دارم برای شما تایپ میکنم....

ولی بعد ب این نتیجه رسیدم اگه اون رابطه ادامه دار میشد من میمردم

چندسال بعدش شنیدم قندخون گرفته انسولین میزد من اگه با من بود این اتفاق براش میوفتاد قطعا میمردم

شاید خدا واقعا برای محافظت ازم جدایی انداخت بینمون...

ازش خبر داری؟

تاحالا هیچکس عین خودمون ندیده بودممم

وقتی میخواستیم باهم خدافظی کنیم هربار میخواست بره دلم شور میزد نکنه براش اتفاقی بیوفته نکنه از خیابون رد میشه ماشین بهش بزنه نکنه رعایت نکنه مثل باباش قند بگیره نکنه یوقت ناهار نخوره

یبار یادمه دیر از پادگان اومده بود انقدر گریه کرده بودم وقتی رسید منو دید خودشم گریش گرفت

یروزی فکر نمیکردم بدون اونبتونم نفس بکشم

کلا فراموش شدشه بود از خاطراتم اصلا مرورشش نمیکردم....

ولی دیشب همچی برام مرور شد کل دیشب داشتم تو توالت گریه میکردم

ببخشید این همه تایپکردمخیلی دلمپر بود....

تاحالا هیچکس عین خودمون ندیده بودممموقتی میخواستیم باهم خدافظی کنیم هربار میخواست بره دلم شور میزد ن ...

خب چرا از هم جدا شدین؟چون همچین عشقی تکرار نمیشه هیچ وقت

گمم کن تو بغلت.............. **خدا**:♡

حتما قسمت هم نبودین که جدا شدین،همسرت آدم خوبیه؟دوسش داری؟

اره بعد اون با همسرم اشنا شدم دقیق ۱ سال و ۳ ماه بعد اون با همسرم اشنا دشم کم کم با نبود اونادمکنار اومدم

ولی با ابنکه این هنه سال گذتشه از احساسمبهش هیچی کمنشده

همسرم مرد خوبیه وقتی دبیرستان بودم پیشش کلاس میرفتم از اونموقع دوسم داشت ولی ۳ سال بعدش بهم گفت

به گفته خودشش منتظر بود کارو خونش اماده شه....

اما من تو اون ۳ سال عاشق شدم و شکست عشقی خوردم😂😂😂😂😂😂