2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1353 بازدید | 108 پست
نه نمیارم فقط نگران مهرمم نگران اینکه تو یکسال بگیرم و برم  طلاق دادن یا ندادنش برام مهم نیست ...

خیلی ناراحت شدم بخدا.من دوستم جدا شده.فقط مواظب باش ناشزه نشی تحمل کن تو گرفتن مهریه خیلی تاثیر داره .مثل اینکه حمایت خانواده هم نداری .دوستم به جای مهرش خونه شوهرشو گرفت.

خانم ها شرایط  افراد متفاوته ولی ای کاش هر چه می تونید تلاش کنید که درست بشه.طلاق خیلی خیلی برای زن بده.تو نزدیک ترین افراد زندگیم دیدم.اونقدر تلاش کنید که بعدش پشیمون نشید .به خدا من آنقدر به دوستم می گفتم خودت تنها برو مشاوره یاد بگیری چه کار کنی هی میگفت نه مشکل از اونه اون نمیاد ولی الان مشخصه پشیمونه زندگیش به باد رفت.خودشم چون آدم ساده ای هست نتونست زندگی خوبی بعد جدایی برای خودش درست کنه.

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خیلی ناراحت شدم بخدا.من دوستم جدا شده.فقط مواظب باش ناشزه نشی تحمل کن تو گرفتن مهریه خیلی تاثیر داره ...

دادن بهش؟

خوش به. حالش

باردار نیستم،تیکر کاهش وزنمهتاریخ شروع. 97/8/1  دعا کنین اینبار بتونم.شروع--->76.5---->75.2---->
به خدا نمیخوام بترسونمتون ولی واقعا سخته تازه من دوستم پدرش پشتش بود مهرش براش گرفت خونه با تمام امک ...

مهرشو چطوری گرفت؟خوب اگه خونه شو ب اسم دیگه ای نزنه 

من میرم خونه اش به شوهرمم میگم خواستی تو هم بیا  البته بدون کتک کاری شاید ادم شد بعدش اگه نزاشت برم سرکار میندازمش بیرون

بعدشم جدا نمیشم

میرم سرکار 

نگرانیم از اینده م حذف میشه 

وای رویا دیدم  

باردار نیستم،تیکر کاهش وزنمهتاریخ شروع. 97/8/1  دعا کنین اینبار بتونم.شروع--->76.5---->75.2---->
آره خونشو به جای مهریه گرفت.تازه خیلی ساده هست درست به حرف باباش گوش نداد وگرنه بیشتر می گرفت چون دو ...

وکیل گرفته بود؟

منکه نمیخوام بگیرم میترسم بخرنش

آره خونشو به جای مهریه گرفت.تازه خیلی ساده هست درست به حرف باباش گوش نداد وگرنه بیشتر می گرفت چون دو ...

درخواستمو دوستیمو قبول کن لطفا

جواب پیاممو بده ی لحظه 

مهرشو چطوری گرفت؟خوب اگه خونه شو ب اسم دیگه ای نزنه  من میرم خونه اش به شوهرمم میگم خواستی تو ...

اگه به زندگیت امید داری و یه کوچولو هم هنوز دوسش داری حتما براش تلاش کن.شده تنها برو مشاوره .مشاوره بهزیستی رایگانه از 118شمارشو بگیر برو.تو تل گرام هم یه کانال هست به اسم مشاوره زندگی عضو شو پر از ایده و تجربه زندگیه مشاورش هم به نام خانم سامانه هست عالیه.اگه زود تصمیم به جدایی بگیرید بخدا پشیمون می شید بعد طلاق یه چیزایی میبینید یه تجربه هایی به دست میارید که با خودتون میگید اگه میدونستم اینطوریه جدا نمیشدم!!!

وکیل گرفته بود؟ منکه نمیخوام بگیرم میترسم بخرنش

آره وکیل گرفته بود ولی خیلی به در بخور نبود.وکیل باید خیلی ماهر باشه و خوب پول بهش بدی وگرنه کارتو درست انجام نمیده.خودت باید زرنگ باشی .من دوستم پدرش خیلی پیگیر بود و بلد البته خیلی سخته تو دادگاه ها رفت و آمد خیلی طول میدن اذیت میکنن.دوستم از خونه نرفت درخواست طلاق از طرف شوهرش بود وگرنه شاید خیلی سخت تر میشد گرفتن مهرش.

خانم ها شرایط  افراد متفاوته ولی ای کاش هر چه می تونید تلاش کنید که درست بشه.طلاق خیلی خیلی برا ...

من ۲ ساله دارم تلاش می کنم زور میزنم اون مشاوری که نرفتم نبود اون دعانویسی که نرفتم نبود اون بزرگتر عاقلی که من واسطه نکردم تا باهاش حرف بزنه و به راه بیارش نبود

اون کاری نکردم نبود

با تمام ابهتی که داشتم همه سرزنشم کردن شدم انگشت نمای یه شهر که پسره میگه نمیخوام دختره خودشو به آب و آتیش میزنه

یه جاهایی کوتاه میومدم یه جاهایی محکم‌و قاطع بودم

یه جاهایی گریه کردم زار زدم التماس کردم یه جاهایی سرسختانه گفتم همه چی تمومه

ته دلم همیشه دوس داشتم همه چی درست بشه ولی نشد

هم زبان بسیار است، همدلی می خواهم، همدمی می خواهم، همرهی می خواهم...

نذر کردم چله گرفتم رابطه خاصی با خدا ساختم شروع کردم به گشتن دنبال کار به هر دری زدم یواش یواش درا باز شد و کار برام جور میشد

به خودم میرسیدم شادیمو حفظ می کردم تا شاید شوهرم به خودش بیاد نیومد که نیومد!

دیگه به جایی رسیدم که کل بزرگترا و واسطه ها و حتی مشاورا گفتن قانونی اقدام کن

بهترین وکیلو گرفتم و به جرم نفقه و ضرب و شتم و توهین شکایتش کردم

قید همه چیزو زدم الان

اصلا پشیمون نیستم چون تمام تلاشمو کردم و نشد

دیگه جوری شد که خودم داشتم افسردگی میگرفتم ولی تسلیم نشدم و رفتم باشگاه سلامت و زیباییمو گذاشتم توی اولویت

هم زبان بسیار است، همدلی می خواهم، همدمی می خواهم، همرهی می خواهم...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز