2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1353 بازدید | 108 پست
نگاه جامعه چطوریه؟ به چشم یه زن بیوه نگات نمی کنن؟

تو اون روزها هرمردی فهمید مشکل دارم داشت زنش رو طلاق میداد که بیاد منو بگیره😐😐😐😐

از وکیل و رییس کلانتری بگیر تا دوست و اشنا

انصافا سر این قضیه اذیت شدم

درسته که میگن دست خود ماست که مشخص میکنه دیگران چطور باهامون رفتار کنن

ولی واقعا مردها خیلی گرگن

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فیلم ر گ خواب رو حتما ببین

یه زن بیوه و مشکلاتی که داره

خیلی دردناکه

من واقعا تونستم درک کنم نقش اول فیلم رو

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
متاسفم برای پدرت😞 مهر حق زنه حتی اگه مرد بمیره باید از اموال بدن

بابام مرام خاصی داره

متاسف نباش

منم یکسال قهربودم.وقتی میشنیدم داره خوش میگذرونه داغون میشدم.ولی الان انگارررررررکه نه انگار.پستاموب ...

مهرتو گرفتی؟

باردار نیستم،تیکر کاهش وزنمهتاریخ شروع. 97/8/1  دعا کنین اینبار بتونم.شروع--->76.5---->75.2---->
به هیچوجه بچه نیار حماقت محضه

نه نمیارم فقط نگران مهرمم نگران اینکه تو یکسال بگیرم و برم 

طلاق دادن یا ندادنش برام مهم نیست

الان کارم نمیتونم برم چون خ.نه شوهرمم 

باور کن حسرت ی دست لباس تازه دارم  

میخوام برم کار کنم و دلممممم کباب میخواد بگیرم و بخورم

روزی. فقط یک وعده غذا میخورم اونم خ.نه مامانم 

صبحونه و شام فقط نون لواش حتی پنیر هم نیست 

خدا ذلیلش کنه 

از وقتی فهمیده مهرمو گذاشتم اجرا همش حرصم میده جوری رفتار میکنه انگار با دختراست همین طورم هست

باردار نیستم،تیکر کاهش وزنمهتاریخ شروع. 97/8/1  دعا کنین اینبار بتونم.شروع--->76.5---->75.2---->
بابام مرام خاصی داره متاسف نباش

کاش مامان منم پشتم بود  

میترسه بیچاره 

همش نگران اینم ب خاطر کارهای دادگاهیم مریض شه

نه.طلاام ندارم.لباسامم اونجاست

چرا اخههههههه راحت میبخشین  

مگه پول نیاز ندارین 

حتما باباتون یا مامانتون بهتون پول میدن

هر مرامی داره نه دینی هست نه عادلانه

نه به دین کاری داره نه به عدالتی که شما میگی

زندگی خودمونه☺

نه نمیارم فقط نگران مهرمم نگران اینکه تو یکسال بگیرم و برم  طلاق دادن یا ندادنش برام مهم نیست ...

ای بابا😔😔😔

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز