2777
2789
عنوان

طلاق

1353 بازدید | 108 پست

میشه اونایی که تجربه دارین بهم بگین چقد حالتون بد بود؟ چه مدت طول کشید جدا شدین و الان اوضاعتون بعد از طلاق چطوره

هم زبان بسیار است، همدلی می خواهم، همدمی می خواهم، همرهی می خواهم...

من الان ۶ ماهه خونه پدرمم

دارم از دست شوهرم دیوونه میشم

نه میاد جلو نه عقب میکشه

خسته شدم به خدا

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من الان ۶ ماهه خونه پدرمم دارم از دست شوهرم دیوونه میشم نه میاد جلو نه عقب میکشه خسته شدم به خدا

اقدام کردی برای مهریه

باردار نیستم،تیکر کاهش وزنمهتاریخ شروع. 97/8/1  دعا کنین اینبار بتونم.شروع--->76.5---->75.2---->
تا یکسال حالم خیلی بد بود همش تو خونه سه سال طول کشید طلاقم الان خیلی شاد و سرحالم

خداروشکر

الان چیکار می کنی؟

تا یکسال حالم خیلی بد بود همش تو خونه سه سال طول کشید طلاقم الان خیلی شاد و سرحالم

چرا سه سال ؟؟حتما بخشیدی اخرش مهریه تو  

باردار نیستم،تیکر کاهش وزنمهتاریخ شروع. 97/8/1  دعا کنین اینبار بتونم.شروع--->76.5---->75.2---->
اقدام کردی برای مهریه

نه ولی برا نفقه و ضرب و شتم و توهین شکایت کردم که روند دادگاهیم شروع شده

خداروشکر الان چیکار می کنی؟

الان با پدرم زندگی میکنم

سرکار میرم 

زندگی میکنم

خواستگار هم دارم ولی قصد ازدواج ندارم

خلاصه طلاق همچین هم وحشتناک نیست

یه اتفاق تلخه که ممکنه برای هرکسی بیفته

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

من نه ماه طول کشید. گاهی وقتا تنهاییه دیگه... اما اون موقع امیدی به اینده نداشتم. باز الان ده درصد امید دارم  

درکنار دیگران، تنها زندگی کردن رو یاد بگیر، چون هیچکس موندنی نیست...
الان با پدرم زندگی میکنم سرکار میرم  زندگی میکنم خواستگار هم دارم ولی قصد ازدواج ندارم خلاص ...

تو رو خدا از خواستگارهات بگو که ادم حسابی هم توشون پیدا میشه؟

بچه داشتی؟

مهریه گرفتی؟

من الان ۶ ماهه خونه پدرمم دارم از دست شوهرم دیوونه میشم نه میاد جلو نه عقب میکشه خسته شدم به خدا

کپیه منی

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!
من نه ماه طول کشید. گاهی وقتا تنهاییه دیگه... اما اون موقع امیدی به اینده نداشتم. باز الان ده درصد ا ...

مهریه گرفتی ؟

بچه ها کدوم شهرین من تازه اقدامم

نه ولی برا نفقه و ضرب و شتم و توهین شکایت کردم که روند دادگاهیم شروع شده

مدرک داشتی از‌توهین و ضرب و شتمش؟

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز