2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1353 بازدید | 108 پست
کپیه منی

تو بگو از شرایطت

من متوجه شدم شوهرم اختلال شخصیت مرزی داره

واسه همین قدرت تصمیم گیری نداره

چون حتی توی حالتی که بهش گفتم تمام مهرمو میبخشم طلاقم بده گفت زن و زندگیمو میخوام

هرجا هم که من میگم میخوام برگردم میگه من نمیخوام

کلا اوضاعی داریم

هم زبان بسیار است، همدلی می خواهم، همدمی می خواهم، همرهی می خواهم...
عمر و جوونیت میره خانواده شوهر من خیلییییی پولدار بودن ولی مهرم قسط بندی شد ماهی یه ربع سکه با چه ...

خونش بودی که بهت نفقه میداد؟

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چیزی نداشت که بده... مجبور شدم. خیلی شرایط و روزهای بدی بود. یکاری کن توافق کنی باهاش. از دادگاه آبی ...

عیب نداره من مادرمم خونه اش رام نمیده 

جایی ندارم اینجا هم خرجی نمیده میره بیرون ناهار شامشو میخوره میاد هیچ چی نیست خونه میرم خونه مامانم ی وعده میخورم میام بخدا 

تازه مامانم میگه بچه دارشو ایخداااااااا ی ذره عقل ب مادرمممممم

قسط بندی هم کنن باز نونمو ک میخورم تو خونه خودم 

کتک هاشم ک سرجاشه

باردار نیستم،تیکر کاهش وزنمهتاریخ شروع. 97/8/1  دعا کنین اینبار بتونم.شروع--->76.5---->75.2---->
تو بگو از شرایطت من متوجه شدم شوهرم اختلال شخصیت مرزی داره واسه همین قدرت تصمیم گیری نداره چون حت ...

عزیزم‌میگم‌که کپیه منی مال منم‌اینطوره الان‌میگه من طلاق‌نمیدم‌باید زنم‌بیاد زندگی‌کنیم! ددحالیکه خودش میگف جدا شیم !اینا از دادن‌مهریه میترسن‌فقط

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!
پیاما فک نکنم‌مدرک کاملی‌باشه اما مدرک پزشک قانونی عالیه منم‌یه بار دارم

اتفاقا پیاما هم در کنار ضرب و شتم  ممکنه خیلی کمک کننده باشه

والا مادرمنم بدتر از شوهرمه میگه چرا گداشتی اجرا خاک تو سرت میگه برو همه رو ول کن بشین خونه ی شوهر ...

دم بابای من گرم

مثل کوه پشتم بودن

هم پدرم هم برادرام

روزی که جهاز میبردیم گفت تمام اینها رو میدم دلت خوش باشه دلت خوش نبود یه کبریت بزن به زندگیت برگرد 

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
عمر و جوونیت میره خانواده شوهر من خیلییییی پولدار بودن ولی مهرم قسط بندی شد ماهی یه ربع سکه با چه ...

به قرااان بهش میگم ماهی پانصد تومن پول بده بهم همه ی مخارج خونه(شامپو و ...قبضا و .....و خوراک ها.....گوشت و....و همه چی با مننننن همه چیییییی.حتی دکتر هم با من)نمیده

میگه مگه من نوکرتم گم شو برو خودت کار کن 

بعدشم نمیزاره برم سرکار میگه من مغازه باز کنم تو فروشنده شو نباید دست خودت پول بدم عوضش نونتو میدم

باردار نیستم،تیکر کاهش وزنمهتاریخ شروع. 97/8/1  دعا کنین اینبار بتونم.شروع--->76.5---->75.2---->
اتفاقا پیاما هم در کنار ضرب و شتم  ممکنه خیلی کمک کننده باشه

جدی؟؟؟؟منم‌پیام زیاد دارم

عزیزم‌میگم‌که کپیه منی مال منم‌اینطوره الان‌میگه من طلاق‌نمیدم‌باید زنم‌بیاد زندگی‌کنیم! ددحالیکه خو ...

آره دقیقا

ولی جالبه من تا مرز بخشیدن هم رفتم ولی خودش راه نیومد الانم به ضرر خودشه چون دادگاه تمکینم باخته

عقد بودیم هیچی زندگی مشترکم هم یک هفته طول کشید سرهفته برگشتم

پس جطور سر تمکین محکومت نکرده بود؟

دم بابای من گرم مثل کوه پشتم بودن هم پدرم هم برادرام روزی که جهاز میبردیم گفت تمام اینها رو میدم ...

خوش ب حالتمنم چند بار کتکم زده خاک تو سرم نرفتم پزشکی قانونی  الانم جاش درد میکنه بعد چهل روز میشه رفت؟

دم بابای من گرم مثل کوه پشتم بودن هم پدرم هم برادرام روزی که جهاز میبردیم گفت تمام اینها رو میدم ...

خانواده ی منم پشتمن

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز