2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1353 بازدید | 108 پست
به قرااان بهش میگم ماهی پانصد تومن پول بده بهم همه ی مخارج خونه(شامپو و ...قبضا و .....و خوراک ها... ...

من جات بودم حتما جدا میشدم و میرفتم دنبال کار

شده کارگری

خیاطی

پادویی

هرچی

مگه چقدر قراره زندگی کنیم

چندسال جوونیم

بخاطر یه لقمه نون هر بی سر و پایی به خودش اجازه میده هر رفتاری باهامون داشته باشه

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
آره دقیقا ولی جالبه من تا مرز بخشیدن هم رفتم ولی خودش راه نیومد الانم به ضرر خودشه چون دادگاه تمکین ...

چطور باخته خونشی؟

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچه ها من چطوری ثابت کنم خرجی بهم نمیده ؟؟؟

من جای تو بودم الان جدا میشدم‌چقدررر پرروست شوهرت

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!
خوش ب حالتمنم چند بار کتکم زده خاک تو سرم نرفتم پزشکی قانونی    الانم جاش درد میکنه بعد چه ...

نمیدونم والله

باید بپرسی

هم زبان بسیار است، همدلی می خواهم، همدمی می خواهم، همرهی می خواهم...
خوش ب حالتمنم چند بار کتکم زده خاک تو سرم نرفتم پزشکی قانونی    الانم جاش درد میکنه بعد چه ...

اره برو ببین جی‌میگن

من جای تو بودم الان جدا میشدم‌چقدررر پرروست شوهرت

خب مهریه مو گذاشتم چهل روزه

نمیدونم باید چکار کنم  

چون مادرم میگه من اینجا جایی برات ندارم من دختر دارم جدا شدی من پشتت نیستم باید حتما مهریه مو بگیرم بعدش ی خونه رهن کنم و برم سرکار

طلاقمم نداده عیب نداره مهم پوله ک بتونم از اینجا فرار کنم

باردار نیستم،تیکر کاهش وزنمهتاریخ شروع. 97/8/1  دعا کنین اینبار بتونم.شروع--->76.5---->75.2---->
چطور باخته خونشی؟

نه خونه پدرمم

من نرفتم دادگاه چون شب قبلش توی یه جلسه خانوادگی قرار شد برگردیم سر زندگیمون

تا این نامرد فرداش رفته دادگاه یه مشت اراجیف گفته بود قاضی هم خودشو محکوم کرده بود  

خب مهریه مو گذاشتم چهل روزه نمیدونم باید چکار کنم     چون مادرم میگه من اینجا جایی برات ...

باشه فقط یه فکری به هودت بکن بچه که نداری؟

پس جطور سر تمکین محکومت نکرده بود؟

دعوا و بزن بزن شد

از خونه بیرونم کرد

برادرم اومد با قمه قیامتی شد

از ترس برادرم خودشون همون اول گفتن که از خونه بیرونش کردیم 

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
نه خونه پدرمم من نرفتم دادگاه چون شب قبلش توی یه جلسه خانوادگی قرار شد برگردیم سر زندگیمون تا این ...

چه هوش شانسی که دادگاه نرفته حقو به تو دادن معلومه چرت گفته اونجا. شوهر من تمکین داده الان میگه خونه گرفتم‌زنم‌باید برگرده وکیلم‌میگه نری از‌نفقه میندازنت

خونه و ماشین داره داره اگه انتقال نداده باشه 

اما منو نبرده خونه خودش

زیر زمین مادرش هستیم میگه اینجا میپوسی

خواهر شوهرام و خودش ام ک چی بگم

باردار نیستم،تیکر کاهش وزنمهتاریخ شروع. 97/8/1  دعا کنین اینبار بتونم.شروع--->76.5---->75.2---->
دعوا و بزن بزن شد از خونه بیرونم کرد برادرم اومد با قمه قیامتی شد از ترس برادرم خودشون همون اول گ ...

خوشبحالت که داداشت همیچن جراتی داشت داداشای من خیلی سادن گاها حرصم‌میگیره از این حجم سادگیشون

خونه و ماشین داره داره اگه انتقال نداده باشه  اما منو نبرده خونه خودش زیر زمین مادرش هستیم می ...

یا خدا این قصدش چیه؟ دوستت نداره؟ 

نه خونه پدرمم من نرفتم دادگاه چون شب قبلش توی یه جلسه خانوادگی قرار شد برگردیم سر زندگیمون تا این ...

من دستم واسه زندانی کردنش پره

چقد دلم میخواد بره چن شب آب خنک بخوره حالش جا بیاد

واقعا مهریه برام مهم نیست مهم غرور لعنتیشه که حاضر نشد به خاطر من و زندگیمون بذارش کنار

با وجود اینکه از همه لحاظ ازش سرتر بودم ولی همیشه خودشو بالا میگرفت قشنگ معلوم بود از درون چقد احساس ضعف می کنه