2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1353 بازدید | 108 پست
چرا سه سال ؟؟حتما بخشیدی اخرش مهریه تو    

تا دوسال دنبال کارهام نرفتم

بعد دیدم برام پیغام پسغام میفرستن

رفتم مهر و نفقه رو گذاشتم اجرا

قسط اولو دادن گفتن غلط کردیم بخشیدم

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
من نه ماه طول کشید. گاهی وقتا تنهاییه دیگه... اما اون موقع امیدی به اینده نداشتم. باز الان ده درصد ا ...

بچه داشتی؟

چه خوب زود تموم کردی حتما شوهرت راضی ش د

باردار نیستم،تیکر کاهش وزنمهتاریخ شروع. 97/8/1  دعا کنین اینبار بتونم.شروع--->76.5---->75.2---->

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یک سال زمان برد تا به نبودش عادت کردم....بعد دوسال جدا شدم الانم حالم خوبه و هیچ حسی بهش ندارم

زن ها از عادی شدن، تکراری شدن، از مثل روز اول نبودن می ترسند! زن ها را مثل روز اول دوست بدارید.
تو رو خدا از خواستگارهات بگو که ادم حسابی هم توشون پیدا میشه؟ بچه داشتی؟ مهریه گرفتی؟

اره بابا

جذام که نگرفتیم

بابام کسی رو راه نمیده مگه اینکه خیلی خاص باشن😂😂😂😂

نه نداشتم یه هفته زندگی کردم

چهارصد پونصد تا بود بیست تا گرفتم بخشیدم

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
مهریه گرفتی ؟ بچه ها کدوم شهرین من تازه اقدامم

نه. یه پولی هم دستی میخواست بگیره بره. خیلی کم پیدا میشه، مردی که مهریه بده. اشغالا انگار نه انگار که حق زنه. انگار پول رو میخوان بریزن دور. دلشون نمیاد. انقدر اذیت میکنن که پشیمون میشی. انقدر دادگاهها میبرن و میارن... تهران هستم. هرکاری توافقی کردین همون میشه. وگرنه علافیه

درکنار دیگران، تنها زندگی کردن رو یاد بگیر، چون هیچکس موندنی نیست...
تا دوسال دنبال کارهام نرفتم بعد دیدم برام پیغام پسغام میفرستن رفتم مهر و نفقه رو گذاشتم اجرا قسط ...

چرا بخشیدی؟؟؟؟؟؟

باردار نیستم،تیکر کاهش وزنمهتاریخ شروع. 97/8/1  دعا کنین اینبار بتونم.شروع--->76.5---->75.2---->
مدرک داشتی از‌توهین و ضرب و شتمش؟

آره عزیزم

اخرین باری دعوامون شد رفتم نامه پزشکی قانونی گرفتم

پیامکاشم داشتم که فحش داده بود و توهین کرده بود

هم زبان بسیار است، همدلی می خواهم، همدمی می خواهم، همرهی می خواهم...
بچه داشتی؟ چه خوب زود تموم کردی حتما شوهرت راضی ش د

نه بچه نداشتم. البته یه ماه مونده به طلاق باردار شدم   اونم سقط کردیم. شوهرم از خداش بود طلاق بده. چون سنش بالا بود، میخواست زودتر زن بگیره که نسل گوهش ادامه پیدا کنه

نه. یه پولی هم دستی میخواست بگیره بره. خیلی کم پیدا میشه، مردی که مهریه بده. اشغالا انگار نه انگار ک ...

دقیقا منم به همین دلیل از کانال نفقه و ضرب و شتم و توهین وارد شدم که بتونم حکم زندانی بگیرم بلکه بیاد برا توافق 

هم زبان بسیار است، همدلی می خواهم، همدمی می خواهم، همرهی می خواهم...
چرا بخشیدی؟؟؟؟؟؟

بابام میگفت حرومه

مهریه گرفتی با مال من قاطی نکن

😕😕😕😕

اون بیست تا رو هم چقد جنگ و دعوا و بدبختی داشتیم با بابام

نه بچه نداشتم. البته یه ماه مونده به طلاق باردار شدم     اونم سقط کردیم. شوهرم از خداش بود ...

ناراحت نباش عزیزم

راحت شدی

مهریتو بخشیدی؟  

من اصلا نمیخوام ببخشم طلاقمم نده مهرمو میخوام حتیاکه قسط بندی کنن 

خ.نه ی خودشم موندم نرفتم خونه ی مادرم ک عدم تمکین نتونه بگیره

بابام میگفت حرومه مهریه گرفتی با مال من قاطی نکن 😕😕😕😕 اون بیست تا رو هم چقد جنگ و دعوا و بدبخ ...

والا مادرمنم بدتر از شوهرمه

میگه چرا گداشتی اجرا خاک تو سرت

میگه برو همه رو ول کن بشین خونه ی شوهرت 

بزار ی بچه بیاری

با این کتک هلشو دیده و میدونه ک خرجی اصلااااا نمیده

ناراحت نباش عزیزم راحت شدی مهریتو بخشیدی؟     من اصلا نمیخوام ببخشم طلاقمم نده مهرمو می ...

چیزی نداشت که بده... مجبور شدم. خیلی شرایط و روزهای بدی بود. یکاری کن توافق کنی باهاش. از دادگاه آبی گرم نمیشه. 

ناراحت نباش عزیزم راحت شدی مهریتو بخشیدی؟     من اصلا نمیخوام ببخشم طلاقمم نده مهرمو می ...

عمر و جوونیت میره

خانواده شوهر من خیلییییی پولدار بودن

ولی مهرم قسط بندی شد

ماهی یه ربع سکه با چهارصدتومن نفقه

بخاطر چندرغاز باید زنش میموندم 

آره عزیزم اخرین باری دعوامون شد رفتم نامه پزشکی قانونی گرفتم پیامکاشم داشتم که فحش داده بود و توهی ...

پیاما فک نکنم‌مدرک کاملی‌باشه اما مدرک پزشک قانونی عالیه منم‌یه بار دارم

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز