2777
2789
عنوان

چکار کنم

197 بازدید | 38 پست

بچه ها من ازدواج کردم خیلی هم همسرمو دوست دارم ، اما قبل ازدواج متاسفانه یک ماه با پسرعموی شوهرم در ارتباط بودم که فهمیدم ایشون قصد ازدواج نداره و قصد سواستفاده داره ، چون توی دیت نزدیک بود به من تجاوز کنه و من کات کردم ، البته قبل اینکه بخواد تجاوز کنه متاسفانه منو لمس کردن . ولی شوهرمو چون دوست داشتم نتونستم باش جواب منفی بدم ، امشب داشتیم تلفنی حرف میزدیم شوهرم گفت که خیلی آدم حساسیه و نگه بفهمه من قبلاً دوست پسر داشتم ممکنه حتی طلاقم بده ، میگفت نمیتونم تصور کنم کسی غیر من بوست کرده باشه ، و من خیلی عذاب وجدان گرفتم ، ما تازه عقد کردیم ، فردا میخوام همه چیو بهش بگم و هم میترسم هم اینکه از نگفتنش عذاب وجدان دارم ،بگیذ چکار کنم، این ارتباط رو بهش بگم ؟؟؟؟

خدایااا کمکم کن ، به تو توکل میکنم خدا جونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگی کارتون ب جدای کشیده میشه

بعدازسالهاخدمت ب بچه های عزیز میهنم .وسرنوشتی ک تنهایی رونصیب من کرد..خداروشاکرم ورضایم ب رضایش..توکارمشاوره ومشکلات زندگی مشترک تجربه های دارم ک اگرمنولایق بدونید حاضرم ب همه راهکاربدم

حالا که عقد کردی نگو اصلا.زندگیت بهم میخوره شوهرت که انقدر حساسه قبل عقد چرا ازت سوال نکرد؟؟

اگه هم میکرد من میگفتم با کسی نبودم

چون همش یکماه بود

بنظرم قبل ازدواج باید میگفتی

و اینکه ببخشید گذشته شما هر چی بوده تموم شده و الان که ازدواج کردی مهمه

قطعا شوهر شما هم چیزایی مگویی از گذشته اش داره.

البته همه دارن بالاخره نمیشه چیزی نبوده باشه...

بگی کارتون ب جدای کشیده میشه

پس چکار کنم

خودش هم گفت بفهمم داشتی هرچقدر هم دوستت داشته باشم ولت میکنم

ای خداااا چقدر من بدبختم

خب پس الان چرا میخوای بگی؟ بگی شک نکن زندگیت نابود شده

این رابطه ای که داشتم خیلی بد بوده؟؟

توی دیت منو بوس کرد بغل کرد اشغال ، بعد میخواست تجاوز کنه نزاشتم

بنظرم قبل ازدواج باید میگفتیو اینکه ببخشید گذشته شما هر چی بوده تموم شده و الان که ازدواج کردی مهمه ...

نمیدونستم اینقدرررر براش مهمه

خیلی آدم حساسیه خیلییی زیاد

پس چکار کنم خودش هم گفت بفهمم داشتی هرچقدر هم دوستت داشته باشم ولت میکنم ای خداااا چقدر من بدبختم

قبل ازعقدمیگفتی حالاتوبه کن..ونگوبهش

بعدازسالهاخدمت ب بچه های عزیز میهنم .وسرنوشتی ک تنهایی رونصیب من کرد..خداروشاکرم ورضایم ب رضایش..توکارمشاوره ومشکلات زندگی مشترک تجربه های دارم ک اگرمنولایق بدونید حاضرم ب همه راهکاربدم

این رابطه ای که داشتم خیلی بد بوده؟؟ توی دیت منو بوس کرد بغل کرد اشغال ، بعد میخواست تجاوز کنه نزاشت ...

ببین بحث خوب و بد بودن رابطه قبلیت نیست بحث حساسیت شوهرته اگه بگی با کسی بودم کلا زندگی رو برات جهنم میکنه