سلام.من یه دختر ۱۷ ساله دارم تقریبا ۴ ساله که تغییرات عجیبی کرده. ظاهرش اصلا پسرونه نیست ولی از دختر بودنش بدش میاد. قبلا لباس دخترونه میپوشید عاشق فروزن و لباس پرنسسی بود. الان اصلا فقط تیشرت شلوار اگه کسی بهش بگه خانم یا دخترم ناراحت میشه. بهم گفتن تا ۱۸سالگی صبر کن تغییر میکنه ولی هنوز هیچ تغییری ندیدم. کسی خودش یا اطرافیانش تجربه مشابه داره؟ سر این موضوع کلا منزوی شده و دوست نداره تو اجتماع باشه به عنوان دختر
تو تاپیکهای من فقط خانوما و سیسی هام نظر بدن❤️💓 مردا همه صداشون ببرن و مطلقا و اصلا و ابدا حق نظر و کامنت ندارن رو اعصاب من نرید خواهشا👍🏻👍🏻مشکلی ام اگه داری یا نظر نده یا گریه کن یا خودتو بزن یا جیغ بکش یا چ میدونم خودتو بکش فقط هر کاری میکنی رو اعصاب من راه نرو👍🏻یه مرد کافیه ببینم تو تاپیک هام قبامت میکنم خشتکشو پرچم میکنمچی فک کردی❓️انی وی💁🏻♀️مهم نیست چقدر حالم بد باشه یا تو چه وضعیتی باشم در هر صورت با نگاه کردن به آسمون حس خوبی میگیرم و آروم میشم 🙃💓♂فمنیست🧚هیچوقت دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم اگر ناخواسته ناراحتتون کردم حتما بهم بگین که اگه حق با شما بود، ازتون معذرت خواهی کنم❤️
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
ببینیدایم تغییرات ذهنی هست یا جسمی؟ مثلا از لحاظ جسمی این تغییرات داره صورت میگیره؟! من فک می کنم از ...
نه فقط ذهنی هست. بدنش و صورتش کاملا دخترونه. حتی نوع لباسش هم خیلی پسرونه نیست مثل اینایی که آدم نمیتونه تشخیص بده پسرن یا دختر. هر کی میبینه میفهمه دختره.
اینجا همه گارد میگیرن و همه چیزو ربط میدن به ت.رن.س و تغییر جنسیت .....
حتی اگر هم گذرا نبود و خواست اینطور زندگی کنه به عنوان یک مادر بهتره که کنارش باشید تا مقابلش. بعضی ها از جنسیتشون راضی نیستن یا از نظر روحی جنسیتشون متفاوته که تو دنیا پذیرفتست اما اینجا دیدگاه درستی ندارن که از تفکر بسیار قدیمی و منسوخه