2777
2789
عنوان

چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 38 پست
ببین بحث خوب و بد بودن رابطه قبلیت نیست بحث حساسیت شوهرته اگه بگی با کسی بودم کلا زندگی رو برات جهنم ...

نگم ظلم نیست در حقش ؟

خدایااا کمکم کن ، به تو توکل میکنم خدا جونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونستم اینقدرررر براش مهمه خیلی آدم حساسیه خیلییی زیاد

خب مهم باشه

و اینکه خب حساس باشه

بگو بله من دیت رفتم با ایشون و ایشون چنین قصد زشتی داشتن

بگو الان تقصیر من چیه؟ اگه خیلی واست مهم و غیر قابل هضم پس برو با پسر عموت سنگات رو وا بکن

والا

خب مهم باشهو اینکه خب حساس باشهبگو بله من دیت رفتم با ایشون و ایشون چنین قصد زشتی داشتنبگو الان تقصی ...

الان فکر میکنی اینو بگه اقا باور میکنه قضیه همین بوده؟ نمیگه بهش گفتم ترسید دستش رو بشه سریع گفت؟ از کجا معلوم نگه خودت هم میخواستی

خب مهم باشهو اینکه خب حساس باشهبگو بله من دیت رفتم با ایشون و ایشون چنین قصد زشتی داشتنبگو الان تقصی ...

خب من برای بغل کردن و بوس کردن هیچ اعتراضی نکردم چون اون عوضی منو گول زده بود که میخوام بیام خواستگاری ، بعد ک میخواست تجاوز کنه فهمیدم قصدش سواستفاده ست و اجازه ندادم .

ممکنه بره بپرسه و دروغ بزارع روش ک آره رابطه هم داشتم باهاش میترسم از این بابت

نمیدونم چکار کنم

خب من برای بغل کردن و بوس کردن هیچ اعتراضی نکردم چون اون عوضی منو گول زده بود که میخوام بیام خواستگا ...

چقدر ساده ای دتر مگه مدرکی داره؟ عکسی چیزی؟ اگه نه کامل حاشا کن بگو من نمیدونم پسر عموت چی میگه گویا خودش رو من نظر داره که داره ذهنت رو خراب مبکنه.هر چند بعید میدونم اون چیزی بگه

چقدر ساده ای دتر مگه مدرکی داره؟ عکسی چیزی؟ اگه نه کامل حاشا کن بگو من نمیدونم پسر عموت چی میگه گویا ...

پسرعموش هرگز نمیگه

من خودم عذاب وجدان دارم نسبت به همسرم

اگه خودم چیزی نگم تا آخر عمرم چیزی متوجه نمیشه

الان فکر میکنی اینو بگه اقا باور میکنه قضیه همین بوده؟ نمیگه بهش گفتم ترسید دستش رو بشه سریع گفت؟ از ...

بگه همینه که هست عزیزم و قضیه همینجوری بوده و تمام.

ببین از الان بخواد لوسش کنه نمیشه.

ببخشید اینو میگم ولی گاهی لازمه بزنی توی برجک کسی

پسرعموش هرگز نمیگه من خودم عذاب وجدان دارم نسبت به همسرم اگه خودم چیزی نگم تا آخر عمرم چیزی متوجه نم ...

ببین تقصیر تو نبوده یه نذری کن دلت اروم شه همین که الان باهاشی و بهش وفادار کافیه. گذشته رو باید قبل عقد سوال میکرد کم کاری خودش بوده تو هم داری دروغی نمبگی فقط سکوت میکنی

ببین تقصیر تو نبوده یه نذری کن دلت اروم شه همین که الان باهاشی و بهش وفادار کافیه. گذشته رو باید قبل ...

بنظرت بهش نگم چیزی ؟ من واقعا هم دوستش دارم هم تا عمر دارم بهش وفادارم

بنظرت بهش نگم چیزی ؟ من واقعا هم دوستش دارم هم تا عمر دارم بهش وفادارم

به نظرم نگو تو تقصیری نداری و خطایی نکردی اون خطا از طرف پسر عموش بوده که تو نذاشتی این قضیه رو همینجا چال کن و تمام.همینه زن خوبی براش هستی و وفاداری کافیه