بچه ها من ازدواج کردم خیلی هم همسرمو دوست دارم ، اما قبل ازدواج متاسفانه یک ماه با پسرعموی شوهرم در ارتباط بودم که فهمیدم ایشون قصد ازدواج نداره و قصد سواستفاده داره ، چون توی دیت نزدیک بود به من تجاوز کنه و من کات کردم ، البته قبل اینکه بخواد تجاوز کنه متاسفانه منو لمس کردن . ولی شوهرمو چون دوست داشتم نتونستم باش جواب منفی بدم ، امشب داشتیم تلفنی حرف میزدیم شوهرم گفت که خیلی آدم حساسیه و نگه بفهمه من قبلاً دوست پسر داشتم ممکنه حتی طلاقم بده ، میگفت نمیتونم تصور کنم کسی غیر من بوست کرده باشه ، و من خیلی عذاب وجدان گرفتم ، ما تازه عقد کردیم ، فردا میخوام همه چیو بهش بگم و هم میترسم هم اینکه از نگفتنش عذاب وجدان دارم ،بگیذ چکار کنم، این ارتباط رو بهش بگم ؟؟؟؟
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
بعدازسالهاخدمت ب بچه های عزیز میهنم .وسرنوشتی ک تنهایی رونصیب من کرد..خداروشاکرم ورضایم ب رضایش..توکارمشاوره ومشکلات زندگی مشترک تجربه های دارم ک اگرمنولایق بدونید حاضرم ب همه راهکاربدم
پس چکار کنم خودش هم گفت بفهمم داشتی هرچقدر هم دوستت داشته باشم ولت میکنم ای خداااا چقدر من بدبختم
قبل ازعقدمیگفتی حالاتوبه کن..ونگوبهش
بعدازسالهاخدمت ب بچه های عزیز میهنم .وسرنوشتی ک تنهایی رونصیب من کرد..خداروشاکرم ورضایم ب رضایش..توکارمشاوره ومشکلات زندگی مشترک تجربه های دارم ک اگرمنولایق بدونید حاضرم ب همه راهکاربدم