2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دختر بیتا گریه میکرد سپهرومیخام منم زنش بودم چی میگفتم نشستم رو زمین تو هتل گفت چقد بدمت میری کنار گفتم تو میگی سپهر پانزده میلیون بهت داده حالا میخای به من بدی گفت من احتیاج ندارم خودم شده کمک سپهر هزار بار کردم من زن صیغه ایشم تو در حد سپهر نیستی

گفت ببین سپهر خیلی خوبه تورو خدا بگذر برو گناه داره گفتم من زنشم من برم یا تو داد زد حرف حساب حالیت نیس نشونت میدم تو خونوادش ازت متنفرن مگه لیلی زن سجاد نیست همه اونو دوست دارن

سپهر الان همسرشه و داره از گذشته میگه

سپهر شبیه شهاب حسینی و یکی از آشناهاشونه

سپهر بهش توجهی نداشته و سپیده عاشق سپهر بوده 

عروسی خواهرشم نیومده بود که سپیده رفته با داداش سپهر رقصیده بعدا فهمیده که دلیل نیومدن سپهر به عروسی این بوده که راضی نبوده خواهرش با یوسف(یعنی داماد)ازدواج کنه

بعد بابای استارتر خیلی مذهبی 

یه روز که داشتن میرفتن خونه سپهر اینا به سپیده گفته باید چادر سرکنی سپیده ام به خاطر اینکه بره سپهر و ببینه قبول میکنه

خانواده سپیده خیلی از سپهر خوششون میومده

سپیده برای جلب توجه لباس بدی پوشیده و رفته جلوی سپهر رژه رفته ولی اون توجه نکرده و از خونه رفته

بعد که زن سپهر شده

زن صیغه ایش(بیتا)گفته پدرتو درمیارم

بعدم اومده تو هتل گفته من از سپهر بچه دارم 

گفته من به سپهر پول میدم و کمکش میکنم هرچقدرم بخوای به تو میدم پاتو بکش کنار تو اصلا به سپهر نمیای و قیافه خوبی نداری

سپیده گفته سپهر با هزار نفر دیگه ام هست

بیتا گفته من با اونا مشکل ندارم مشکل من تویی!

چه کنم؟ دل به که بندم؟ به کجا روی کنم؟بازگو ای به کنارِ دگری خفته ی من!!

لباسم خیلی زیبا بود بهرخودم رسیدم منتظر موندم اومد حتی نگامم نکرد گفت من خستم میرم بخوابم اشاره کرد اینارو جمع کن این مسخره بازیو منظورش کادوها و نوشته ها بود به دیوار زده بودم  درو قفل کرد خوابید