2777
2789
روحت زندگیهای مختلفو تو عالم ذر دیده و سنجیده واین زندگی رو انتخاب کرده اینکه کجا به دنیا بیایی ویه ...

اصلا اینطور نیست

عالم ذر محل زندگی یا ثبت وقایع و تجربه زندگی های مختلف نیست، عالم ذر یک جلسه اس

یک جلسه خصوصی، فارغ از مکان و زمان، با خداوند هست

شما اونجا خداوند رو دیدار کردی و با ربانیت و ربوبیت اون شهادت دادی و خواستی که زندگی مادی و دنیوی رو تجربه کنی و مورد امتحان قرار بگیری که ثابت کنی میتونی از پس این امتحان و مسولیت بر بیای

سوره احزاب (آیه ۷۲)

«ما امانت [اختیار و تکلیف] را بر آسمانها و زمین و کوهها عرضه کردیم، ولی آنها از حمل آن سر باز زدند و ترسیدند، اما انسان آن را بر عهده گرفت...»

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

شما در عالم ذر، نوع زندگی و جغرافیای زندگی یا خانواده رو انتخاب نکردیدر اون عالم که به عالم الست یا ...

آخه تو برنامه زندگی پس از زندگی نشان میداد یه دختری عالم ذرش رو یادش بود قبل این که به دنیا بیاد.اومده بود تو خونه پدر مادرش چرخ زده بود بهش گفته بودن تو قراره اینجا زندگی کنی میگفت گریه میکردم میگفتم من اینجا رو دوست ندارم اینجا برام سخته نمیخام سختی بکشم میگفت روح لطیفی بودم که اینجا آزارم میداد

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
خستم به خداخیلی خیلی خیلی خستههههه کاش تحمل کنم میدونی شاید خیلی هم سختی نکشیده باشمولی زندگیم تکرار ...

برو مسافرت دوستای خوب پیدا کن خودتو با چیزی مشغول کن که انجامش خوشایند باشه هر روز یه هدف براخودت بچین

آخه من آدم صبوری بودم ولی الان دیگه کم تحمل شدمکلا ۱۸ سالمهولی انگار صدساله که دارم اذیت میشم و هروق ...

آخه سنت خیلی کمه واسه این حرفا.از طرف خانواده اذیت شدی؟یا کودکی خوبی نداشتی؟

برو مسافرت دوستای خوب پیدا کن خودتو با چیزی مشغول کن که انجامش خوشایند باشه هر روز یه هدف براخودت بچ ...

هیچ کدوم این حق هارو توی زندگیم ندارم.

نمیزارن برم بیرون و خودشونم نمی برنم

هدف و برنامه هامم برام دیگه بی ارزشن

هیچ چیزی توی زندگیم واسه سرگرمی و خوشحالی نیست

رسماً مثل یه زندانی بی ملاقاتی هستم

پولم بهم نمیدن

همون یارانمم به زور میگیرم

کلاس تفریحی و ورزشی و اینا ثبت نامم نمی کنن

خوراکی و اینا اصلااااااا نمی خرن

لباس هم شاید سالی یه بار یدونه.

یارانه کوفتی هم واسه اینترنت میره.

مامانم خیلی توهین میکنه و غر میزنه و محبت نداره

اکثرا توی خونه تنهام میزارن

اگه من بدبخت نیستم چیم؟؟؟؟؟

از چند روز دیگه باید بشینم سخت کنکوری بخونم

بدون انگیزه و بدون انرژی و تحمل

بیخیال از هر خیال= ز غوغای جهان میو🤌🌠🩷🙃

آخه سنت خیلی کمه واسه این حرفا.از طرف خانواده اذیت شدی؟یا کودکی خوبی نداشتی؟

چی بگم والا

کودکی خیلی سختی نداشتم خوب بوده نسبتا حالا گاهی قلبم شکسته و ناراحت شدم ولی زود فراموش کردم

الان یکم وضعم بده

اگه فقط یکم بهتر بشه شرایط آدم ناشکری نیستم اصلا

بیخیال از هر خیال= ز غوغای جهان میو🤌🌠🩷🙃