2777
2789
غیر ممکنه یعنی اونا ک تو اوج گرفتاری هستن خودشون انتخاب کردن ک اینجوری باشن

آره اونجا بهش نشون دادن که جواب صبوریش تو این گرفتاریش چیه .ولی ما الان نمیدونیم .هم جوابش تو بهشت رو نشونش دادن وهم گرفتاری این دنیا .الان ما چی رو میبینیم؟ فقط گرفتاری رو به خاطر همین میگیم غیر ممکنه .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه اینجور نگو.هر چیزی یه حکمتی داره صبر وشکر لازمه ادامه این مسیر پر پیچ وخمه

آخه من آدم صبوری بودم

ولی الان دیگه کم تحمل شدم

کلا ۱۸ سالمه

ولی انگار صدساله که دارم اذیت میشم و هروقت به گذشته نگاه میکنم میبینم خیلی قلبم شکسته

ناراحت شدم

اذیت شدم و تحمل کردم

الان انگار فقط برای زنده موندن میجنگم

بیخیال از هر خیال= ز غوغای جهان میو🤌🌠🩷🙃

بله وجود داره و اینکه یکی از این کسایی که کتاب زیاد خونده توضیح داد منظور اینه بهشون نشون داده میشه که مثلا پیر زنی کوزه ی آبی دستشه ینفر میره کمکش و اونجا میبینن خدا اونقدر به خاطر این عمل بهش اجر و پاداش میده که حدو حساب نداره بخاطر همین اون فرد راضی میشه بیاد روی زمین ولی اینکه بعداً بخاطر مسایل مختلف راه های مختلف رو ممکنه انتخاب کنه و اینجوری تبدیل بشه به یه هیولا یا تبدیل بشه به بهتر از فرشته ها

تزویر به شما امان میدهد تا مقاومتتان را بشکند! پس از غلبه، شک نکنید گردنتان را خواهد شکست...از این به بعد با اینهمه شواهد اگه کسی بهتون گفتن فلانی کاره ای نیست با پشت دست محکم بزنید تو دهنش .بچه های میناب لامرد ناوچه ی دنا ....اینها رو دیدی و باز خوشحال شدی از حمله ی دشمن به کشورت برو زندگیتو بطور جدی یه بررسی کن

فک کنم قبل اینکه خدا بهمون عقل بده ازمون پرسیده وگرنه منطقی بنظر نمیاد😅

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

خیلی دوس دارم بدونم چرا این زندگی که داریمو انتخاب کردیم؟ چه فکری با خودمون کرده بودیم؟

شما در عالم ذر، نوع زندگی و جغرافیای زندگی یا خانواده رو انتخاب نکردی

در اون عالم که به عالم الست یا ارواح معروف هست ، ما به ربوبیت خداوند شهادت دادیم و خودمون داوطلبانه انتخاب کردیم که زندگی مادی رو تجربه کنیم، یعتی زندگی رو انتخاب کردیم که مورد امتحان و تجربیات زندگی مادی هم قرار بگیریم

دنیای الست یه دنیای -ثل دنیای فرشتگان هست که قدرت و اختیار نداشتیم، ما به ربوبیت گواه دادیم که در این دنیا عقل و اختیار رو تجربه کنیم و مورد امتحان قرار بگیریم

این دنیا مکان آزمون هست

عالم ذر مختص اسلام نیست در همه ادیان وجود داره فقط بعضی ها فراموشش کردن

غرق شدن در مادیات و لذت های دنیوی و زندگی دنیوی باعث میشه از اصل خودمون غافل بشیم

ولی خداوکیلی اینقدر از قرآن نشونه دیدمبیشتر وقتا هر وقت قرآن باز کردم دقیقا آیه مرتبط با نیتم رو خدا ...

من خیلی معتقدم به اینکه قرآن اونقد عمیق مطالب رو بیان کرده که حالا حالاها مونده که انسان به مفهوم آیه هاش پی ببره باید خیلی مطالعه وتشکر در موردش بشه ولی..

روحت زندگیهای مختلفو تو عالم ذر دیده و سنجیده واین زندگی رو انتخاب کرده اینکه کجا به دنیا بیایی ویه ...

ولی بنظرم انسان اختیاری نداره حالا اگه یه درصد انتخابم کنیم اختیارمون طبق انتخاب خداست

سنی نداری هنوز خیلی باید صبوری کنی نباید زودرنج باشی .دلتو گنده کن

خستم به خدا

خیلی خیلی خیلی خستههههه

کاش تحمل کنم

میدونی شاید خیلی هم سختی نکشیده باشم

ولی زندگیم تکراری و بی روح هست

آرزو به دل موندم اتفاقی بیفته که حداقل بتونم لبخند بزنم

هرچی انتظار میکشم و تلاش میکنم خواسته هام دور تر و دورتر میشه

منم و یه زندگی تکراری بدون هیچ خوشحالی یا اتفاق قشنگی

بیخیال از هر خیال= ز غوغای جهان میو🤌🌠🩷🙃