2777
2789
هیچ کدوم این حق هارو توی زندگیم ندارم.نمیزارن برم بیرون و خودشونم نمی برنمهدف و برنامه هامم برام دیگ ...

بشین باهاشون حرف بزن لااقل با یکیشون که بهتر درکت میکنه.مطمین باش اونا خوبی و موفقیت تو رو میخان احتمالا فکر میکنن سنت کمه آزادی نمیدن یه چند وقت دیگه ببینن جربزه داری بهت اعتماد میکنن فقط سعی کن راه درست بری

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه تو برنامه زندگی پس از زندگی نشان میداد یه دختری عالم ذرش رو یادش بود قبل این که به دنیا بیاد.اوم ...

من برنامه های تلویزیون رو اصلا نگاه نمیکنم

شاید بیشتر از 15 سال یا شاید 20 سال اصلا تلویزیون ایران نگاه نکردم نمیدونم چه برنامه ای رو میگید

ولی اینی که من گفتم از تحقیقات و مطالعات خودمه

مختص به اسلام هم نیست، مابین تمام ادیان مشترکه ولی خب علم قبولش نداره ، همونطور که روح رو قبول نداره، کلا علم قدرت تایید یا رد کردن متافیزیک و ماورا رو نداره برای همین دخالت نمیکنه، علم معمولا با مشاهدات و چیزهای که مشاهده میکنه ارتباط میگیره

احتمالا علم فعلی انسان براش متافیزیک قابل درک نیست و در آینده ممکنه بهش روی بیاره

مثلا اگر 40 سال پیش به یکی میگفتی آدمها بدون اینکه هم رو ببینن میتونن باهم حرف بزنن ، باورش سخت بود (تماس تلفنی)

یا اگر 20 سال پیش به یکی میگفتی ادمها بدون اینکه کنار هم باشن میتونن همو ببینن بهت میخندیدن (تماس تصویری)

بشین باهاشون حرف بزن لااقل با یکیشون که بهتر درکت میکنه.مطمین باش اونا خوبی و موفقیت تو رو میخان اح ...

آره اونا هم همینو میگن

میگن سنت کمه و باید روت مدیریت داشته باشیم و نباید آزادی بهت بدیم و از این حرفا

هه حرفاشون خنده داره میگن باید مدیریت مالی یاد بگیری پول درست حسابی هم بهم نمیدن

هرچی سنگه مال پای لنگه تقصیر شانس نداشته ی خودمه

بیخیال از هر خیال= ز غوغای جهان میو🤌🌠🩷🙃

آره اونا هم همینو میگنمیگن سنت کمه و باید روت مدیریت داشته باشیم و نباید آزادی بهت بدیم و از این حرف ...

چند وقت بگذره خوب میشه

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
خیلی دوس دارم بدونم چرا این زندگی که داریمو انتخاب کردیم؟ چه فکری با خودمون کرده بودیم؟

انتخاب کردیم چون خدا تهشو بهمون نشون داده اونیکه مریضه و فقیره و مشکلات داره درداش زیاده اجر و پاداشش به همون نسبت اون دنیا زیادتره اونیکه این دنیا زندگی خوبی داره حتی ثروتمنده واسه اینه که خدا ازش قول گرفته به بقیه هم کمک کنه ولی وقتی میایم این دنیا قول و قرارامون یادمون میره