2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی بگم والاکودکی خیلی سختی نداشتم خوب بوده نسبتا حالا گاهی قلبم شکسته و ناراحت شدم ولی زود فراموش کر ...

ببخشید اگه کنجکاوی کردم آخه خودم یه پسر دارم کوچیکه خاستم از تجربت استفاده کنم

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
خستم آخهحوصله تلاش ندارم

الان باید آیندتو بسازی اصلا سستی به خودت راه نده.گواهی نامه بگیر سعی کن تو اجتماع باشی جای خوبی باشی دوستای خوب انتخاب کن آدمای خوب همه جاهستن سعی کن از تجربه های آدمای موفق استفاده کنی اینو از من ۴۰ ساله داشته باش.راه موفقیت فقط درس و دانشگاه نیست کار هنری پر درآمد انتخاب کن فردا دستت تو جیب خودت باشه

ببخشید اگه کنجکاوی کردم آخه خودم یه پسر دارم کوچیکه خاستم از تجربت استفاده کنم

نه بابا خواهش میکنم

خدا حفظش کنه♥️

کودکی از سمت مامان و بابام واقعا ناراحتی نداشتم اتفاقا اون موقع محبتشون خیلی زیاد بود

منم اگه ناراحت میشدم خیلی زود فراموش میکردم

چند وقت پیش امتحانای نهایی هم تموم شد هنوز فشار اون و کنکور هم رومه.

خانوادمم جدیدا بی درک شدن خیلی

علاوه بر فشار درس ناراحتی اونا هم رومه

بیخیال از هر خیال= ز غوغای جهان میو🤌🌠🩷🙃

ولی خداوکیلی اینقدر از قرآن نشونه دیدمبیشتر وقتا هر وقت قرآن باز کردم دقیقا آیه مرتبط با نیتم رو خدا ...

منم هر موقه از خدا نشونه خواستم تا ایمانم قوی بشه برام فرستاده.من عاشق خدام الله قبول السن

الان باید آیندتو بسازی اصلا سستی به خودت راه نده.گواهی نامه بگیر سعی کن تو اجتماع باشی جای خوبی باشی ...

آره واقعا درست میگی

منم دارم تلاش میکنم همه این کارها رو انجام بدم

کم کم از این محیط سمی هم فاصله میگیرم

حتما باید یکم برای بهتر شدن زندگیم تلاش کنم وگرنه هیچی خود به خود درست نمیشه

خیلی ممنونم بابت راهنمایی🩷

قبل از اینکه ب دنیا بیایم یه جایی بودیم ب اسم عالم ذر یا عالم ذرات خدا همه چی رو بهمون نشون داده و ا ...

فکر نمیکنم حقیقت داشته باشه. اگر هم راست باشه با ما شفاف نبودن. اگر شفاف بودن من انتخابم جزایر قناری بود!

نه بابا خواهش میکنم خدا حفظش کنه♥️کودکی از سمت مامان و بابام واقعا ناراحتی نداشتم اتفاقا اون موقع مح ...

ممنون عزیزم.ازشون دلگیر نباش میدونم کامل درکت میکنم. برو یه جایی هواخوری اگه شده یه مسافرت ۲ روزه یه ریلکس کن تا اعصابت آروم بشه

هیچ کدوم این حق هارو توی زندگیم ندارم.نمیزارن برم بیرون و خودشونم نمی برنمهدف و برنامه هامم برام دیگ ...

منم همسن شما بودم شبیه تو بود زندگیم. از ۲۳ سالگی رفتم سرکار حداقل مشکلات مادیم حل شد. درست رو بخون که حداقل پس فردا دستت تو جیب خودت باشه. تخصص نداشته باشی مجبور میشی سرکاری بری که ساعات زیاد و حقوق کم داره. درس بخون یه رشته خوب برو.

آره واقعا درست میگی منم دارم تلاش میکنم همه این کارها رو انجام بدم کم کم از این محیط سمی هم فاصله می ...

خواهش میکنم عزیزم .امیدوارم بهترین آینده رو داشته باشی انتخاب همسر خییییلی مهمه هر کسی رو به زندگیت راه نده همیشه بگو لیاقت من بیشتر ازینه

منم همسن شما بودم شبیه تو بود زندگیم. از ۲۳ سالگی رفتم سرکار حداقل مشکلات مادیم حل شد. درست رو بخون ...

کاملا درست میگی

باید تموم تلاشمو بکنم تا حداقل یکم وضعم بهتر بشه

اگه همینجوری دست دست کنم همه چی خراب تر میشه

حتما تموم تلاشمو می کنم

ممنون🥲♥️♥️

خواهش میکنم عزیزم .امیدوارم بهترین آینده رو داشته باشی انتخاب همسر خییییلی مهمه هر کسی رو به زندگیت ...

🩷🩷🩷🩷مرسی قربونت برم🥹♥️🥰

آره درسته