2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منکه اصن درک نمیکنم چرا باید این چیزا رو انتخاب میکردم😑😐😂ولی خب گویا یه دلایلی داشته پشت پرده یه ...

فکر کنم همونجا هم اعتماد به نفس ضعیفی داشتیم

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

توی قرآن اومد سوره اعراف

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
غیر ممکنه یعنی اونا ک تو اوج گرفتاری هستن خودشون انتخاب کردن ک اینجوری باشن

احتمالا یه چیزی پاداش صبری بهمون نشون دادن انتخاب کردیم

منکه اصن درک نمیکنم چرا باید این چیزا رو انتخاب میکردم😑😐😂ولی خب گویا یه دلایلی داشته پشت پرده یه ...

آخه موندم واسه چی قانع شدم

کم نهات ندارم

کاش حداقل یه خوشی میدیدم بعد انتخاب میکردم

یعنی باید برم خودمو سربه نیست کنم با انتخاب افتضاحمممم

بیخیال از هر خیال= ز غوغای جهان میو🤌🌠🩷🙃

نه دور از توبه خدا من احمقم.من بی عقل من کم عقل بشکنه دستم که گند زدم به زندگیم🥲💔

نه اینجور نگو.هر چیزی یه حکمتی داره صبر وشکر لازمه ادامه این مسیر پر پیچ وخمه

مرسی از اطلاعاتت

🫶🏼

میناب تنهات نمیزاریم 🙂✐✎ 🎒 من خواب میناب دیده بودم ،درست دو ماه قبل از نه اسفند فرشته هایی که به سمت جنوب شرقی ما (یعنی هرمزگان) در پرواز بودن و رایحه معطر بهشت🍃 باخودشون اورده بودن و وقتی پرسیدم کجا میرن؟ گفتن برای علی اصغر عزاداریم و به زمین اومدیم و من گفتم الان که محرم نیس 🏴کربلا که این طرفی نیس !! 🥺و اونا دستای خاکی و سیاه شون که روی هر کدوم انگشتای بیشماری داشتن نشونم دادن و گفتن🖐️🖤👋 برای« علی اصغر ها »🫠.. ای رهبر شهیـدم راهت ادامه دارد ✊🏼🚩 شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد🌅/ خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا....⛅☀️🌻▫️▫️▫️▫️🥲☀️🫠 لبیـک سید مجتبی لبیک واقعی ناگسستنی تا انقلاب مهدی 🌻🌼🧡 درسی از دل گرگ و میش فتنه ها: هیچوقت به کسی که پرچمدار و فانوس دار راه حقه شک نکن حتی به لحظه ای پلک زدن ❌ 😊

عالم ذر چیزی نیس که توی قرآن صراحتا دربارش صحبتی شده باشه اما بر اساس روایات میشه بهش پرداخت

بیشتر مفهوم فلسفی داره تا معنوی

اگر برنامه زندگی پس از زندگی هم دیده باشید بعضی قسمتای بهش پرداخته شده من خودم کامل ندیدم ولی گویا یکی از تجربه گرا که اسمش نمیدونم کلا محور بحش همین عالم ذر بوده تو نت بزنید شاید پیدا کردید

یه موردم که خودم دیدم حین بحث بهش اشاره کرد مربوط به تجربه دکتر ریحانه زناری یزدی بود که یه جا گفت دیدم پیش از آفرینش حتی کالبد و شغل و مسیر زندگی و خیلی چیزای دیگه زندگیمون رو خودمون انتخاب کردیم

قبل از اینکه ب دنیا بیایم یه جایی بودیم ب اسم عالم ذر یا عالم ذرات خدا همه چی رو بهمون نشون داده و ا ...

واقعا نمیدونم با چه عقلی شوهرم رو انتخاب کردم تازه امضا هم دادم 🤦

وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید مجتبی)باش،(رهبر شهیدم ازاسمونها حواست به ما باشه)🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔