2777
2789
عنوان

گذشته ی همسرم💔

75216 بازدید | 523 پست

دیشب حالم گرفته شده بود به همسرم گفتم بریم پارک یکم حال و هوام عوض شه بدتر حالم گرفته شد😔

وقتی رسیدیم دارم تا وقتی که برگشتیم رو به دختر زوم کرده بود نگاش میکرد دختره هم اینو نگاه میکرد حتی وقتی که داشتیم از پارک میرفتیم بیرون شوهرم سرشو برگردوند نگاش کرد تا جایی که تونست متاسفانه این بارم حسم درست بود

تو راه برگشت ازش پرسیدم که چرا همش نگاش میکردی گفت که خیلی شبیه دوس دختر سابقم بود فک کنم نه فقط شبیهش بود بلکه خودش بوده🙂💔

سه ماهه ازدواج کردیم اینم شروعشه😊💔

وای چقد عوضیه

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

icon خاک تو سرش وقتی فراموش نکرده واسه چی ازدواج میکرد

خانمی که مخالف حضور من تو سایت هستی.هروقت توهینی کردم یا تو تاپیک زنونه بودم حق داری اینو بگی.مزاحم کسی هم نشدم.من اینجام تا تاپیک هامو پاک کنم و برم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کار شوهرت اشتباه بوده دیگه وقتی با شما ازدواج کرده باید به شما متعهد باشه و گذشته رو فراموش کنه یعنی چی این نگاه ها!!!

"هرچه بیشتر کتاب بخوانید، بیشتر پی می برید که چیزی نمی دانید؛ برعکس کسانی که در عمق اکسپلور، دو خط می خوانند و به اندازه ی هزار جلد کتاب قمپز در می کنند، خصلت مطالعه فروتنی است"«هرگز با خوک کشتی نگیر، زیرا شما کثیف میشوید و او لذت میبرد!» درخواست دوستی رد میکنم❌ حتی اعلانشم پاک میکنم لطفا درخواست ندید مخصوصا نرهای غیر محترم😊

من جات بودم اون لحظه آخرین نفس شوهرم بود

در زندگی فقط دو بار لباس سفید تن خواهم کرد. لباس کارم. و اما اصل کاری لباس خوابم🖤💔 'نمیتونم ببخشمت چون باور داشتم تنها کسی که بهم آسیب نمیزنه تویی💔🫠'️. پروف عکس دست نامزد سابقمه که اسمم رو تتو کرده

فقط می تونن بگم به هیچ وجه بچه نیار

چه پیشنهاد خوبی دقیقا

یه سریا تو همچین موقعیت هایی توصیه میکنن بچه بیار که زندگیت بهتر بشه دیگه نمیدونن بدتر میشه بابا !!!

"هرچه بیشتر کتاب بخوانید، بیشتر پی می برید که چیزی نمی دانید؛ برعکس کسانی که در عمق اکسپلور، دو خط می خوانند و به اندازه ی هزار جلد کتاب قمپز در می کنند، خصلت مطالعه فروتنی است"«هرگز با خوک کشتی نگیر، زیرا شما کثیف میشوید و او لذت میبرد!» درخواست دوستی رد میکنم❌ حتی اعلانشم پاک میکنم لطفا درخواست ندید مخصوصا نرهای غیر محترم😊

حتی اگ خودشم نبودچجوری راحت بهت گف شبیه فلانی

چقدبی وجدان بی منطق بیشعور

بهش بگوهمین رفتارومن میکردم واکنشت چی بود

نمیگفی توغلط کردی وقتی دلت پیش یکی دیگس وقتی فکرت میش اونه اومدی سراغ من

چجورمیتونن اخه

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم. اللهم عجل لولیک الفرج میشه برای سلامتی وظهورمهدی موعود(عج) وحاجت روایی همه ومن یه صلوات بفرستی♡