2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی خودمون انتخاب کردیم که توی این زندگی باشیم؟؟؟اگه آره که عقل نداشتم حتما

آره خودمون انتخاب کردیم حتی کالبد و سرنوشت و شغل و خیلی از چیزای دیگم خودمون انتخاب کردیم طبق چیزی که شنیدم🙄

واقعا؟؟یعنی من خودم خواستم بیماروفقیر باشم؟!🥺

نه به این صورت که نبوده قطعا

ذات انسان خوبی ها رو دوست داره

حتما ویدیو عالم ذر رو از کانال امیرحسین ملاحسنی نگاه کنید به صورت کامل شرح میدن چیشد که ما آدمای عادی شدیم و یه عده امام و پیغمبر شدن

💍❤️{کاربر قدیمی} #برای_ماکان🖤یا لثارات الخامنه ای✊🏻منطـق الطـیر تـرین مـغلطـه مـطلق من ؛منطقت منتقـم منطقه عشـق من است ❤️عشق در فراق اگر زنده بماند عشق است،در وصالش که همه مدعی اند🫠دوستان عزیزم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب ائمه و حضرت قائم(عج) حتما به سایت منتظر و کانال یوتیوب آقای امیرحسین ملاحسنی مراجعه کنید💕الحمدلله که ارزشی شدیم ولی وطن فروش خیر!

من طبق برداشتی که خودم از آیات قرآن دارم بله اعتقاد دارم ولی نمیدونم چجوریه

شما ویدیو های یوتیوب کسایی که بر علیه قرآن حرف میزنن رو دیدی؟ من چون وقت ندارم ببینم از شما میپرسم

آره خودمون انتخاب کردیم حتی کالبد و سرنوشت و شغل و خیلی از چیزای دیگم خودمون انتخاب کردیم طبق چیزی ک ...

خاک بر سرم واقعا

خودمو انتخابمو باهم گل بگیرن😂

بیخیال از هر خیال= ز غوغای جهان میو🤌🌠🩷🙃

واقعی ... مرتبط با زمانیه که همه پیمان بستیم

پیمان الست

الست بربکم؟ ....

میناب تنهات نمیزاریم 🙂✐✎ 🎒 من خواب میناب دیده بودم ،درست دو ماه قبل از نه اسفند فرشته هایی که به سمت جنوب شرقی ما (یعنی هرمزگان) در پرواز بودن و رایحه معطر بهشت🍃 باخودشون اورده بودن و وقتی پرسیدم کجا میرن؟ گفتن برای علی اصغر عزاداریم و به زمین اومدیم و من گفتم الان که محرم نیس 🏴کربلا که این طرفی نیس !! 🥺و اونا دستای خاکی و سیاه شون که روی هر کدوم انگشتای بیشماری داشتن نشونم دادن و گفتن🖐️🖤👋 برای« علی اصغر ها »🫠.. ای رهبر شهیدم راهت ادامه دارد ✊🏼🚩 شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد🌅/ خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا....⛅☀️🌻▫️▫️▫️▫️🥲☀️🫠 لبیـک سید مجتبی، لبیک واقعی ناگسستنی تا انقلاب مهدی 🌻🌼🧡 درسی از دل گرگ و میش فتنه ها: هیچوقت به کسی که پرچمدار و فانوس دار راه حقه شک نکن حتی به لحظه ای پلک زدن ❌ 😊

روحت زندگیهای مختلفو تو عالم ذر دیده و سنجیده واین زندگی رو انتخاب کرده اینکه کجا به دنیا بیایی ویه ...

غیر ممکنه

یعنی اونا ک تو اوج گرفتاری هستن خودشون انتخاب کردن ک اینجوری باشن

خاک بر سرم واقعا خودمو انتخابمو باهم گل بگیرن😂

منکه اصن درک نمیکنم چرا باید این چیزا رو انتخاب میکردم😑😐😂

ولی خب گویا یه دلایلی داشته پشت پرده یه چیزایی نشونمون دادن که قانع شدیم یا باتوجه به روحمون همچین تصمیمی گرفتیم🤐🤔

چی هست؟

من تجدید نمیشم اگه بشم آشغالم و اسممو عوض میکنم نه نه نه نه به خودم انرژی منفی نمیدم و تهش دوازده میگیرم نمره هارو و تجدید نمیشم همچی خوبه گفته بودم اگه همه رو قبول شم هر وقت شد ۳۵۰ تومن به فقیر میدم بخدا راست میگم زیر قولم نمیزنم خواهش میکنم تجدید نشم قول میدم پوله رو میدم😿