2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قبل از اینکه ب دنیا بیایم یه جایی بودیم ب اسم عالم ذر یا عالم ذرات خدا همه چی رو بهمون نشون داده و ا ...

واقعا؟؟یعنی من خودم خواستم بیماروفقیر باشم؟!🥺

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

آره بهش اعتقاد دارم اونجا خودمون خانواده ومکان زندگیمونو انتخاب کردیم .پشت پرده چیزای جالبی هست من احاطه کامل بهش ندارم از لحاظ علمی. ولی خیلی دوست دارم روحم بره جایی مثل اونجا بخدا خیلی از دنیا خسته ام روحم خسته است ولی به مرگ راضی نیستم بخاطر بچه ام.کاش گناهکار نبودیم آدمی ممکن الخطاست.باخیال راحت دنیارو ترک میکردم اگه این دوتا مسئله نبود

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

بله صدر در صد

در قرآن هم بهش اشاره شده

و بسیاری از رویاهای صادقه از همونجا نشآت میگیره

حالا که تا اینجا اومدی، لطفا یه صلوات واسه سلامتی امام زمان و حاجت‌رواییِ خودم و خودت بفرست.🙂 تا اطلاع ثانوی همه‌ی حق‌های دنیا با شماست، پس لطفا واسه‌ی بحث کردن ریپ نزن✋️

دلیل نمیشه چون از چیزی آگاهی کاملی ندارید و ندیدید کامل منکرش بشید مثلاً من نمی تونم بگم چون ارسطو ر ...

کی میاد بدبختی رو انتخاب کنه اون وقت؟؟

🦋کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین...اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی! مشکل ما افکار بسته است..!“بلند پرواز باش🕊 آسمان به کسی تعلق ندارد🌱”.

آره در واقع همه انسان های گذشته و حال و آینده اونجا بودیم

💍❤️{کاربر قدیمی} #برای_ماکان🖤یا لثارات الخامنه ای✊🏻منطـق الطـیر تـرین مـغلطـه مـطلق من ؛منطقت منتقـم منطقه عشـق من است ❤️عشق در فراق اگر زنده بماند عشق است،در وصالش که همه مدعی اند🫠دوستان عزیزم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب ائمه و حضرت قائم(عج) حتما به سایت منتظر و کانال یوتیوب آقای امیرحسین ملاحسنی مراجعه کنید💕الحمدلله که ارزشی شدیم ولی وطن فروش خیر!

واقعا؟؟یعنی من خودم خواستم بیماروفقیر باشم؟!🥺

روحت زندگیهای مختلفو تو عالم ذر دیده و سنجیده واین زندگی رو انتخاب کرده اینکه کجا به دنیا بیایی ویه سری چیزایی که دست خودت نیست ولی خدا بهمون تو دنیا اختیار هم داده میتونیم زندگیمونو اونطور که میخواییم بسازیم .برای فقیر نبودن تلاش کن کار کن .حتی شده فروشندگی