2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام منم از اردیبهشت رفتم دیگه قاطی 40ساله ها

واقعاً یه حس گنگی دارم

چهره م خیلی شکسته شده

فکرنمیکنم زیاد از سنم باشه از داغ های پی در پی ای دیدم

داغون شدم از هر نظر جسمی و روحی

منم 39هستم رفتم پف چشمام برداشتم .بیست سال راحتی جون شدم😂

اصن اینهمه تغییر خداییش قابل هضم نبود برای فامیل🤣

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼
چطوری؟.فیلر زیر چشم زدی؟.

نه پف پلک هامو برداشتم

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼

چه جالب من 42 سالمه . سنم رو دوست دارم. تا 7 یا 8 سال قبل وقتی چروکهای ریز دور چشممو دیدم خیلی حالم بد میشد

الان نه

دکترا خوندم تو یه دانشگاه خوب دولتی ولی شاغل نیستم

تنها حسرت زندگیم اینه که چرا از دهه 20 تا 30 رو خوب در لحظه زندگی نکردم و راستنش الان خیلی سعی میکنم در لحظه باشم

همسر همراه و خوبی دارم و عین دوست میمونه برام هر روز با هم میریم بیرون حتی برای یه هواخوری ساده یا یه گردش کوتاه

15 ساله ازداج کردم و خودخواسته بچه نداریم و خب از این موضوع هم راضی هستم

نوسان خلق دارم و ربطش میدم به پیش یائسگی و باهاش مشکلی ندارم و باید بپذیرمش

چهره ام طبیعی هست و بجز مراقبت پوستی سرم ویتامین سی و شوینده و ضدافتاب هیچ کار تهاجمی پوستی انجام ندادم و با چهره ام به صلح رسیدم.موهامو ولی رنگ میکنم اونم فقط کمی سفیدی هاشو و موهام هم مشکی طبیعی هست.

سلام منم از اردیبهشت رفتم دیگه قاطی 40ساله هاواقعاً یه حس گنگی دارمچهره م خیلی شکسته شدهفکرنمیکنم زی ...

انشالله بعداین زندگی روی خوشش نشونت بده

کالری شماری😍وزن اولیه۸۶،،هدف اول۸۰هدف دوم۷۵ ،،هدف نهایی۵۵

[QUOTE=419371117]سلام منم از اردیبهشت رفتم دیگه قاطی 40ساله ها واقعاً یه حس گنگی دارم چهره م خیلی شکسته شده فکرنمی ...[/QUOT

عزیزم تایپیکاتو خوندم منم همسن شمام سه تا بچه هم دارم بچه ی آخرم تازه دو سال و چهار ماهشه

منم دو سه سال پیش بهم خیانت شد و هیچ چیز مثل خیانت یه زن رو نابود نمیکنه هنوز که هنوزه داغ دلم تازه است به خاطر بچه هام نمیتونم جدا بشم شما چیکار کردین شوهرتون هنوز با اون زنه؟

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی